Įkraunama...
Įkraunama...

Agurkai, agurkėliai

QUOTE(Asta ir G @ 2013 02 24, 12:52)
Čia viskas greičiau vyksta, nei su pomidorais blush2.gif

tai jau tikrai doh.gif del to ir prazioplinau, kai mano askeriukas islindo doh.gif nesitikejau taip grei, o dabar istyses blush2.gif ar galima agurkus sodint iki lapiuku, jei istyse?
Atsakyti
Man atrodo nelabai... Gal ciut ciut giliau ikisti galima. Bet nieko tokio-sustipres.

Mano Askeriukas visiskai nerodo gyvybes zenklu. Morengiukas jau dziaugiasi sviesa ant palanges smile.gif
Atsakyti
tany, agurkus rekomenduojama apkaupti, uzzerk manau kotelio kazkiek ir bus gerai.
Atsakyti
QUOTE(tany @ 2013 02 25, 11:05)
tai jau tikrai  doh.gif  del to ir prazioplinau, kai mano askeriukas islindo  doh.gif  nesitikejau taip grei, o dabar istyses  blush2.gif  ar galima agurkus sodint iki lapiuku, jei istyse?

Saulės gaus ir sustiprės. Aš kaip jie išlindo perkėliau vėsiau, kad netystų, taip skaičiau agurkų auginimo technologijoje blush2.gif Kad reik sumažinti temperatūrą.
Atsakyti
QUOTE(Asta ir G @ 2013 02 25, 10:13)
Saulės gaus ir sustiprės. Aš kaip jie išlindo perkėliau vėsiau, kad netystų, taip skaičiau agurkų auginimo technologijoje blush2.gif Kad reik sumažinti temperatūrą.

nu buciau perkelus, bet pramiegojau blush2.gif vakar vakare, nepqaziurejau, o sian is ryto, jau verzesi i laisve
Atsakyti
QUOTE(Asta ir G @ 2013 02 24, 12:52)
Čia viskas greičiau vyksta, nei su pomidorais blush2.gif

tai jau tikrai. Ir todėl labai smagu stebėt wub.gif Atrodo, tik išdygo, o jau tikrieji lapukai lenda wub.gif Saulutė šviečia, agurkai ant palangės žaliuoja - tikras pavasaris thumbup.gif
Atsakyti
ne, nu...uzknisot cool.gif doh.gif
as irgi uzsimaniau agurko derancio ant palanges cry.gif
jauciu pasisesiu, bet... i kokio didumo tara set, kad nereiktu persodinet? niekur jis nesikraustys- taip ir nugyvens savo gyvenimeli vazone... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vobla @ 2013 02 25, 11:05)
i kokio didumo tara set, kad nereiktu persodinet?  niekur jis nesikraustys- taip ir nugyvens savo gyvenimeli vazone... smile.gif

man rodos, penkių litrų tai tikrai agurkui reikia g.gif

Aš tai persodinu.. ax.gif Neturiu tiek vietos ant 'firminės' palangės, kad tokia tara užstatyt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(tany @ 2013 02 25, 11:42)
nu buciau perkelus, bet pramiegojau  blush2.gif  vakar vakare, nepqaziurejau, o sian is ryto, jau verzesi i laisve

Tany mane merginos bars, blush2.gif bet as persodindama truputi zemem apdeciau blush2.gif
Papildyta:
Nu ka sestadieni seta Mirabelle jau kisa galvyte tuoj keliaus sviesiai ir vesiai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Asta ir G @ 2013 02 25, 11:31)
Tany mane merginos bars,  blush2.gif bet as persodindama truputi zemem apdeciau blush2.gif

bent aš tai tikrai nebarsiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2013 02 25, 12:08)
man rodos, penkių litrų tai tikrai agurkui reikia  g.gif 

dekui 4u.gif mazdaug taip ir maniau. tik bus problema itikint kate, kad tai tikrai ne tualetas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2013 02 25, 12:40)
bent aš tai tikrai nebarsiu  smile.gif

Ačiū dievui mirksiukas.gif. Tu buvai viena iš tų kur laukiau barimo biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti