Įkraunama...
Įkraunama...

Pradedančios vairuotojos

QUOTE(denaxa @ 2013 03 29, 13:43)
Nu as lengvuskeje salono veidrodis nustatytas taip kad aklos zonos is desines nebutu,nematau jame saves... ax.gif

pasilenk arti prie veidroduko ir matysi. wink.gif nebent kai maža esi, man užtenka kaklą gerai ištiest į šoną ir matau wink.gif
Papildyta:
QUOTE(Jovita23 @ 2013 03 29, 20:28)
Kliamka, kokioj firmoj perki draudima uz 400 Lt? Galima ir i az.

BTA berods. Man tik kas lengvata gali būt, kad metų turiu virš 25 ir mašina negalinga. Aj ir dar mano mašina ir gyvenamoji vieta Marijampolėj registruota/deklaruota tai matyt dėl to bišk mažiau susidaro. wink.gif
Papildyta:
QUOTE(*Dark Elf* @ 2013 03 31, 21:04)
Norejau paklausti.. Kuri nors buvo gavus ispejima...kad pvz ne ten prisiparkavus..? Kokios spalvos tas lapukas turi but,ar stampas turi but tokiam lapelyje?

Aš buvau gavus. wink.gif Raudonas lapelis užklijuotas ant vairuotojo lango (toks limpantis). Va net išsitraukiau pažiūrėt. Vadinasi policijos pranešimas, įrašyta data, pažeidžiamas punktas, atsakomybė pgl tokį ir tokį str., galima bauda. Bla bla bla ir pasirašo vyr. patrulis V. Pavardė.
Kad tokį gavus bauda garantuota nepasakyčiau. Gavau dar prieš Kalėdas. Gal pasižiūrėjo pgl registraciją, kad iš kito miesto ir nusprendė nebaust. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kliamka: 01 balandžio 2013 - 15:19
QUOTE(*Dark Elf* @ 2013 04 01, 15:54)
user posted image
O lapukas toks biggrin.gif
tai va..gal kas pajuokavo.. butu tikra nesamone biggrin.gif ispet mane,kai pilna baisesniu atveju tuo metu buvo smile.gif  ax.gif

Uoj...cia ne juokai...daugiau gal tu ten masinos nestatyk-ispejimus jie pas save fiksuoja,ir jei dar karta... unsure.gif O gal ten dviraciu takas buvo? Toj vietoj?
jei statai tokiose vietose nakciai-pasiimk masina bent jau iki 8 ryto,nes jie ten kazkaip nuo 8-iu pradeda,kai pamaina pasikeicia... g.gif As ziema taxi vietoje kartais staciau-kitur tiesiog negalejau ivaziuoti su savo padangom,bet grizdavau velai,o isvaziuodavau 4-5h,tai viskas normaliai buvo...viena karta buvau degalineje pasistacius,nes net taxi visos vietos buvo uzstatytos... doh.gif
Atsakyti
Sakau Tau Denaxa smile.gif nera nei pesciuju perejos,nei ant salygatvio ji buvo,nera ten jokio dviracio tako. as sita visada ziuriu. kai palikdavau kitur masina,tai nedarydavau okiu nesamoniu.. mb sakydavo davai palik taip ir fsio..tai as drozdavaus. bet masina mano nei kiek neuztodavo nei saligatvio,nei tako. del to esu kategoriska. jei bus taip,as ieskosiu sau kitos vietos. nes tokiu atveju ir veidrodeli numustu,apspjaudytu..paspardytu.
vienam zmogui sugebejo ant kapoto prisikt kazkas.. tai as statau masina taip,kad ji netrukdytu zmonems. g.gif
Atsakyti
QUOTE(*Dark Elf* @ 2013 04 01, 18:41)
Sakau Tau Denaxa smile.gif nera nei pesciuju perejos,nei ant salygatvio ji buvo,nera ten jokio dviracio tako. as sita visada ziuriu. kai palikdavau kitur masina,tai nedarydavau okiu nesamoniu.. mb sakydavo davai palik taip ir fsio..tai as drozdavaus. bet masina mano nei kiek neuztodavo nei saligatvio,nei tako. del to esu kategoriska. jei bus taip,as ieskosiu sau kitos vietos. nes tokiu atveju ir veidrodeli numustu,apspjaudytu..paspardytu.
vienam zmogui sugebejo ant kapoto prisikt kazkas.. tai as statau masina taip,kad ji netrukdytu zmonems. g.gif

