Įkraunama...
Įkraunama...

Agurkai, agurkėliai

QUOTE(*Aukse* @ 2013 02 18, 19:48)
Pernai derlius kelis kart didesnis buvo pas mane lauke. Dirva tokia pati. Laistyti reikejo dazniau nei lauke. Bent karta per diena ir gauuuusiai. Bet as sodinau tokius, kuriems gerai ir lauke. Tai jei sodinsite grynai siltnaminius, tai vel kitas klausimas.

Dėkui, kad atsakėt 4u.gif
Aš dar nepirkau sėklų, tai teks tada pirkt lauko pomidorus, nes jei kasdien laistyt, tai tikrai neprivažinėsim, o jei gerai ir lauke, tai kam tą šiltnamį statyt g.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulužė @ 2013 02 18, 20:24)
Dėkui, kad atsakėt 4u.gif
Aš dar nepirkau sėklų, tai teks tada pirkt lauko pomidorus, nes jei kasdien laistyt, tai tikrai neprivažinėsim, o jei gerai ir lauke, tai kam tą šiltnamį statyt g.gif

Pomidorams bet kokiu atveju geriau siltnamyje ir derlius nepalyginamas ir marai nepuola taip kaip lauke. Pernai tuo isitikinau pati. As Jusu vietoje auginciau tik lauke agurkus, tuo labiau,jei atvaziuosite retai.Nes jei karsciu paduos, tai iki savaitgalio neaisku kaip ten tie agurkai isgyventu nelaistyti ax.gif
Atsakyti
nu va, prisipazinsiu, apsesta visuotines manijos idarbinau artima savo ir drebanciom is laimes rankom pasidejau i skrynele muravej, kuznecik, malcik spalcik ir kustavoj. jergau jergau, liga ne kitaip. Nors pasakyciau, seklos man pasirode brangokos.
Atsakyti
QUOTE(kukuska007 @ 2013 02 19, 08:25)
nu va, prisipazinsiu, apsesta visuotines manijos idarbinau artima savo ir drebanciom is laimes rankom pasidejau i skrynele muravej, kuznecik, malcik spalcik ir kustavoj. jergau jergau, liga ne kitaip. Nors pasakyciau, seklos man pasirode brangokos.

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Sveikos 4u.gif
man uzteko tik tyliai paskaityt apie taip giriamus agurkus, kad ir pati susigundyciau tais agurkais blush2.gif Jau uzsisakiau, rytoj vaziuosiu susitikti su pardaveju biggrin.gif
Aisku, kainos didokos, bet kai hibridas, tai ne taip ir gaila, tuo labiau, kad ir kitu lietuvisku parduodamu agurku kainos panasios, jei rusis kiek geresne ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Bozena83 @ 2013 02 19, 10:20)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Sveikos 4u.gif
man uzteko tik tyliai paskaityt apie taip giriamus agurkus, kad ir pati susigundyciau tais agurkais blush2.gif  Jau uzsisakiau, rytoj vaziuosiu susitikti su pardaveju biggrin.gif
Aisku, kainos didokos, bet kai hibridas, tai ne taip ir gaila, tuo labiau, kad ir kitu lietuvisku parduodamu agurku kainos panasios, jei rusis kiek geresne ax.gif

O kur tas susitikimas vyksta? g.gif Mastau ar man apsimoka vazineti...
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2013 02 15, 20:32)
Gavau atsakymą
Jei daromas užsakymas ne mažiau nei už 20Lt, tuomet siuntimo mokesčio nėra, sumoka pardavėjas. Jei mažesnė suma, tuomet pagal Lietuvos pašto tarifus 3-5Lt. Taip pat sutinka išsiųsti sėklas ir pateikti čekį, kiek tiksliai paštas paskaičiavo už siuntinį ir tik tuomet apmokėt.

Beje, prieš tai skaičiau, kad Vilniaus teritorijoje, tai galima daryt užsakymą, pateikti savo tel numeriuką ir jau telefonu susitarti dėl atsiėmimo  4u.gif

Ačiū smile.gif
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2013 02 19, 11:01)
O kur tas susitikimas vyksta? g.gif  Mastau ar man apsimoka vazineti...

man irgi nelabai ir apsimoketu vaziuoti, bet ir taip reikes miestan. Tai zadejo privaziuoti arciau Baltupiu ax.gif O siaip tai kazkur prie Olandu gatves gyvena g.gif
kaip supratau, savo 'turta" vezioja su savimi, tai gal dar ka nors prigriebsiu, gal ka rekomenduos biggrin.gif
Atsakyti
Dekui smile.gif Vis neapsiprendziu reikia man daugiau agurku ar ne ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2013 02 16, 03:20)
Nijolyt, taigi didelėmis raidėmis kampe parašyta:

GAUDVILĖ net naktį nemiega,pusę keturių ryto..kad tik man padėt.. blush2.gif
Skaičiau tik kontaktus, o ten apie sėklytes nė mykt.. blush2.gif
Dar kartą ačiū už kantrybę ir nuorodą, :fower: šiandien pagaliau gavau..Merengue..firmos darbuotojai užsislėpę sėdi..kol į langus prisibeldžiau.. lotuliukas.gif
o GAUDVILĖ MAN RODOS TURI KAŠPIROVSKIO GALIŲ..tIK KĄ LEPTELI, UŽMATO- JAU MASIŠKA ISTERIJA- VISOMS REIK..TRŪK PLYŠ, NORS PLAUKUS IŠ GALVOS RAUK.. lotuliukas.gif
Tik per Gaudvilę per kelis metus sužinojau tokį čiudą kaip vermikulitas, perlitas-aišku reikia- išmėginom patiko, toliau- visokie stimuliatoriai starteriai..-reikia- o kaip be jų- patiko, visokie mandri įrengimai apmautai pomidorams, daigams-idomu, žiūriu net išsižiojus.., kokoso drožlės, plytos ir kitos statybinės medžiagos...pamini kokias veisles- mintinai prisimenu- noooriu.. doh.gif lotuliukas.gif :lotuliukas:Tiesiog kaip prožektorius rodo kelią link naujovių vos ne Leninas-su ranka pirmyn..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nijole0619: 19 vasario 2013 - 17:48
QUOTE(nijole0619 @ 2013 02 19, 17:32)
rodo kelią link naujovių vos ne Leninas-su ranka pirmyn..

tuoj sm bus Gaudvilės, ex, saintlinos patarimų sekėjų klanas thumbup.gif lotuliukas.gif Na, bet nėra blogai- juk ji puikius patarimus dalina, o ne šiaip sau rašinėja. Man patinka praktikų, o ne teoretikų patarimai, ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2013 02 19, 11:24)
Dekui smile.gif  Vis neapsiprendziu reikia man daugiau agurku ar ne  ax.gif

Jei tik bus per daug tų naujoviškų rusiškų kekinių, krūminių- tik pašauk- dalį po kokias 5vnt. perpirksiu..ir man skruzėliukų ir berniukų nykštukų reik.. blush2.gif blush2.gif lotuliukas.gif Čia į visas vilnietes kreipiuos..maža kam gėris per kraštus pilas..dalintis reik.. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(nijole0619 @ 2013 02 19, 17:37)
dalintis reik.. 4u.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif mano vaikų frazė thumbup.gif thumbup.gif Šiaip tai pokelyje ne tiek daug ten jų ir būna, man atrodo g.gif
Atsakyti