Įkraunama...
Įkraunama...

Stebuklingi nėštukių namučiai

QUOTE(prakriti @ 2013 03 05, 10:23)
detaliau del Orchidukes

Orchidukė nėštumo išsaugojimui dar kažkokius vaistus naudojo. Jie lyg leidžiami į pilvą buvo ir jų šalutinis poveikis - labai išplonėjusi placenta. Tai sudėjus visas aplinkybes ir gavosi toks rezultatas. unsure.gif Jos nė vienas gydytojas neįspėjo, kad prie tų vaistų iš viso vaisiaus vandenų tyrimo daryti negalima.

Bet ir tuo vienu procentu būti tikrai nesinorėtų, ypač toms, kam ir taip pastoti tai ne sijoną po krūmu pasikelti.

Gal dar atsiras susigundžiusių vilniečių meet'u? bigsmile.gif

Atsakyti
QUOTE(Aster @ 2013 03 05, 12:26)
Gal dar atsiras susigundžiusių vilniečių meet'u?  bigsmile.gif

Tai jeigu tinka, tinkames rytoj 13 val. Panoramoj "La crepe" blyninej.As galiu siandien vakare arba ryt ryte uzrezervuoti staliuka Ievos vardu.Taigi visos norincios pasikavinti, rasot greitai cia, kad zinociau kiek zmoniu bus biggrin.gif
Atsakyti
Aš visai ir nenorėjau darytis tų Prisca tyrimų. Norėjau tik kad genetikė apžiūrėtų ir viskas. Bet kai laukiau prie kabineto, atėjo seselė ir liepė kraują priduoti. Tai va taip ir gavosi. O echo taip, žiūri ten ir galvytę, ir galūnes, išmatuoja, bet ten viskas ok.
Atsakyti
Pumpule, man rodo, kad tu čia skaitinėji ax.gif Noriu dar dėl angliavandenių pasiklausti... Jei man jų suvalgius per parą daugiau nei rekomenduojama 12 porcijų, gliukomatis rodo gerus atsakymus, tai aš galiu jų suvalgyti daugiau? Ar vis tik rekomenduojama prisilaikyti tų 12 porcijų?

Kaip tau su žindymu? Sakei, kad apetitas labai padidėjęs buvo. O jei dar mažiukui pilvuką pučia ir turi daug ko atsisakyti, tai iš viso, man nesuvokiama, kaip tada??? g.gif Juk tuomet kaip tik košės turėtų labiausiai į trasą eiti g.gif

Ir dar norėjau klausti, po gimdymo, jei pakyla gliukozė kraujyje, tai tą padidintą kiekį vaikiukas gauna su pienuku? Ar čia jau kitaip viskas? Vienu žodžiu, kiek svarbu laikytis tos dietos ir kaip griežtai jos reikia prisižiūrėti po gimdymo?
Atsakyti
QUOTE(egk @ 2013 03 05, 11:17)
Bet jai darė rezidentas kiek prisimenu g.gif
Va tokios istorijos tai ir gąsdina, šiaip tai atrodo pasidarei dar vieną tyrimą ir ramu... Nors ir tas tyrimas gal pobaisis? Kaip supratau, duria į pilvą su adata? Išsivaisduoju kokia turėtų būti ta adata doh.gif

Sveikos nestukes!

Egk- man buvo rizika edvardso sindromui 1:74, echo buvo puiki, tai pakartotine dar po savaites padarem ir viskas buvo ciki, nusiraminau, bet savaite tarp echo labai pergyvenau, svarsciau kas bus jei patvirtintu, jei pamatytu per echo kokius blogumus, ar daryciau aborta ir t.t. Tai mano mintyse tikrai buvo, kad tokio laukto stebukliuko gyvybes as nenutrauksiu, kad ir kokia dalia manes lauktu, todel tas vaisiaus vandens tyrimas praranda prasme, tik gal kiek nuramintu.. Bet siaip pas tave rizika 1% tik kad maziukas tures DS, bet jei darysi Tyrima, kuris irgi duoda 1% kad ji prarasi, ar verta rizikuoti? Plius juk veliau isryskeja ir kiti DS pozymiai, pakartotinai nuvykit 16-18 savaite.. O be to, Kiek supratau tavo amzius yra vyresnis? Tai del to tik rizika labai padideja, ir visgi ji yra tik 1% - labai labai maza... tikrai nemanau, kad verta daryti ta vvt...
Atsakyti
QUOTE(Juodoji_Venera @ 2013 03 04, 18:41)
Aciu labai  wub.gif  wub.gif  wub.gif
Nors kai pirmas vaikelis, mums nesvarbu kas ten begyventu pilvelyje, bet kazkaip vis tiek smagu  biggrin.gif  wub.gif

