QUOTE(tany @ 2013 03 20, 10:27)
gal

.... zinok apatiniai 2 lapai ir liko tokie pasvyre, bet gal cia tiesiog sutapo, ir jie tokie turi but, nes uzaugo

svarbu virsutiniai grazus

, einu nufotkinsiu ir idesiu i puslapi
cia mano Askeriukas
oi, grazus tavo

Tikrai gerai jauciasi
As askeriuka atidaviau brolienei, o pasilikau is rusisku, ar tai kuzniecika, ar tai muravej, nebepamenu

Palyginimui ziuresim, kas gausis. Pas mane jau 3 lapukus tikrus turi, ir vienas jau matosi, 4, pas tave didesnis
QUOTE(carinjo @ 2013 03 20, 10:57)
kaip rauginate ziemai ir kur laikote?
kaip rauginate pomidorus???
rauginam, kaip ir dauguma, saukstas druskos / litras vandens. Palaikau tris paras, nupilu, uzkaitinu, uzpilu, uzdarau ir i rusi( jei turit sulini, tai butu is vis idealu

, nereikia tada nei nupilineti, nei kaitinti, is karto uzpylus i sulini leisti) Na prieskoniai dar, tradiciskai. As azuolo lapa dar ikisu. Dabartiniam rusy pas mus temperatura pastovi, pati ta , tai net nebevirinu,trilitrinius kietais plast.dangteliais uzdengiu, laikosi puikiai, kieti, traskus, dabar dar turim

Galima ir i kitokius stiklainius, mazesnius, uzsuku dangtelius uzsukamus, niekas nenusauna.
Pomidoram receptas lygiai toks pat. Tik as kisu neprinokusius , gali buti visai zali, arba vos ruzavuma igave.Pastebejau, pomidorai ilgiau rugsta, agurkus jau valgom, o jie dar buna nevisai iruge,k tad valgom veliau. Ne visiems patinka, bet musu seimyna ir draugai tokius labai megsta,( is pradziu nosi rauke, kol neparagavo) situ atsargos pasibaige

( aisku agurku daugiau rauginam)