Įkraunama...
Įkraunama...

Pradedančios vairuotojos

Kliamka, priimk ir mano uzuojauta verysad.gif Smagu tik, kad esi optimistiskai nusiteikus-ir aciu Dievui, kad viskas laimingai baigesi. Vat ir netikek sapnais ... sekmes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jursima @ 2013 04 05, 20:25)
Kliamka, priimk ir mano uzuojauta verysad.gif  Smagu tik, kad esi optimistiskai nusiteikus-ir aciu Dievui, kad viskas laimingai baigesi. Vat ir netikek sapnais ... sekmes 4u.gif

ačiū, nereik užuojautos (man šis žodis su didesnėm nelaimėm asocijuojasi), nebent žodžio, kad viskas bus gerai, nes dbr taip nelabai nuotaikos yra, ypač kai dar reikia laukt iki pirmadienio kol įvertins žalą. O su sapnais man jau ne pirmą kartą taip tiksliai pildosi, draugė sako, kad taip retai kam būna. mastau.gif

Nelabai įsivaizduoju kaip ten kas vyks, ką jie siūlys ir ko man reikalaut. unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(Vėja2 @ 2013 04 05, 14:40)
Kliamka  užjaučiu   4u.gif    verysad.gif  ,gerai kad niekas nenukentejo, bet tai stresas koks   doh.gif  ,o tau  ta oro pagalve nesuveike ?
O man vakar taip darbe bloga pasidare, spaudimas kosminis, galva skauda, bijojau net  su mašiną važiuot, bet kai įsedau, tai kažkaip mašinoj net geriau pasijutau,

ačiū, ir visoms ačiū. Aišku streso įvarė, bet stengiaus išlikt rami, nešišakot. biggrin.gif Bet jau rankos drebėjo ir sušalau lb. Kolegės klausia ar spėji tokioj situacijoj ką nors pagalvot, alia ar prabėga gyvenimas pro akis. biggrin.gif Na gyvenimas tai neprabėgo, mačiau, ka bus tik bum, o ne kažkas lb baisaus, bet tikrai spėjau pagalvot, kad nespėsiu sustot.
Žinoki, man pernai buvo lb bloga, vėmiau visą dieną, tada važiavau namo tai mašinoj beveik kaip sveikas žmogus jaučiausi, nepykino, kažkaip susikoncentruoji į kelią ir geriau.

O mašina tai tikrai remontuojama, į laužyną neduosiu. mirksiukas.gif schmoll.gif Tik priekį reik normaliai sutvarkyt, pakeist ten viską, kapotą (pasirodo, lietuviškai jis vadinas variklio dangtis), sparnus patvarkyt ir važiuosim toliau. wink.gif

Sako man, gerai dar, kad iš paskos nevažiavo kokia mašina arti, o tai dar man į užpakalį būtų įkalus. doh.gif dbr nors galas sveikas. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kliamka: 05 balandžio 2013 - 20:35
QUOTE(Vėja2 @ 2013 04 05, 14:40)
Tauro kalne avarija buvo, autobusas ilgas matyt stabde, bet nuslydo ir į busiką atsitrenke , o savo mašina jau atkasinet reikia  blink.gif

Blyn...idomu kam...as siandien ten dirbau,slidu nerealiai buvo,velavau beveik valanda del kamsciu (valanda ilgiau dirbau... ax.gif )...ryte kai snigo keliu nebarste,sniegas kietai prisiplojo prie asfalto,o tada kai jau pabarste-gavosi vanduo o po vandeniu ledas... doh.gif schmoll.gif Nuo tauro kalno ant stabdziu leidausi,taip kad vos vos ir kad priekabos neuznestu... schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(denaxa @ 2013 04 05, 23:04)
Blyn...idomu kam...as siandien ten dirbau,slidu nerealiai buvo,velavau beveik valanda del kamsciu (valanda ilgiau dirbau... ax.gif )...ryte kai snigo keliu nebarste,sniegas kietai prisiplojo prie asfalto,o tada kai jau pabarste-gavosi vanduo o po vandeniu ledas... doh.gif  schmoll.gif  Nuo tauro kalno ant stabdziu leidausi,taip kad vos vos ir kad priekabos neuznestu... schmoll.gif

