QUOTE(*Dark Elf* @ 2013 03 19, 16:07)
Denaxa,o kokie pozymiai?
Tik uzvedus toks negeras garsas buna pora minuciu,man kyla itarimu,kad gal cilindras kuris balbatuojasi...greiciausiai pirmas ar antras...bet ne taip,kad nedirbtu,o biski kitaip...toks duslus metalo bildesys...is variklio...

Laba
kaip suprasti, kad reikia amortikus keist? Kiek žinau, reik spustelt šoną ir žiūrėt ar atsiūbuoja. Bet ar patikima? o jei gale aukšta mašina? ar čia pagal norą galima juos keist?

Šiandien kokia nenormali diena man buvo
,užvažiavau į Lukoilą, bandau pilti benzino-nesipila, nueinu pas darbuotojus-sako ta kolonele nebedirba, važiuoju į kitą-sako reikia palaukti 10 min., neturiu laiko , galvoju nors šokolado prie kavos į darbą nusipirksiu-tai sako kasos neveikia
Važiuojant į darbą vos pesčiojo prie perejos nepartrenkiau
,stovejo mašinos priešingoj juostoj, nieko nesimato, lig ir žiurejau atidžiai-iššoko prieš pat mašina, aš ant stabdžiu, tai sustojau tik už perejos, ABS kala, o mašina dar pora m. važiuoja, jei anas nesustotu staigiai, butu ant kapoto
Dar klausimas iškylo, jei yra dviračio takas per važiuojamają dalį, pagal KET kieno pirmumo teise, ar aš turiu sustot jei dviratininkas stovi prie to tako, ar jis turi praleist, jei jis staigiai su dviračiu iššoks, tai mašina gi greit ir nesustabdysi
Vakar tai išvis gerai buvo, per dviračio taką dvi moteriškes žygiavo, bet taip net nesidairant, ar mašinos praleidžia ar ne, aš jau ištolo mačiau, tai sustojau

Važiuojant į darbą vos pesčiojo prie perejos nepartrenkiau

Dar klausimas iškylo, jei yra dviračio takas per važiuojamają dalį, pagal KET kieno pirmumo teise, ar aš turiu sustot jei dviratininkas stovi prie to tako, ar jis turi praleist, jei jis staigiai su dviračiu iššoks, tai mašina gi greit ir nesustabdysi
Vakar tai išvis gerai buvo, per dviračio taką dvi moteriškes žygiavo, bet taip net nesidairant, ar mašinos praleidžia ar ne, aš jau ištolo mačiau, tai sustojau
QUOTE(Kliamka @ 2013 03 20, 20:56)
Laba
kaip suprasti, kad reikia amortikus keist? Kiek žinau, reik spustelt šoną ir žiūrėt ar atsiūbuoja. Bet ar patikima? o jei gale aukšta mašina? ar čia pagal norą galima juos keist?

Paprasyk kokio vyruko kad spusteletu,reikia labai stipriai,ir kebulas turi iskart grizti i savo vieta,jei siubuoja-amen amortikams.patikima.Dar jei tepala pradeda leisti-irgi reikia keisti.Keiciami abu,ne po viena. Ir siaip vaziuojant jauciasi kada ju nera jau-posukiuose ir ant visokiu nelygumu kebulas plaukioja.
O galima keisti ir pagal nora-pagal nora galima viska keisti,by tik noras butu...

QUOTE(Vėja2 @ 2013 03 20, 21:33)
butu ant kapoto
Dar klausimas iškylo, jei yra dviračio takas per važiuojamają dalį, pagal KET
Dar klausimas iškylo, jei yra dviračio takas per važiuojamają dalį, pagal KET
oj būna tokių dienų

lb tiksliai neprisimenu, bet man atrodo, kad dviratis turi praleist, pasiieškok ket jei netingi

Papildyta:
QUOTE(denaxa @ 2013 03 20, 22:12)
Paprasyk kokio vyruko kad spusteletu,reikia labai stipriai,ir kebulas turi iskart grizti i savo vieta,jei siubuoja-amen amortikams.patikima.Dar jei tepala pradeda leisti-irgi reikia keisti.Keiciami abu,ne po viena. Ir siaip vaziuojant jauciasi kada ju nera jau-posukiuose ir ant visokiu nelygumu kebulas plaukioja.
O galima keisti ir pagal nora-pagal nora galima viska keisti,by tik noras butu...

by tik money būtų

Kokia jėga, kai nereikia gremžti stiklų. Liuks

QUOTE(Kliamka @ 2013 03 20, 23:37)
oj būna tokių dienų
man taip su bobulyte kartą buvo, tik ne perėjoj, tarp mašinų įlindus su lazduke trepsi.
lb tiksliai neprisimenu, bet man atrodo, kad dviratis turi praleist, pasiieškok ket jei netingi
bet kad tu žinosi, tai nereiškia, kad dviratininkai žinos ir elgsis pgl ket 
Papildyta:
by tik money būtų
ojoj, kažkaip plavinėja man ji jau senokai, kai padangas pasikeičiau, galvojau gal dėl padangų (turbūt dėl to ir jaučiau kažką kito), apsipratau, bet žiū, kad jau taip trankausi per tas Kauno duobes.. Bet nieko blogo jei taip važinėsiu, ania? Po kokio mėnesio reikės varyt visą ją kratyt.
ačiū!

Papildyta:
by tik money būtų

Varyk dabar,nelauk menesio,o tai amortikai ir per kapota islysti gali,jei atramines gumas ismus...labai gali buti,kad ir atramines jau "pamustos",o jos kainuoja daugiau nei amortikai...

Del dviracio-jei dviraciu takas eina lygiagreciai pesciuju perejai,ta prasme,jei jis ne gatveje sankryzoje nupiestas,o kerta vaziuojama dali-tada dvirati reikia praleisti...
QUOTE(*Dark Elf* @ 2013 03 19, 06:32)
Man nieko nekainavo, nuvežiau pas draugą į dirbtuves ir sutaisė. Nepūtė šilto vėjelio beveik, sunkiai jis man šilo

QUOTE(denaxa @ 2013 03 21, 12:48)
Varyk dabar,nelauk menesio,
Dabar tai niekaip. Nežinau aš tiksliai ar ten blogai.

Kurmi, šiandien čiut su mikrium nesusikaliau.. na ne visai jau per centimetrą, bet kojos aptirpo. Tiesiai mikras važiuoja, aš suku į kairę, o jis palei šaligatvį velkasi ir rodo posūkį, pagalvojau, kad ruošiasi sustot iki to keliuko į kurį aš suksiu, o jis dar pagreitino.

Kas mylit katinus, pabalsuokit už mano kycių.

QUOTE(Kliamka @ 2013 03 21, 21:02)
Padaryta. Bet tai vardas koks išskirtinis!

bliamba , vel padariau avarija- o tuoj bus 2 metai, kaip vairuoju- neisivaizduoju kodel priemiau toki sprendima- akimirksniu rikiavausi neivertinus iki galo situacijos- o ten atleke jaunimelis- vaziavo labai greitai - tai nusibrozdinom abu
aisku aciu Dievui, kad avarija nedidele- bet esme net ne tame- neramina KODEL as taip pasielgiau, nors maniau , kad jau neblogai ir saugiai vairuoju...
liudna o ir vel auginti pasitikejima...
aisku aciu Dievui, kad avarija nedidele- bet esme net ne tame- neramina KODEL as taip pasielgiau, nors maniau , kad jau neblogai ir saugiai vairuoju...