Gal ir gerai kad nespejau mašinos nuplaut, butu vel purvina
Maniske kaip tik-svarutele pasidare,visas purvas su sniegu nusibrauke...

as nusiploviau masina ir vel baisi
okai man nubrauke bamperi stovejimo aikstelej, tai pas ana masina visiskai nieko nebuvo
taip ir ivykio deklaracijos uzsirase ta moteriske

okai man nubrauke bamperi stovejimo aikstelej, tai pas ana masina visiskai nieko nebuvo

Su Velykom Mergickos!
Norejau paklausti.. Kuri nors buvo gavus ispejima...kad pvz ne ten prisiparkavus..? Kokios spalvos tas lapukas turi but,ar stampas turi but tokiam lapelyje?
Man buvo praeita 4dieni uzkistas uz valytuvu.. Baltas lapelis..be jokio stampo.. Kad as pazeidziau ket ir tt... Bet man atrodo cia kazkokia nesamone.. Nes pilna masinu,kurios stovejo pazeizdamos parkavimo taisykles..bet nei vienai neuzkistas lapelis.. Tik maniskei.

Norejau paklausti.. Kuri nors buvo gavus ispejima...kad pvz ne ten prisiparkavus..? Kokios spalvos tas lapukas turi but,ar stampas turi but tokiam lapelyje?
Man buvo praeita 4dieni uzkistas uz valytuvu.. Baltas lapelis..be jokio stampo.. Kad as pazeidziau ket ir tt... Bet man atrodo cia kazkokia nesamone.. Nes pilna masinu,kurios stovejo pazeizdamos parkavimo taisykles..bet nei vienai neuzkistas lapelis.. Tik maniskei.
QUOTE(*Dark Elf* @ 2013 03 31, 21:04)
Su Velykom Mergickos!

Gali paskambint i Keliu policija budetojams ir pasiklaust-zinosi tiksliai...

Hmm...o kam taip parkuoti masina,pazeidziant taisykles,a?...

QUOTE(*Dark Elf* @ 2013 03 31, 22:04)
Su Velykom Mergickos!

Man buvo tokiu lapeliu pilna prikišta ,kai praeitam darbe dirbau, jei baltas lapas su įspejimu, kad pažeidžiat ir t.t. , be policijos antspaudu, tai čia tik ispejimas, nebuvo kur statyt, tai pvz. prie Baldu Rojaus statydavau visa diena, o ten tik 2 val. leidžiama, tai po kiek laiko pradejo kišti lapelius, tada Sigmos teritorijoj stačiau mašina, ten dirbau, bet neturejau pastovaus leidimo, tai irgi po kiek laiko pradejo kišti apsauginis lapelius, mes jau juokemes, kad "meiles laiškelius" rašo, nu gal ir gali jie ten iškviesti policija, bet kiek žinau tai jei kokios įmones teritorijoj statai mašina, tai perspeja kad negalma
O policija kiek žinau raudona užkiša lapeli, bet dar neturejau, tai tiksliai nežinau

Papildyta:
Na pavasaris tai pajuokavo balandžio 1 proga ,mašina visa užsnigta

QUOTE(denaxa @ 2013 04 01, 08:22)
Gali paskambint i Keliu policija budetojams ir pasiklaust-zinosi tiksliai...
Gali buti,kad tu kitu masinu dar nebuvo kai buvo policija atvaziavus...jei nufotografavo-ateis i namus iskvietimas i policija po kazkiek laiko,pagal masinos numeri savininka nustacius,jei ant to lapelio daugiau nieko nera...

nes nebuvo kur jos statyt. stoteleje juk nepaliksiu.

beto kitoje puseje masinu pilna.. stovejimo aikstele pasidariusios.. saligatviu vaziuoja ir pasistato prie medziu. ju buvo pilna. nei vienam neidejo toio lapelio

fotkinciau kiekviena diena..ju cia pilna belenkaip susistaciusiu.

man idomu... nes as tokiu lapeliu galiu prispausdint belenkiek.. ir visiems uzkaisioti

Jei atsius .... mama bus pasipyktinus

Veja... aha.. maciau kazkada,kai kitoje puseje gatves buvo lapelius prikise.. raudonus uz valytuvu...
bet ten jau bauda....ne?
QUOTE(*Dark Elf* @ 2013 04 01, 12:56)
nes nebuvo kur jos statyt. stoteleje juk nepaliksiu.
beto kitoje puseje masinu pilna.. stovejimo aikstele pasidariusios.. saligatviu vaziuoja ir pasistato prie medziu. ju buvo pilna. nei vienam neidejo toio lapelio
netikiu,kad nei vienos tuo metu nebuvo. beto palikau masina ant posukio .kur palieka kiekviena diena zmones
as ja tvarkinga palikau.. tik kad uzvaziavus ale ant pievutes. zoles juk vistiek nera
visur sniegas ir ledas..
man idomu... nes as tokiu lapeliu galiu prispausdint belenkiek.. ir visiems uzkaisioti
juk turi kazkoks anspaudas but.
Veja... aha.. maciau kazkada,kai kitoje puseje gatves buvo lapelius prikise.. raudonus uz valytuvu...
bet ten jau bauda....ne?

bet ten jau bauda....ne?
Jo,kai raudonas-tai jau garantuota bauda...o ant posukio-cia jau dvigubas pazeidimas,ir draudziamoj vietoj,ir dar ant posukio-o posukyje bet kokiu atveju statyti draudziama...

Na va idejau,kaip buvo

Zinau,kad matomumi cia visiskai netrukdo,nes nekarta vaziavau,kitos masinos stovejo... sunkiasvorei tuo labiau ji negalejo trukdyt. nes ji ne ant kelio stovi.o ale ant pievutes..

man abidno del to,kad kitai pusei nieko nepadare

negalejau Denaxa statyt kitur masinos.

beto pagal viska ..prie parduotuviu irgi negalima statyt masinos.tik darbo laiku.

Ale ir netingejai piest...
bet tai tikrai cia idomiai...masina ne ant gatves,pravaziavimui netrukdo,zalios vejos taigi ziema nera...saligatvio kaip supratau neuzstoja...hmmm...
Pas mus irgi visi taip stato ziema-vasara tik ne (arba iki 8 ryto pasiimt reikia),nes ekologine policija vazineja po kiemus ir baudzia...esu macius,kad tokiose vietose pastatytomis policija susidomi,nu bet vasara,kai zole yra-nesu maciusi kad ziema kabinetusi...
dar gali buti toks variantas kad kokiai babcei nepatiko ir ta policijai paskambino (yra gi tokiu neturinciu problemu gyvenime
),o policija privalo reaguoti-gal uztat ir lapelis baltas,o ne bauda...o gal siaip kas pajuokavo...sakyciau,nusiramink ir nesuk sau galvos...
Del statymo prie parduotuviu-jei zenklu atitinkamu nera,galima statyti-nieks neprisiknis,nes pagrindo tam nera...
Arba pastatai nakciai,o anksti ryte pasiimi...

Del statymo prie parduotuviu-jei zenklu atitinkamu nera,galima statyti-nieks neprisiknis,nes pagrindo tam nera...