Nemačiau numerio, labai langai buvo aprasoje, kažkur 11,30 val., susidare didelis kamštis, tik mačiau kad dideliu nuostolu nebuvo, nesimate kad kažkas sudaužyto butu labai, bet manau ne šiaip sau stovejo abu avarinį įsijungus ,aš truliku važiavau, tai tas vos iš stoteliu pajudedavo, labai prabuksodavo
O ten tokia durna vieta, kalno pradžioje ir dar vingis, kai važiuoji antra juosta, ir šalia koks autobusas, visada pristabdau, nes žinau kad tas neisipaišo į savo juostą ant to vingio, užlenda į kitą
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vėja2: 06 balandžio 2013 - 10:00
QUOTE(Vėja2 @ 2013 04 06, 10:58)
Nemačiau numerio, labai langai buvo aprasoje, kažkur 11,30 val., susidare didelis kamštis, tik mačiau kad dideliu nuostolu nebuvo, nesimate  kad kažkas sudaužyto butu labai, bet manau ne šiaip sau stovejo abu avarinį įsijungus ,aš truliku važiavau, tai tas vos iš stoteliu pajudedavo, labai prabuksodavo
O ten tokia durna vieta, kalno pradžioje ir dar  vingis, kai važiuoji antra juosta, ir šalia koks autobusas, visada  pristabdau, nes žinau kad tas neisipaišo į savo juostą ant to vingio, užlenda į kitą

Aha,jo,tas vingis labai bjaurus,jei neuzgriebsi biski antros juostos-uzlipsi ant saligatvio galiniais ratais...visada ziuriu kad kokia lengvuske nepalistu...o dar buna is salutinio is desines ten lenda,ir uzima dali pirmos juostos... doh.gif O labai stabdyti tam vingyje irgi ne kas,jei slidu priekaba gali sonan nueiti... doh.gif ten dar zemiau uz to vingio yra tokie nelygumai,tai irgi... schmoll.gif Man cia kazkuria ziema buvo galiniai stabdziai atsileide,ir uztaikius ant to nelygumo priekaba lenkti pradejo...vos sliauziau,nes zinojau ko laukti,ir vis tiek ...galvojau tada,kad visus stulpus perskaiciuosiu su uodega...isijungiau avarinius,antroj juostoj lengvuskes ant stabdziu dejo,paliko man abi juostas laisvas...pavyko man tada masina nulaikyt,bet jau kai nusileidau i apacia visos blusos numirusios buvo,rankos kojos drebejo...pajegiau tik galvot,kad,aciu Die,paskutinis reisas,nes pakartoti nei uz ka nebenoreciau... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(denaxa @ 2013 04 06, 10:40)
,bet jau kai nusileidau i apacia visos blusos numirusios buvo,rankos kojos drebejo...pajegiau tik galvot,kad,aciu Die,paskutinis reisas,nes pakartoti nei uz ka nebenoreciau... doh.gif

bigsmile.gif skaitau..net kvapa gniauzia smile.gif patinka,kai pabaiga laimingai baigias smile.gif
cool.gif
Atsakyti
Ahuoj, gal žinot kiek automobilio vertės išmoka draudimas tuo atveju jei auto pripažįstamas netaisytinu (t.y. remonto kaina viršija 75% automobilio vertės)? Kalbėjau šiandien apie viską, bet arba neprisimenu, arba nesakė.

