Įkraunama...
Įkraunama...

Agurkai, agurkėliai

QUOTE(saintlina @ 2013 02 22, 11:27)
ir patys jautriausi šitoj temoj jau turi būti užgrūdinti  biggrin.gif

Nebent po 10 metu doh.gif
Atsakyti
[qtas ote=Marmaledas,2013 02 22, 11:29]
gražu wub.gif o kodėl kotukas toks trumpas? pas mane kiek pamenu kai dygsta tai ant ilgesnio koto tie du lapukai atsiranda ( ar vėliau kotukas ištįsta- nu susimėčiau jau dabar, sklerozė po vakarykščių samprotavimų, visai galva neveikia cool.gif )
[/quote]
tas koto ilgumas priklauso nuo sviesos,sitas gavo gerai sviesos ,vos parodes kilpute,tai nepastypo.
Atsakyti
nu jo pati kalta kad cia skaitau doh.gif jau mirksta kokoso tablete biggrin.gif
Atsakyti
nugis, dafai kuri su lapais ir žiedais mestelkit foto- negi nei viena paslapčiom nepasisėjot anksčiau g.gif
Atsakyti
einu tableciu ieskoti biggrin.gif tik neapsisprendziu kuriu, ar raminamuju ar kokoso g.gif jauciu vistik kokoso, bo anos tikrai nepades biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(katyttee @ 2013 02 22, 12:37)
einu tableciu ieskoti  biggrin.gif  tik neapsisprendziu kuriu, ar raminamuju ar kokoso  g.gif    jauciu vistik kokoso, bo anos tikrai nepades  biggrin.gif

tik nepadaugink wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Marmaledas @ 2013 02 22, 12:26)
nugis, dafai kuri su lapais ir žiedais mestelkit foto- negi nei viena paslapčiom nepasisėjot anksčiau  g.gif

Po savaites tau Gaudvile su ziedais parodys tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(katyttee @ 2013 02 22, 12:37)
  tik neapsisprendziu kuriu, ar raminamuju ar kokoso 

lotuliukas.gif jooo, ligonės konkrečios. Aš irgi valdausi dar vis, bet su agurkais ramu da rpas mane, nė norėdama negaliu sėt, o vat su pomidorais prasčiau- pūpso sėklos po nosim ir nervuoja. vis nukėlinėju datą, nes buvau pasiryžusi kovą sėt, norisi išlaukt, nu bet kur čia su įkeliamais vaizdais, aprašymai susilaikysi. Negana kad kokią veislę naują įmeta kas, tai užsimanai vios ko naujo, ...ai, žodžiu, sunkiai valdaus, nei tabletė nepadės, gerai kad čepkelių plėčkutė po stalu stovi, inkalsiu ant nervų cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Karosė @ 2013 02 22, 10:07)
Sveikos nu ir kas prašė užrodyt silpnos valios žmogui tą puslapį mydobro.com
dabar kišenė palengvėjo vėl 50 litų +dar ateina suintinys iš estų už 120 lt.  wub.gif

blink.gif doh.gif
O is estu ti turbut paauksuotos kokios g.gif

QUOTE(vijoleta20 @ 2013 02 22, 11:35)
nezinau ar kas bandet siuos, man jie labai patiko ilgai derejo, skanus  4u.gif

user posted image

Auginau, patiko ,vieninteli ,uri agurkus pas man vede, Saladin vadinasi
O pvz hibridinis sventasis Pasalimo visai nepanoro rezultatu parodyti g.gif

QUOTE(Marmaledas @ 2013 02 22, 13:26)
nugis, dafai kuri su lapais ir žiedais mestelkit foto- negi nei viena paslapčiom nepasisėjot anksčiau  g.gif

QUOTE(katyttee @ 2013 02 22, 13:37)
einu tableciu ieskoti  biggrin.gif  tik neapsisprendziu kuriu, ar raminamuju ar kokoso  g.gif    jauciu vistik kokoso, bo anos tikrai nepades  biggrin.gif

QUOTE(madmuazele @ 2013 02 22, 13:40)
Po savaites tau Gaudvile su ziedais parodys  tongue.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2013 02 22, 12:40)
Po savaites tau Gaudvile su ziedais parodys  tongue.gif

nebus nebus, niekada su niekuo nelenktyniauju ir .. ai, ko čia tą savaitę laukt, prašom cool.gif
user posted image

QUOTE(Marmaledas @ 2013 02 22, 12:42)
lotuliukas.gif jooo, ligonės konkrečios. Aš irgi valdausi dar vis, bet su agurkais ramu da rpas mane, nė norėdama negaliu sėt, o vat su pomidorais prasčiau- pūpso sėklos po nosim ir nervuoja. vis nukėlinėju datą, nes buvau pasiryžusi kovą sėt, norisi išlaukt, nu bet kur čia su įkeliamais vaizdais, aprašymai susilaikysi. Negana kad kokią veislę naują įmeta kas, tai užsimanai vios ko naujo, ...ai, žodžiu, sunkiai valdaus, nei tabletė nepadės, gerai kad čepkelių plėčkutė po stalu stovi, inkalsiu ant nervų cool.gif

hmm, tai gal dar ilgiau neatiduot, m? g.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2013 02 22, 13:23)
ai, ko čia tą savaitę laukt, prašom  cool.gif

ar tu čia praėjusių metų foto rodai, ar втихаря pasisėjai prieš mėnesiuką? Kad nuo vakar toks užaugo, tai jau nei tavim nepatikėčiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2013 02 22, 13:34)
ar tu čia praėjusių metų foto rodai, ar втихаря pasisėjai prieš mėnesiuką? Kad nuo vakar toks užaugo, tai jau nei tavim nepatikėčiau  biggrin.gif

Praėjusių praėjusių, kurių metų niekas ir nenurodė biggrin.gif
Atsakyti