Įkraunama...
Įkraunama...

Agurkai, agurkėliai

QUOTE(Gaudvilė @ 2013 02 23, 20:05)
nu va, kaip smagu - nemažas būrys susidarė  biggrin.gif
Yra Bazėj, 12 sandėlyje kibirėliai tokie balti. Nebrangūs jie, tai 5ltr pirksiu ir juose auginsiu. Gerai tuo, kad jų viršus platokas, nes agurkų šaknys paviršiuje telkiasi wink.gif

Ai, jei kam įdomu, kodėl Asker, tai jie pakantūs žemesnei temperatūrai ir kuklesniam apšvietimui. Kaip tik pavasario ir rudens sezonams  bigsmile.gif

ok, supratau 4u.gif turiu tokiu visokiu kibireliu panasiu... reikai tik sugalvoti kur apgyvendint reikes blush2.gif gal pas mociute kambaryje pavyktu rolleyes.gif ...savo bijau neturesiu vietos.... o kokiu budu risat?
Atsakyti
Aš irgi prisijungiau blush2.gif Dvi sėklytės įkrito į vazonėlius biggrin.gif
Atsakyti
ir pas mane ikrito bigsmile.gif
pirmoji muravej, imeciau 20d., siandien neiskentus prakrapsciau, jokiu dygimo zymiu g.gif cia normalu,kad tiek laiko uodegytes neiskiso?
dabar pasiskaicius ikisau askeriuko viena seklyte biggrin.gif
manija, ne kitaip...
Atsakyti
QUOTE(zikas1970 @ 2013 02 24, 09:29)
pirmoji muravej, imeciau 20d., siandien neiskentus prakrapsciau, jokiu dygimo zymiu  g.gif cia normalu,kad tiek laiko uodegytes neiskiso?

gal šaltoka jai? Turi būti drėgna ir šilta, gali būt ir tamsu, kol neišlįs.
Pas mane sėtos 21 d., visi jau iškišę nosis ir perkelti ant palangės.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2013 02 24, 09:37)
gal šaltoka jai? Turi būti drėgna ir šilta, gali būt ir tamsu, kol neišlįs.

gal tikrai saltoka g.gif
tupi vazone tulike, ant grindu, grindys sildomos, einu perkelsiu ant gyvatuko
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2013 02 24, 09:37)

Tu man pasakyk-is karto tupdai i dideli vazona?
As galvoju, o jei paauginti truputi durpiniam indelyje, o paskui su juo perkelti i dideli vazona g.gif Persodinimu jie nemegsta-nesugalvoju nieko kito... Nors nepatinka man tie durpiniai indai visai schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2013 02 24, 10:49)
As galvoju, o jei paauginti truputi durpiniam indelyje, o paskui su juo perkelti i dideli vazona g.gif  Persodinimu jie nemegsta-nesugalvoju nieko kito... Nors nepatinka man tie durpiniai indai visai schmoll.gif

as niekad neauginau, tai negaliu pasakyti...bet tikrai pradzioje nekisiu i dideli vazona, man vietos gaila doh.gif jei isdygs tabletej, i desiu i vazoneli -daigykla... i dideli vazona perkelsiu, kai jau tures kokius 3-4 tikrus lapelius.... prabanda jiems butu dabar 5l vazone augti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2013 02 24, 10:49)

ne, mažuose indeliuose kol kas. Persodinu vėliau, kai paauga. Man kažkaip jie nestreikuoja persodinti, tai dėl taros dydžio nesuku galvos - esant reikalui vis perkeliu į didesnę. Atsargiai, žinoma smile.gif
Atsakyti
QUOTE(tany @ 2013 02 23, 20:41)
o kokiu budu risat?

turiu tokių specialių tvirtinimų: vieni tiesiog susisukusios gyvatėlės formos, kiti susukti aštuoniuke su užraktu. Tik anksčiau prie ilgų bambuko lazdelių kabindavau, šį kartą ieškosiu lengvų kopetėlių.
Atsakyti
Mano Asker ir Marengue 22 d jau išlindę perkeliau vėsiau keliom dienom. mirksiukas.gif Bauhofe 30 % šiandien vėl žemių užsipirkau visokių ir jūsų rekomenduotų ir savo išbandytų. Dar žemių buvo ir dideliuose kibiruose Verdeteros, bet paėmiau maišeliuose g.gif Pasimėmiau kokoso tablečių ir Verdeteros trąšos daržovėms tokio dar nebandžius aprašymas patiko nežinau ar tai geras dalykas blush2.gif .
Aš galvoju dėsiu į maišą paaugusius daigelius ir tada į kibirą, kad sėkmingai perkelčiau į žemę blush2.gif nu mintis tikiuosi gera blush2.gif
Atsakyti
as irgi pasejau 2 merengiukus ir 2 askeriukus biggrin.gif nenoriu atsilikti rolleyes.gif laikiausi,laikiausi, nu bet cia toks masinis gundymas... niekad taip anksti agurku nesejau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(katyttee @ 2013 02 24, 13:46)
as irgi pasejau 2 merengiukus ir 2 askeriukus  biggrin.gif  nenoriu atsilikti  rolleyes.gif  laikiausi,laikiausi, nu bet cia toks masinis gundymas... niekad taip anksti agurku nesejau  biggrin.gif

Pernai mane dvi šio forumo merginos stebino tai Gaudvilė ir Saintlina aš viską tyliai sekiau kaip svečias. Šiais metais noriu pati viską išbandyti tai nereiškia kad bus kaip joms, bet man vistiek cekava mirksiukas.gif . Čia viskas greičiau vyksta, nei su pomidorais blush2.gif
Atsakyti