Bet uzkliuvo policijai... g.gif Cia oficialus keliu policijos blankas,reiskia-ispejimas oficialiai uzregistruotas,ir jau uz pakartotini pazeidima bus bauda...itariu-ne lengvatine,kaip uz pirma karta...gal geriau ieskok kitos vietos... g.gif ten ant to kvito parasyta pagal koki straipsni nusikaltai,pasieskok kas per straipsnis-zinosi konkreciai uz ka...
Atsakyti
QUOTE(*Dark Elf* @ 2013 04 01, 14:24)
man abidno del to,kad kitai pusei nieko nepadare biggrin.gif o man ispejima sukiso. doh.gif dabar ligei siol stato ten ant posukio.ir nededa jiems to lapelio biggrin.gif
džiaukis, kad tik įspėjimą gavai smile.gif Yra buvę, kad panašiu principu prie namo su miniatiūrine stovėjimo aikštele pasistačius kažkas paskundė, o rezultate - blokuotas ratas ir 100 lt bauda (būtų buvę 150 lt, bet pažeidėjas labai labai gailėjosi biggrin.gif ), juk teko ir palaukti, kol atvažiuos tą ratą atblokuoti... Taipogi buvo etatinė statymo vieta, taipogi niekas daugiau baudos negavo.
QUOTE(denaxa @ 2013 04 01, 14:39)
Del statymo prie parduotuviu-jei zenklu atitinkamu nera,galima statyti-nieks neprisiknis,nes pagrindo tam nera... ax.gif Arba pastatai nakciai,o anksti ryte pasiimi... ax.gif
dažniausiai būna atitinkami ženklai, bet tikrai netrūksta jų nepaisančių
Atsakyti
QUOTE(Little feet @ 2013 04 02, 07:37)
dažniausiai būna atitinkami ženklai, bet tikrai netrūksta jų nepaisančių

Retenybe,kad butu pastatyti tokie zenklai,pagal kuriuos galima butu nubausti...smile.gif
Atsakyti
QUOTE(denaxa @ 2013 04 02, 09:31)
Retenybe,kad butu pastatyti tokie zenklai,pagal kuriuos galima butu nubausti...smile.gif
Važiavau šiandien į BIGą Klaipėdos, tai specialiai atkreipiau dėmesį į ženklus, taigi tik įvažiuojant į aikštelę stovi ženklas, draudžiantis stovėti, su papildoma lentele, nurodančia draudimo laiką (0:30-6:00 valandomis)
Atsakyti
QUOTE(Little feet @ 2013 04 02, 15:45)
Važiavau šiandien į BIGą Klaipėdos, tai specialiai atkreipiau dėmesį į ženklus, taigi tik įvažiuojant į aikštelę stovi ženklas, draudžiantis stovėti, su papildoma lentele, nurodančia draudimo laiką (0:30-6:00 valandomis)

va va,sitas tinkamas,pagal toki jau galima bausti... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Dark Elf* @ 2013 04 01, 15:54)
ispet mane,kai pilna baisesniu atveju tuo metu buvo smile.gif  ax.gif

Nu va ir statykis žmogau idealiai tongue.gifBūtum kreivai šleivai pastačius,pagalvotų,kad laikinai,penkiom min. kur užbėgai ir vsio. Ar išsiaiškinai,kas ten per straipsnis?
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2013 04 03, 20:43)
Nu va ir statykis žmogau idealiai tongue.gifBūtum kreivai šleivai pastačius,pagalvotų,kad laikinai,penkiom min. kur užbėgai ir vsio. Ar išsiaiškinai,kas ten per straipsnis?

Na as manau,kad tai kazkas paskunde smile.gif
Zmoniu pavydas neturi ribu.
269 straipsnis. Daiktų ir dokumentų paėmimas, priverstinis transporto priemonės nuvežimas
Va prirasyta
ax.gif kitokiu nebuvau radus smile.gif

Kieme yra normaliu zmoniu..yra ir debilu.
ir net numanau kas tai galejo padaryt.
tvarkarys didisis..pacio sunaus masinos stovi neeksplotuojamos. doh.gif 100% duodu. kad jis pavasari ten medelius pasodins. specialiiai..arba koki gelyna padarys :)kad ten nestatytume masinu.
Atsakyti
QUOTE(*Dark Elf* @ 2013 04 04, 11:04)
Na as manau,kad tai kazkas paskunde smile.gif
Zmoniu pavydas neturi ribu.
269 straipsnis.    Daiktų ir dokumentų paėmimas, priverstinis transporto priemonės nuvežimas
Va prirasyta
ax.gif kitokiu nebuvau radus smile.gif

Kieme yra normaliu zmoniu..yra ir debilu.
ir net numanau kas tai galejo padaryt.
tvarkarys didisis..pacio sunaus masinos stovi neeksplotuojamos.  doh.gif 100% duodu. kad jis pavasari ten medelius pasodins. specialiiai..arba koki gelyna padarys :)kad ten nestatytume masinu.

O blyn kiek prirasyta... blink.gif ir nieko suprast normaliai neina... doh.gif
Na,sakiau gi,kad bus paskusta kazkieno...nes kitaip ir kitiem butu lapeliai...bet,matyt,policijai irgi nelogiskai viskas atrode (jie juk irgi zmones,supranta),tai uztat tik ispejimas...
O jei pas ta naga yra neeksploatuojamu masinu,be TA ir draudimo-paskusk,nes uz tai baudziama,nefig kieme grabus laikyt ir uzimti vieta,kai jos ir taip truksta...tegu pajaucia ant savo kailio... ax.gif
Atsakyti
Savaitgalį gavau strioko dozę. Užsidegė variklio lempa. Nu galvoju kas gi čia tai mano baleikai nutiko. Nuvažiavau į servisą. Pasirodo tik benzino dangtukas blogai užsuktas buvo doh.gif Benziną pylėm paskutinį kartą prieš porą savaičių ten, kur patiems negalima, vat ir užsuko dėdė kažkoks blogai. Dabar reikės tikrinti.
Kartu ir tepalus pakeitė pirmą kartą bigsmile.gif
Atsakyti