Įkraunama...
Įkraunama...

Agurkai, agurkėliai

QUOTE(Gaudvilė @ 2013 02 22, 13:38)
kurių metų niekas ir nenurodė  biggrin.gif

ogi tikrai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2013 02 21, 16:55)
oi, ne  blink.gif  Lėksiu ir aš  biggrin.gif  Kuriuos sėjam?

Tik neužeik į forumą ir jau būsi pasilikus doh.gif
Reik ir man tada sėti, bet dar kokoso tablečių negavau doh.gif Pirmadienį, jei gausiu, vakare du pasėsiu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Asese @ 2013 02 22, 15:51)
Tik neužeik į forumą ir jau būsi pasilikus  doh.gif
Reik ir man tada sėti, bet dar kokoso tablečių negavau  doh.gif  Pirmadienį, jei gausiu, vakare du pasėsiu  thumbup.gif

o jus dabar sodindamos agurkus kur paskiau tuos daigus sodinate? Nes as irgi noriu ankstyvu agurku bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Džigė: 22 vasario 2013 - 14:05
QUOTE(Džigė @ 2013 02 22, 14:02)
o jus dabar sodindamos agurkus kur paskiau tuos daigus sodinate? Nes as irgi noriu ankstyvu agurku  bigsmile.gif

Pernai man Gaudvilė paaugino, gavau jau gerokai virš pusmetrio dydžio, dar truputį paauginau ant palangės ir iškėliau į šiltnamį balandžio viduryje 4u.gif
Padariau šiltnamyje mini šiltnamiuką jiems iš agroplėvelės, žemė dar šiltu vandeniu palaisčiau ir augo sėkmingai 4u.gif Derėjo juodu iki pat šalčių 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2013 02 22, 13:23)

hmm, tai gal dar ilgiau neatiduot, m?  g.gif  biggrin.gif

nu kaip jau išeis, negi galiu ką sakyt ax.gif čia jau ne aš viršinyks...man bele pomidorus turiu ( kuriuos neapsisprendžiu kada sėt), o agurkai tai vis į lauką ar šiltnamį keliaus gi, na gal pora sėkliukių į bliūdą darbe papuls. Nedega gi.
Atsakyti
Sveikos merginos, kas siunciasi is mydobro.com, kiek tas siuntimas kainuoja, niekaip neisnarplioju?
Atsakyti
man parašė kad atsiūs savo sąskaita ,bet rašo tai rusų kalba
Atsakyti
QUOTE(Karosė @ 2013 02 22, 15:04)
man parašė kad atsiūs savo sąskaita ,bet rašo tai rusų kalba

Tai va del to man ir keista pasidare, dar raso, kad gali but taip, kad kaina keisis del muito ir pan.Vat ir dvejoju dabar, o taip dar kai ko noreciau.... doh.gif Kaip visada vis maza... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(vilka11 @ 2013 02 22, 15:43)
Tai va del to man ir keista pasidare, dar raso, kad gali but taip, kad kaina keisis del muito ir pan.Vat ir dvejoju dabar, o taip dar kai ko noreciau.... doh.gif Kaip visada vis maza... doh.gif

jokio muito ten nėr. Tas diedokas gi Vilniuj sėdi. Lietuviškai kalba. Na, rašyt gal nelabai gaunasi smile.gif Jis anksčiau Kalvarijų turguj sėdėjo su sėklom (bent taip sakė, aš nemačiau). Parašykit jam, atsakys ir suderinsit.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 22 vasario 2013 - 18:28
Mano morengiukas iskiso uodegele tongue.gif

Siandien as pasidariau saldibarsciu.. jau taip uzsimaniau doh.gif Geris saldyti agurkai bigsmile.gif
Atsakyti
Neistyzta?
Atsakyti
QUOTE(Venta9 @ 2013 02 23, 13:58)
Neistyzta?

Taip, jie patize buna... bet skoniui neitakoja smile.gif
Atsakyti