Vau wub.gif sveikinimai tau, isties labai smagu 4u.gif
Atsakyti
Juodoji Venera, wow sveikinu - ružavai ružavai wub.gif

Tu jau žinai.... kaip faina.... Aš tik įtarimą gydytojos žinau, pati turiu savo nuojautą, o galutinai pamatysim kovo antroj pusėj g.gif

Egk, nesinervink. Ten tik statistika. Aš nueičiau vis į dar kelis echo...

Sveiki, neštuliukai 4u.gif

O Braske1515 jau supuoja sūnaitėlį turbūt..? Gal kas turit naujienų?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sniege555: 05 kovo 2013 - 16:01
QUOTE(Beta1 @ 2013 03 04, 21:35)
OK, super, tinka ir man.Kur tinkames ? Man bile kur gerai, as viska valgau dabar  tongue.gif Del manes galim ir toj pacioj Panoramoj, toj pacioj blyninej kur jau buvom, man jokio skirtumo.

Ok,as busiu:-)
Atsakyti
QUOTE(Pumpule @ 2013 03 05, 14:19)
Sveikos nestukes!

Egk- man buvo rizika edvardso sindromui 1:74, echo buvo puiki, tai pakartotine dar po savaites padarem ir viskas buvo ciki, nusiraminau, bet savaite tarp echo labai pergyvenau, svarsciau kas bus jei patvirtintu, jei pamatytu per echo kokius blogumus, ar daryciau aborta ir t.t. Tai mano mintyse tikrai buvo, kad tokio laukto stebukliuko gyvybes as nenutrauksiu, kad ir kokia dalia manes lauktu, todel tas vaisiaus vandens tyrimas praranda prasme, tik gal kiek nuramintu.. Bet siaip pas tave rizika 1% tik kad maziukas tures DS, bet jei darysi Tyrima, kuris irgi duoda 1% kad ji prarasi, ar verta rizikuoti? Plius juk veliau isryskeja ir kiti DS pozymiai, pakartotinai nuvykit 16-18 savaite.. O be to, Kiek supratau tavo amzius yra vyresnis? Tai del to tik rizika labai padideja, ir visgi ji yra tik 1% - labai labai maza... tikrai nemanau, kad verta daryti ta vvt...

Ačiū, kad pasidalinai savo patirtimi 4u.gif
Taip, mano amžius jau vyresnis ir jis ir padidina tą riziką. Ką daryčiau, jei pasitvirtintų, dar nesvarsčiau. Tikriausiai nieko... O nusiraminti žinoma būtų puiku, jau ir taip žiūriu kad esu panikuotoja, o jei dar kokia priežastis atsiranda doh.gif
QUOTE(sniege555 @ 2013 03 05, 16:59)

O kur geriau eitum į echo? Dar pas kitą ginę ar pas kitą genetiką?
Atsakyti
QUOTE(Aster @ 2013 03 05, 14:16)
Pumpule, man rodo, kad tu čia skaitinėji  ax.gif Noriu dar dėl angliavandenių pasiklausti... Jei man jų suvalgius per parą daugiau nei rekomenduojama 12 porcijų, gliukomatis rodo gerus atsakymus, tai aš galiu jų suvalgyti daugiau? Ar vis tik rekomenduojama prisilaikyti tų 12 porcijų?

