Įkraunama...
Įkraunama...

Stebuklingi nėštukių namučiai

QUOTE(cukryte28 @ 2013 02 15, 09:54)
O pas kokia gydytoja dabar planuoji gimdyti? rolleyes.gif

Su pirmu pradejau pas Usoniene, o CP dare Meskauskiene ax.gif si karta is karto pas M vaziuosiu, ir siuo nestuke.gif sulaukiau jos deka aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(Beta1 @ 2013 02 15, 12:26)
Bet is kur zinok kokiam pateksi i rankas ?  unsure.gif Cia gi ne koja skauda, kad apsisukai ir nuvaziavai kitur, pas kita gydytoja.

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif

Atsakyti
QUOTE(Terze @ 2013 02 15, 14:09)

Zinote, po mokyklos teko pasimokyti medicinos mokykloje ax.gif ir aisku turejome praktika ginekologiniame skyriuje rolleyes.gif dalivavome keliuose gimdimuose ax.gif
Ir nors juos visus priiminejo skyriaus vedeja, aiskiai matesi - kas " susitare ", o kas ne schmoll.gif ir nors buvau visai jauna ir dar net neplanavau nestuke.gif nuo tos dienos tvirtai nusprendziau, kad noresiu gimdyti tik susitarus schmoll.gif
Atsakyti
Sveikutes smile.gif

Sian buvau TA tai kaip ir viskas gerai, hemoglobinas po biski kila, bet visvien irase man i kortele nesciosios anemija, tepineli padare tai rado pienlyge nors ir taip jau ja itarinejau del pagausejusiu isskyru, o taip vaikiuko tonai gerai, galop priaugau 1 kg biggrin.gif Gavau siuntima i liginine i santarus konsultacijai su endokrinologu (buvau jau santaruose pas endokrinologe po GTT nors jis ir geras telpa i normas, tai susitarem kad ji man iraso lengva GD kad mane pastebetu po padidinamu stiklu, nes mano nestumas su patalogijom) ir akusere nuo kovo pradzios kad atidziai apziuretu ir jau ten su jais spresim del gimdymo visus klausymus ar nesiosiu iki galo ir gimdysiu pati ar bus planinis CP wink.gif

Atsakyti
QUOTE(Shira @ 2013 02 14, 23:16)
Tai rinktis data vien kad kazkas sutaps ar ne kartais gali buti nesazininga mazylio atveju  4u.gif

Na zinoma,kad mazylis bus svarbiau uz gimimo data smile.gif

QUOTE(mamyte.lt @ 2013 02 15, 08:15)
Labas rytas  4u.gif
Viskas ligiai , kaip pas mane  mirksiukas.gif  1as  nestuke.gif  extra CP, dabar placentos pirmeiga, tai bus planinis CP  ax.gif
Mano gimdimo data nuvo vasario 23 d, bet gydytoja pasake, kad laukti iki paskutines termino dienos yra pavojinga vaikui  g.gif norejo daryti CP 18 d, bet kadangi as nemegstu pirmadieniu  blush2.gif  buvo nuspresta, kad 18 d atvaziuoju gultis i AK, o CP darys 19 d. Jei aisku musu mazyle nepakeis siu planu  mirksiukas.gif nes pilva maudzia  jau nuo puses nakties  rolleyes.gif

Linkiu,kad jusu dukryte pareikstu nora ateit anksciau,negu paskirta CP data-kad ir likus pusvalandziui iki operacijos prasidetu saremiai(bent jau as taip noreciau) O tau placenta visiskai dengia kakleli? Nes man taip ir jei taip ir liks,tai busiu kraujavus ar ne,bet neleis ilgiau nesiot negu 38 sav.
Tai jau greit sulauksim is taves geru ziniu wub.gif

QUOTE(irute1984 @ 2013 02 15, 14:43)
galop priaugau 1 kg
kad ji man iraso lengva GD

Cia 1 kg.nuo nestumo pradzios ? g.gif
O kas tai yra- GD blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(juroszuvedra @ 2013 02 15, 18:41)
*Linkiu,kad jusu dukryte pareikstu nora ateit anksciau,negu paskirta CP data-kad ir likus pusvalandziui iki operacijos prasidetu saremiai(bent jau as taip noreciau) O tau placenta visiskai dengia kakleli? Nes man taip ir jei taip ir liks,tai busiu kraujavus ar ne,bet neleis ilgiau nesiot negu 38 sav.
     Tai jau greit sulauksim is taves geru ziniu  wub.gif

**
   O kas tai yra- GD  blush2.gif

*
Ir as to labai noriu mirksiukas.gif man ne visiskai placenta dengia, bet vistiek gydytoja nusprende CP daryti.
**
GD (nėščiųjų) diabetas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamyte.lt: 15 vasario 2013 - 18:33
Ei storules,kur dingot ? tongue.gif

Mamyte.lt ar susitaikei su vyru ? reikia gi seimoj santaikos ir ramybes ateinant naujam zmogui i pasauli... rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Beta1: 16 vasario 2013 - 12:15
QUOTE(Beta1 @ 2013 02 16, 13:14)
Ei storules,kur dingot ?  tongue.gif

Mamyte.lt ar susitaikei su vyru ? reikia gi seimoj santaikos ir ramybes ateinant naujam zmogui i pasauli... rolleyes.gif

Gal kuri gimdo kad taip tyl?u bigsmile.gif

Beta o tu gal jau judesiukus savo mazylio jauti? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodoji_Venera @ 2013 02 16, 13:44)
Gal kuri gimdo kad taip tyl?u  bigsmile.gif

Beta o tu gal jau judesiukus savo mazylio jauti?  ax.gif

Aha,jauciu jau kuris laikas.bet aisku,nestumas dar nera didelis, nesitikiu sokiu pokiu kas diena biggrin.gif o tu kaip,ar jauti kanors ?
Atsakyti
QUOTE(Beta1 @ 2013 02 16, 14:08)
Aha,jauciu jau kuris laikas.bet aisku,nestumas dar nera didelis, nesitikiu sokiu pokiu kas diena  biggrin.gif  o tu kaip,ar jauti kanors ?

schmoll.gif mums dar per anksti turbut, o jau taaaip laukiu, idomu koks jausmas ax.gif
Atsakyti
Niu, kas šiandien gimdo biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Ale tikrai tylu ramu...Vakar darem pilvuko fotosesija, tai jau dabar galiu ramiai bet kada gimdyt biggrin.gif
Bet neskubu..
Atsakyti