O kaip ten būna su pvm? Paskui dar kažkokį procentą valstybė nuskaičiuoja? Nesigaudau nieko mokesčiuose. mastau.gif
Atsakyti
Sveikos, bandau jungtis darkartą smile.gif
gal prieš metus čia bendravau kitu nicku smile.gif

lapui du metai sueis spalį. žiemą mažai vairuoju, atšilus orams teks kiek daugiau.

sprendžiau aną dieną KET, žiūriu naujų kl. atsirado apie elektromobiliu ir pan.
tai kone laikas nusipirkt naujesnę kn. ir darkart perskaityt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vėja2 @ 2013 04 05, 13:40)
bet kai įsedau, tai kažkaip mašinoj net geriau pasijutau, ramina mane kažkaip tas vairavimas,

o as kazkaip vis dar nerimauju pries vaziavima, ipatingai kai po darbo vaziuoju piko valandomis, visi lekia lenda doh.gif pries darbo pabaiga stresinuosi, vairuoju 5 mėn. dar tik, kazin kada as cia jau pradesiu jausti ta vairavimo malonuma ax.gif
kai ryte anksti vaziuoju arba velai vakare, kuomet maziau masinu, tada faina
Atsakyti
QUOTE(Domicele @ 2013 04 10, 08:27)
o as kazkaip vis dar nerimauju pries vaziavima, ipatingai kai po darbo vaziuoju piko valandomis, visi lekia lenda  doh.gif pries darbo pabaiga stresinuosi, vairuoju 5 mėn. dar tik, kazin kada as cia jau pradesiu jausti ta vairavimo malonuma  ax.gif

Paskui priprasi, čia tik iš pradžių.
Man, kai pradėjau vairuoti, jau valanda laiko prieš darbo pasibaigimą vidurius susukdavo biggrin.gif. PAskui viskas baigėsi.
*****, vakar po 2 savaičių pertraukos atsisėdau prie vairo,tai taip keista. Kažkaip net savimi ne taip pasitikiu, kaip anksčiau. Vis tik geriausia, kai kiekvieną dieną važinėji.... cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Singė: 10 balandžio 2013 - 07:56
QUOTE(Singė @ 2013 04 10, 08:55)
*****, vakar po 2 savaičių pertraukos atsisėdau prie vairo,tai taip keista. Kažkaip net savimi ne taip pasitikiu, kaip anksčiau. Vis tik geriausia, kai kiekvieną dieną važinėji.... cool.gif

O aš atvirkščiai, Po kiekvieno ilgesnio nevažiavimo vis drąsiau sėdu
Papildyta:
QUOTE(Domicele @ 2013 04 10, 08:27)
o as kazkaip vis dar nerimauju pries vaziavima, ipatingai kai po darbo vaziuoju piko valandomis, visi lekia lenda  doh.gif pries darbo pabaiga stresinuosi, vairuoju 5 mėn. dar tik, kazin kada as cia jau pradesiu jausti ta vairavimo malonuma  ax.gif

kitos (tokios kaip aš blush2.gif ) to malonumo ko gero taip ir nejaučia.
tai tiesiog būdas pasiekti tašką B ir nieko daugiau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Domicele @ 2013 04 10, 09:27)

Man irgi ilga laika tas nerimas buvo prieš važiuojant iš darbo per piką, tiesiog ko gero esam jautresni žmones, vieni greičiau pripranta, kitiem reikia daugiau laiko, ateis laikas ir važiuosi ramiai smile.gif
Kaip jau padaugėjo mašinų ,ir toks vairavimo stilius grubesnis/naglesnis pasidare verysad.gif ,kažkaip kai sudetingesnes eismo salygos, vairuotojai mandagesni vienas kito atžvilgiu
O čia kažkuria diena taip saule akino, o dar kelias šlapias, atsišviečia saules spinduliai, kaip sunku važiuot, taip akis skauda, vairuoju su dioptriniais akiniais ,tai negaliu nu saules dar užsidet ant viršaus, o prie linziu kažkaip taip ir nepripratau
Papildyta:
P.S. Kažin kaip ten Kliamkai sekasi su draudimu
Atsakyti