Įkraunama...
Įkraunama...

Agurkai, agurkėliai

QUOTE(matuke @ 2013 03 14, 11:34)

Einu ieskot vaizdu kaip jusueksperimetai auga  smile.gif

o kur vaizdų yra? g.gif pas mane stebuklingai išgyveno ( kolkas) tie nelaimingieji beta alfa, ir auga, ir storėja, ir jau kai kas 4 tikrą lapelį leidžia, nustebino šiemet. Per kelis jų bandyti auginti metus tik pernai pavyko vieną išaugint, ir derėjo puikiai, kiti nunyko paauglystės ar kūdikystės stadijoj. Bet aš užsispyrus- kol sėklos nesibaigs- tol bandusiu cool.gif
Jau letenas niežti pasisėt į bliūdą krūminį ir kekinį kokį, bet naktim dar šiuose palociuose šalta, gaila sėkliukų, laukiu pliuso lauke, ar bent arčiau 0 kad dažniau būtų.
Atsakyti
Teks išmest savo agurkiukus sad.gif Nu višta esu,ne tas žodis kaip pykstu ant savęs doh.gif Kaip iš kart nedaėjo man,kad jiems per šalta doh.gif Susisukę skilčialapiai,kraštai nudžiūvę,dėmelėm baltom eina. Ir žiūriu į tikrus lapus metas tos dėmelės. Nematau prasmės ligotus augint,nes derlius turbūt iš vis mizernas būtų doh.gif
Ne nieko,kitais metais teks vėl bandyt su labai ankstyvais,nes šiemet jau tokie ankstyvi nebesigaus,nes šiandien atsėsiu.
Atsakyti
As vasara bestudijuodama ant agurku lapu baltas padziuvusias demes, susipazinau su dar vienais parazitais -tripsais gun_bandana.gif
Siom dienom kazkokius padarus, panasius labai i tripsus, zptikau ant kambaryje ziemojusios paprikos lapu doh.gif , zodziu, siulau apziureti antra lapu puse, gal ten kas ta agurka skriaudzia g.gif
Atsakyti
Mano augintiniai siuo metu

user posted image
Atsakyti
Jei nieko nesapnuoju ( reiktų iš kur nors lupą išknist), manrods maniškiai Амур'ai agurkiukų užuomazgas jau turi. Lapų nėr, realiai, o agurkiukai kyšo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2013 03 15, 14:49)
Jei nieko nesapnuoju ( reiktų iš kur nors lupą išknist), manrods maniškiai Амур'ai agurkiukų užuomazgas jau turi. Lapų nėr, realiai, o agurkiukai kyšo  lotuliukas.gif

O super thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Per Velykas bus agurkų wub.gif
Atsakyti
QUOTE(amarrile @ 2013 03 13, 10:11)
Atsiprašau,sumaišiau viską doh.gif Galvojau,kad saridonė čia savo vyrą baksnoja  biggrin.gif ir tipo jai rašiau  blink.gif Laikas man į užtarnautą poilsį trauktis iš sm doh.gif  schmoll.gif

tai, kad ir ketvirti gyvenimo nugyvenusioms damoms daznai pasitaiko veju biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(MRU @ 2013 03 12, 10:59)
ieškau keliu sėklu afrikietišku agurku ar kažko panašaus, pirkimui Vilniuje 4u.gif

Sveika,pernai sejau tuos afrikietiskus,tai ne vienas neisdygo:)
Papildyta:
merginos,jus man paaiskinkit,ka jus veiksit su tais agurkais,kurie jau tokio dydzio?ar jus cia juos namie ruosiates auginti,ar i sildomus siltnamius?jau virs 20 metu auginu agurkus,bet dar nesejau,per anksti dar:)
Atsakyti
Na, nežinau, mes kažkaip šeimoj įpratę agurkus valgyti, tai toks tikslas ir tėra - užsiauginti valgymui agurkiukų g.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2013 03 15, 16:01)
Na, nežinau, mes kažkaip šeimoj įpratę agurkus valgyti, tai toks tikslas ir tėra - užsiauginti valgymui agurkiukų  g.gif

Sita tai as suprantu,Gaudvile,bet kada jus juos sodinsit i siltnami?ir kokio dydzio jie jau bus?agurkai nemegsta saltos zemes labiau,negu pomidorai..Tiesiog jums jie suvargs,ir nebus toks derlius,koks turetu,nes eikvos energija atsistatymui..cia tik mano pamastymai,jus darykite,kaip jus iprate,kaip jums patinka..tik sakau,is nemenkos patirties,kad veliau paseti pralenkia tuos peraugusius ir isstypusius..
Atsakyti
Nesodinsiu į šiltnamį, agurkus skinsiu namie biggrin.gif
Atsakyti
Aš asmeniškai noriu agurkelių kuo anksčiau ir ne dėl kiekio, bet dėl malonumo mirksiukas.gif . Nesvarbu kiek jų ten užaugs, man svarbiausia savo dukrytes kuo anksčiau nustebinti ax.gif . Didesniam agurkų poreikiui sėsim vėliau, čia tik malonumui mirksiukas.gif .
Aš persodinau savo Asker šiandien, nes šakneles jau leido iš apačios tai dabar jis jau kokių 5 lt talpoje, manau net nepajautė persodinimo, nes nei gabalėlis žemių nenukrito, nu tikiuosi savo misiją pasiseks įvykdyti. biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti