Įkraunama...
Įkraunama...

Agurkai, agurkėliai

QUOTE(Marmaledas @ 2013 02 19, 17:39)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  mano vaikų frazė thumbup.gif  thumbup.gif  Šiaip tai pokelyje ne tiek daug ten jų ir būna, man atrodo  g.gif

prie kai kurių pakelių parašyta, kad po 10 vnt g.gif tai ne tiek ir daug
Atsakyti
QUOTE(Marmaledas @ 2013 02 19, 18:39)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  mano vaikų frazė thumbup.gif  thumbup.gif  Šiaip tai pokelyje ne tiek daug ten jų ir būna, man atrodo  g.gif

berods merginos rase 8-12 bijau vel nusisneket blush2.gif nupirko man giminele irgi rusisku sekliukiu, tik ananasao nera sake gaus po keliu sav. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(nijole0619 @ 2013 02 19, 17:32)

o GAUDVILĖ MAN RODOS TURI KAŠPIROVSKIO GALIŲ....

man rodos, Kašpirovskiui iki jos dar labai toli..

Gaudvile, o tu į Eurogėles nebuvai kada užsukusi? Įdomu, ar dirba jie išvis. Buvau čia keliose parduotuvėse Vilniuje, kurios turėdavo Seasol ir Powerfeed, tai sakė, kad nuo pernai nieks nebuvo, neatvežė ir nežadėjo atvežt unsure.gif Ir į internetinį puslapį manęs Kasperskis neįleidžia, rašo, kad kenkėjiškas saitas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(nijole0619 @ 2013 02 19, 17:37)
Jei tik bus per daug tų naujoviškų rusiškų kekinių, krūminių- tik pašauk- dalį po kokias 5vnt. perpirksiu..ir man skruzėliukų ir berniukų nykštukų reik.. blush2.gif  blush2.gif  lotuliukas.gif Čia į visas vilnietes kreipiuos..maža kam gėris per kraštus pilas..dalintis reik.. 4u.gif

KAd ten tu seklyciu nedaug blush2.gif

Saintlina
, turek minty, kad gal kovo pab. Kaune busiu-galesiu parvezti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2013 02 19, 18:06)
man rodos, Kašpirovskiui iki jos dar labai toli..

Gaudvile, o tu į Eurogėles nebuvai kada užsukusi?  Įdomu, ar dirba jie išvis. Buvau čia keliose parduotuvėse Vilniuje, kurios turėdavo Seasol ir Powerfeed, tai sakė, kad nuo pernai nieks nebuvo, neatvežė ir nežadėjo atvežt unsure.gif  Ir į internetinį puslapį manęs Kasperskis neįleidžia, rašo, kad kenkėjiškas saitas  smile.gif

Aš ne GAUDVILĖ, BET MAN ATIDARO- TIK TEN ASORTIMENTAS NEATNAUJINTAS VIS DAR 2012M., bet Seasol ir Powerfeed rašo yra..
Mūsų teikiamų gėlių ir trąšų galite įsigyti :
Vilniuje, Sodų g. 6, Parduotuvė "Prekės sodui, ūkiui"Tel. 864750011
pasiskambint ir bus aišku..
Atsakyti
QUOTE(nijole0619 @ 2013 02 19, 18:23)
pasiskambint ir bus aišku..

pabandysiu rytoj smile.gif Bet kažkodėl nesitiki, kad iškart aišku bus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2013 02 19, 21:00)
pabandysiu rytoj  smile.gif  Bet kažkodėl nesitiki, kad iškart aišku bus  smile.gif

Powerfeed pries gera menesi ten pirkau, o seasolio nebeturejo.
Atsakyti
na, ir sugėdinot, gi čia ne mano vienos nuopelnas. Jei nebūtų klausimų, nereiktų ieškot ir atsakymų. Kad ir šiuo atveju, jei ne Marmaledo noras auginti kekinius agurkus, net nebūčiau sumąsčius ieškot, kuo jie ypatingi. Auginau net nežinodama. Taip, kad visos čia lygiom teisėmis prisideda prie įvairiapusės informacijos 4u.gif

Saintlina, šią savaitę tai jau niekaip negalėsiu palėkti pažiūrėt, kitą bandysiu pašniukštinėt ( visai arabiškai pradėjau rašyt mirksiukas.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gaudvilė: 19 vasario 2013 - 19:37
QUOTE(Gaudvilė @ 2013 02 19, 19:11)
Saintlina, šią savaitę tai jau niekaip negalėsiu palėkti pažiūrėt, kitą bandyt pravažiuot ir pašniukštinėt wink.gif

ei, tu specialiai tai tikrai nevažiuok. Šiaip jei kada savo reikalais užvažiuosi.
Atsakyti
tai vat- vienos jau kuris laikas augina,kitos lyg kažką kažkur girdėjo apie tokius, ar susapnavo, trečios pagooglina- vat ir gaunasi naujas sėklų meniu naujiems metams thumbup.gif Man tia labiausiai patinka ne internetinius aprašymus skaityt o tų kas realiai augina, arba gyvai pamatyt ( šiuo atveju esu tuos ,,kekinius" mačius, bet pernai apie juos net nesusimąsčiau, gerai kad šiemet laiku prisiminiau ir netyčiom leptelėjau. O vat krūminius tai Gaudvilė kažkada pokučio foto rodė- užfiksavau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2013 02 19, 20:38)
blink.gif EINA SAUDAIGAI 2013CIA API JUOS YRA NEDAUG.AS IR TOOOOKIUUUUUU NOOORIU BLYN doh.gif  blush2.gif

Ojeeeeeeezus mariiiija, ko as cia nosi kisau cry.gif
LABAI NORIU POROS SEKLU "KUSTOVOJ" ir/ar MALCIK SPALCIK
vilnius, galiu keistis i dovanu atsiustus agurku seklas is Kinijos cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo matuke: 19 vasario 2013 - 20:23
QUOTE(matuke @ 2013 02 19, 20:20)
LABAI NORIU POROS SEKLU "KUSTOVOJ" ir/ar MALCIK SPALCIK

taigi užsisakyt gali mydobro.com
Kelių pakelių gal neveš į vietą, bet užrašysi savo telefoną, paskambins ir sutarsit, kaip galėtum atsiimt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 19 vasario 2013 - 20:38