Įkraunama...
Įkraunama...

Agurkai, agurkėliai

QUOTE(zikas1970 @ 2013 03 17, 18:03)
Sita zinau, bet kad nelabai taros kitokios turiu. Ir jei kibiro paciam auksty plocio uztenka, pilsiu zemiu i ji, nenubedniesiu del to substrato  biggrin.gif Jei visdelto per maza, reiks vaziuoti per parduotuves ir visas taras su cm. matuoti  biggrin.gif Siaip jau buvau seniau, nu nera kad butu gylis mazas, plotis padorus, baleika kokia pirkti reiks  g.gif Bet i ka tokia istatyti, jug skyles ismusiu, begs pro jas ant grindu, karoce.... Del to ir domina, kokia tara renkates jus visos, namie augindamos. Man tas agurkas, kaip vaikas mazas, reiks-  vezimeli nupirksiu  biggrin.gif

tai yra tokie kibiriukai po 5 litrus, jie žemoki, bet platoki. Maistui skirti ir prieš tai jokių chemikalų nebuvo laikyta. Manrods ir po 3litrus yra. Iš anksčiau turiu prisipirkus wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2013 03 17, 18:08)
tai yra tokie kibiriukai po 5 litrus, jie žemoki, bet platoki. Maistui skirti ir prieš tai jokių chemikalų nebuvo laikyta. Manrods ir po 3litrus yra. Iš anksčiau turiu prisipirkus wink.gif

isivazduoju apie ka kalba bigsmile.gif dekui 4u.gif
Atsakyti
ko jūs su tais kibiriukais vargstat- aš nusipirkau bliūdą plastmasinį- neaukštą ir platų, ir jame pasėjau tris sėkliukes. žemių dėjau kompostinės kažkokios, tilpo 10litrų, manau užteks iki kol lauke prasidės derlius biggrin.gif . Dabar galvoju, jog salotų pora galėčiau šalia įkišt,bet jei užgoš mano krūminis ogurkas greit jas? g.gif
Atsakyti
as jau gailiuosi kad persodinedama iskart neikisau i padoru inda...nes iki siol jis net nesureaguodavo i persodinimus... bet matyt paaugo ir jau kaprizesnis tapo doh.gif dabar kai persodinesiu i dar didesni, vel kaprizosis blush2.gif nu bet kazkaip buvau nepasiruos dar kiburui ant palanges... jau dabar vietos niekam nelieka po pomidoru ispikiavimo....
Atsakyti
QUOTE(tany @ 2013 03 17, 21:09)
as  jau gailiuosi kad persodinedama iskart neikisau i padoru inda...nes iki siol jis net nesureaguodavo i persodinimus... bet matyt paaugo ir jau kaprizesnis tapo  doh.gif  dabar kai persodinesiu i dar didesni, vel kaprizosis  blush2.gif  nu bet kazkaip buvau nepasiruos dar kiburui ant palanges... jau dabar vietos niekam nelieka po pomidoru ispikiavimo....

Nu Tany gausi bart daugiau optimizmo veide, kaip agurkai gali kelti lapus jeigu tu be optimizmo mirksiukas.gif . Taisykis tu ir agurkui ryt bus puiku pamatysi mirksiukas.gif . Aš tai juo tikiu, kad jis ryt šypsosis, o tu kartu su juo lotuliukas.gif
Atsakyti
Paklausiu ir čia. Kada planuojat sėt agurkėlius šiltnaminiam derliui?
Atsakyti
QUOTE(Alekto @ 2013 03 18, 08:21)
Paklausiu ir čia. Kada planuojat sėt agurkėlius šiltnaminiam derliui?

pernai jei gerai pamenu be balandzio vidurio nesejau g.gif
Atsakyti
aš pernai sėjau kovo pabaigoj, tai balandžio pabaigoj jau gražius daigus šiltnamyje pasodinau, nes šilta buvo. Tuo pat metu šiltnamyje pasėjau ir arbūzus, ir melionus. Jei būtų grėsusios šalnos, būčiau dengus ir žvakes deginus, bet nereikėjo. Tiesa, pirmus išboginau ankstyvus ilgavaisius Asker, o kitus dar už savaitės. Dabar 20-21 d. ruošiuos sėt tuos pačius ir dar kitus labai ankstyvus.
Atsakyti
Sėsiu prieš pat vekykas,nes sedavau tik balandžio pradžioje,šiemet ankstyvesnės šventes,kas susiję su menulio padetimi,verčia paankstinti seją. tikiuosi,kad pavasaris bus pakankamai šiltas,ir nevargs augalai.Nors pas mane gana drungni,ne silti orai ,palyginus,buna,štai šiltnamis dar su įšalu,net ridikų paset negaliu schmoll.gif doh.gif
keli askeriukai jau paseti.Į plasmasines čerkutes bigsmile.gif radau panaudoti kam blush2.gif
Atsakyti
Ačiū už atsakymus thumbup.gif Tai 21d ir aš sėsiu thumbup.gif
Atsakyti
cia jus visos jau kalbat apie pagrindini agurku sejima? Kazkaip galvojau, kad dar negreitai seti juos reiks. O kada i siltnami sodinsit? Sedziu rami sau, be balandzio pabaigos ne nemastau apie jokius agurkus, o cia jau moteros dienas iki sejos skaiciuoja biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zikas1970 @ 2013 03 18, 12:12)
cia jus visos jau kalbat apie pagrindini agurku sejima? Kazkaip galvojau, kad dar negreitai seti juos reiks. O kada i siltnami sodinsit? Sedziu rami sau, be balandzio pabaigos ne nemastau apie jokius agurkus, o cia jau moteros dienas iki sejos skaiciuoja  biggrin.gif

Aš taip pat rami, sėsiu ne anksčiau , kaip po šv. Velykų.
Atsakyti