Kaip tau su žindymu? Sakei, kad apetitas labai padidėjęs buvo. O jei dar mažiukui pilvuką pučia ir turi daug ko atsisakyti, tai iš viso, man nesuvokiama, kaip tada??? g.gif Juk tuomet kaip tik košės turėtų labiausiai į trasą eiti  g.gif

Ir dar norėjau klausti, po gimdymo, jei pakyla gliukozė kraujyje, tai tą padidintą kiekį vaikiukas gauna su pienuku? Ar čia jau kitaip viskas? Vienu žodžiu, kiek svarbu laikytis tos dietos ir kaip griežtai jos reikia prisižiūrėti po gimdymo?

Laba,
Jei tavo cukrus nepadideja, tai super tada, gali tikrai daugiau valgyti, as pries nestumo gala irgi daugiau angliavandeniu valgiau, nes buvo viskas apsitvarke... Be to dabar jau sako, kad normalus vaikucio dydis? Tai manau gerai..
Po gimdymo, atsirisa organizmas,kiek suprantu didesnis gliukozes kiekis nenueina i piena, as jau nebesimatuoju cukraus, valgau viska.. Pradzioje tikrinausi, jau visuomet buvo norma, o paskui nebesukau galvos, dabar kita savaite eisiu daryti vel GTT, tai bus aiskiau tikrai.. Ir endokrinologe sake, kad po gimdymo nebereikia grieztai prisiziureti, as is vis to nebedariau, savaitei praejus..
Tiesa del pilvuko putimo maziui, as atsisakiau visu pieno produktu, atrodo, kad tikrai padeda, dabar gyvenam tik su gerosioms bakterijoms, be jokiu vaistuku.. Ir beveik neverkiam, labai labai mazai smile.gif

Ekg- tavo ta statistika, ir bus del amziaus labai iskreipta, idomu butu paklausti genetikes, kad pasakytu tik kraujo statistika, o ne paimta vidurki tavo amziaus, rauksleles matments ir kraujo tyrimo... Tas gal padetu apsispresti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pumpule: 05 kovo 2013 - 17:31
QUOTE(Pumpule @ 2013 03 05, 18:20)
Ekg- tavo ta statistika, ir bus del amziaus labai iskreipta, idomu butu paklausti genetikes, kad pasakytu tik kraujo statistika, o ne paimta vidurki tavo amziaus, rauksleles matments ir kraujo tyrimo... Tas gal padetu apsispresti?

Ačiū 4u.gif Va aš jau dabar kai pradedu po truputį gaudytis tuose abra-kadabra irgi pagalvojau, kad tas vienas atskirai kraujo rodiklis ir yra objektyviausias. Gal ir aš durna doh.gif Kažkaip atrodo buvau nusiteikusi, kad nesijaudinsiu, neprisigalvosiu, bet va yra kaip yra blush2.gif Iš tikrųjų tai ir genetikė sakė galim padaryti jei norėtumėt, neatrodė kad jai atrodytų baisu. Be to jei skambinti mėn gale, man jau bus 17 sav, kai tyrimą darytų būtų jau 18. O ats dar kada. Tai ar ką dar reiktų galvoti doh.gif doh.gif
Jaučiu dar nueisiu echo šiek tiek vėliau ir pabandysiu suformuluoti jai klausimą apie tyrimus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(sniege555 @ 2013 03 05, 16:59)
Juodoji Venera, wow sveikinu - ružavai ružavai  wub.gif

Tu jau žinai.... kaip faina.... Aš tik įtarimą gydytojos žinau, pati turiu savo nuojautą, o galutinai pamatysim kovo antroj pusėj  g.gif

Sveiki, neštuliukai  4u.gif

O Braske1515 jau supuoja sūnaitėlį turbūt..? Gal kas turit naujienų?

Euforija - aciu uz sveikinimus wub.gif

Sniege aciu ir tau wub.gif na as irgi nesu 100 proc. isitikinus, bus aisku tik tada kai gims, bet tikiu gydyoja ax.gif
Beje as irgi turejau nuojauta - visiskai priesinga negu pasake gydytoja biggrin.gif

Beje matau nestukiu sarasiuke vis dar tebera prie nepagimdziusiu Diukute - tai ji jau geras menesiukas supuoja suneli thumbup.gif
Atsakyti