Laba vakara :-)
Ieskau internete informacjos, bet niekur nerandu.. Vasara planuojam su seima i Kroatija vaziuot, bet as dar zalias lapas, tai kaip su tuo lapu uzsienyje? Jis ka nors reiskia? Kokie nors apribojimai? Ar dar kas? Gal kas zinote...
QUOTE(jursima @ 2013 03 23, 22:56)
bliamba , vel padariau avarija- o tuoj bus 2 metai, kaip vairuoju- neisivaizduoju kodel priemiau toki sprendima- akimirksniu rikiavausi neivertinus iki galo situacijos- o ten atleke jaunimelis- vaziavo labai greitai - tai nusibrozdinom abu
aisku aciu Dievui, kad avarija nedidele- bet esme net ne tame- neramina KODEL as taip pasielgiau, nors maniau , kad jau neblogai ir saugiai vairuoju...
liudna o ir vel auginti pasitikejima...
aisku aciu Dievui, kad avarija nedidele- bet esme net ne tame- neramina KODEL as taip pasielgiau, nors maniau , kad jau neblogai ir saugiai vairuoju...

Pati atsakei i savo klausima-nes manei,kad neblogai ir saugiai vairuoji...

Imk

jurisma, puikiai suprantu, kaip šlykščiai jautiesi.
Man vasarą irgi bus 2 metai, kažkokį nerimą jaučiu, akd nepakiščiau paskutiniais mėnesiais sau kiaulės.
Man vasarą irgi bus 2 metai, kažkokį nerimą jaučiu, akd nepakiščiau paskutiniais mėnesiais sau kiaulės.
Sveikos
Kokia mano mašina visa "druskuota" ,savaitgali bandžiau nuvaryt į kokią plovyklą, tai tokios eiles visur, buvo gaila laiko, o šiaip net nemoku plovyklose elgtis, kur vežti, ką sakyti, ką ten daro
,kelis kartus vyras savytarnoj plove, o man geriau pas mamą nuosavam kieme
,tai ir išblizginu, bet dabar dar šalta
Papildyta:
užjaučiu del avarijos
, man taip ir buna, tik truputi daugiau atsipalaiduoji, žiurek jau kokia nesamone padarai, turi buti visad susikaupus
Kokia mano mašina visa "druskuota" ,savaitgali bandžiau nuvaryt į kokią plovyklą, tai tokios eiles visur, buvo gaila laiko, o šiaip net nemoku plovyklose elgtis, kur vežti, ką sakyti, ką ten daro

Papildyta:
QUOTE(jursima @ 2013 03 23, 23:56)
bliamba , vel padariau avarija- o tuoj bus 2 metai, kaip vairuoju- neisivaizduoju kodel priemiau toki sprendima- akimirksniu rikiavausi neivertinus iki galo situacijos- o ten atleke jaunimelis- vaziavo labai greitai - tai nusibrozdinom abu
liudna o ir vel auginti pasitikejima...

užjaučiu del avarijos

Aciu jums . Jau lyg ir nusiraminau- nera to blogo , kas neiseitu i gera- busiu atidesne- aciu Dievui, kad ir masina nukentejo nedaug- buvo proga ir diskus paciai pasikeisti
. Denaxa - seku tavo pasisakymus ir visiskai sutinku su tavim- negalima atsipalaiduoti- nes esi atsakinga ne tik uz save , bet ir kitus. Sekmes visoms ! gal jau kuri zino, kaip vyksta teisiu pasikeitimo procedura- ar turi reiksmes, kad per tuos 2 metus padarei""autoivyki ?

QUOTE(jursima @ 2013 03 25, 23:28)
kuri zino, kaip vyksta teisiu pasikeitimo procedura- ar turi reiksmes, kad per tuos 2 metus padarei""autoivyki ?
Dėl tokio įvykėlio tikrai nebus jokios įtakos teisių keitimui. Aš panašų atvejį turėjau, čia tiesiog draudimų reikalas, policijoj net neregistruota, nieks neieško tokių įvykių.

Vėja2, tiesiog nuvažiuok, o ten dažniausiai būna vaikinukų ir parodo kur įvaryt mašiną, kur sustot, tada išlipi ir sakai nuplaukit mašiną arba net sakyt nereikia. Tik gali paklaust ar su sausinimu (ar dar kokių mandrybių ten būna, nežinau, mandrose plovyklose nesilankau), pasakai kaip nori, palauki, susimoki ir viskas, važiuoji. Man irgi reikėtų praust, bet.. na gal ir nuvažiuosiu prieš Velykas.

QUOTE(Vėja2 @ 2013 03 25, 20:12)
o šiaip net nemoku plovyklose elgtis, kur vežti, ką sakyti, ką ten daro
vaziavau ir as cia pries pora savaiciu i plovykla, viena pati ir pirma karta, ale galvoju reik pabandyti, eile didele buvo, atsistojau, islipau ir ejau prasizonduoti situacija priekyje, kas ten vyksta kur tos masinos ivaziuoja, o paskui tiesiog stebejau priekyje stovincia masina

as masina ploviau 3k per jos egzistavima mano rankose
2k. Ploviau nestes plovykloje. Pries ta ''buda'' visi ikainiai turi but surasyti.
As ivaziavau..iki kur man sake darbuotojas. Uzsidege raudona. Pasakiau uz kokia kaina. Sumokejau..langa uzsidariau ir prasidejo procedura
baigus,pasitikrinau stapdzius... Ir isvaziavau
as saviske nesenai ploviau.. Pasistaciau prie darbo..blizgancia... Ir net nepagalvojau blogo nieko..parejus po darbo..ziu..masina visa apdergta pauksciais
obidno
mums ne pavasaris..salta..aniems tai ne :Dsedi ant saku rekauja ir sika

2k. Ploviau nestes plovykloje. Pries ta ''buda'' visi ikainiai turi but surasyti.
As ivaziavau..iki kur man sake darbuotojas. Uzsidege raudona. Pasakiau uz kokia kaina. Sumokejau..langa uzsidariau ir prasidejo procedura

baigus,pasitikrinau stapdzius... Ir isvaziavau

as saviske nesenai ploviau.. Pasistaciau prie darbo..blizgancia... Ir net nepagalvojau blogo nieko..parejus po darbo..ziu..masina visa apdergta pauksciais

QUOTE(jursima @ 2013 03 25, 23:28)
Sekmes visoms ! gal jau kuri zino, kaip vyksta teisiu pasikeitimo procedura- ar turi reiksmes, kad per tuos 2 metus padarei""autoivyki ?
Jeigu policijos nekvietei-tai tas autoivykis niekur,isskyrus draudimo bendroves,nesifiksuoja,tai del to nesuk galvos...bet va draudimas tai normaliai gali pabrangti...as jau isitikinau,kad smulkiu avariju atvejais geriau susitarti be draudimo...aisku,jei kitas vairuotojas normalus-ne su visais tai imanoma...
QUOTE(denaxa @ 2013 03 26, 15:00)
Jeigu policijos nekvietei-tai tas autoivykis niekur,isskyrus draudimo bendroves,nesifiksuoja,tai del to nesuk galvos...bet va draudimas tai normaliai gali pabrangti...as jau isitikinau,kad smulkiu avariju atvejais geriau susitarti be draudimo...aisku,jei kitas vairuotojas normalus-ne su visais tai imanoma...
Man smarkiai nebrango, tai gal kvevams smarkiai nebrangsta, nesigąsdinkit.

Šiandien buvo viena iš tų dienų kai visu (na daugumoj) šviesoforų degė žalia, kur dažniausiai nedega.

Šiandien jau galvojau, kad reikes kviesti ką partemti mašiną, užgeso prie šviesoforo, negaliu užsivesti, kol gaza spaudžiu apsukas užkeltos-variklis dirba, tik koja nuo gazo ir vsio, įjungiau avarinį ir stovejau, nu galvoju net mašinos negaliu nuo sankryžos pastumt, KAIP
ją ten stumt, mačiau kartais kai stumia, ka ten reikia, laisva pav. ir viskas
,šiaip ne taip užsivedžiau, po to jau bijojau kad tik raudona neužsidegtu ar pestysis neiššoktu,išyla varyklis-ir viskas tvarkoj
Kitas klausimas-kaip ten reikia vairuot jei tave tempia, vyras sako bijosiu tave tempti, tu nemoki, o ką ten reikia moket
,papasakokit kas nors

Papildyta:
Na va, dabar žinosiu daugmaž ,kad dar ten ir lemputes dega

Kitas klausimas-kaip ten reikia vairuot jei tave tempia, vyras sako bijosiu tave tempti, tu nemoki, o ką ten reikia moket

Papildyta:
QUOTE(Domicele @ 2013 03 26, 10:22)
vaziavau ir as cia pries pora savaiciu i plovykla, viena pati ir pirma karta,
Na va, dabar žinosiu daugmaž ,kad dar ten ir lemputes dega

QUOTE(Vėja2 @ 2013 03 26, 21:29)
Šiandien jau galvojau, kad reikes kviesti ką partemti mašiną, užgeso prie šviesoforo, negaliu užsivesti, kol gaza spaudžiu apsukas užkeltos-variklis dirba, tik koja nuo gazo ir vsio, įjungiau avarinį ir stovejau, nu galvoju net mašinos negaliu nuo sankryžos pastumt, KAIP
ją ten stumt, mačiau kartais kai stumia, ka ten reikia, laisva pav. ir viskas
,šiaip ne taip užsivedžiau, po to jau bijojau kad tik raudona neužsidegtu ar pestysis neiššoktu,išyla varyklis-ir viskas tvarkoj
,papasakokit kas nors

Cia kurioj vietoj stovejai?

Tempiant-raktelis turi buti pasuktas i pirma padeti,kad neuzsirakintu vairas,be to,neuzvesta masina sunkiau vairuosis ir bus blogi stabdziai-neveiks stiprintuvai,ta reikia tureti galvoj...toliau-trosa visa laika reikia laikyti ant itempimo,neleisti jam atsidurti ant zemes net ir prie sankryzu sustojus-nes kitaip tempianciam bus sunku tolygiai pajudeti is vietos,o jei trosas,neduok Die,atsidurs ant zemes posukyje-atsiranda rizika uzvaziuoti ant jo,o tada tempianciam gali ir greiciu deze suvaryti...tai va sito reikia saugotis...bet laikant trosa itempta irgi negalima per daug stabdyti,nes tempianciai masinai galima irgi ir varikli,ir deze,ir sankaba suvaryti,na,reikia rasti aukso viduriuka,kad ir trosas butu nelaisvas,ir tempiancio atgal netemptum...

Pagasdinau?