Kliamka, priimk ir mano uzuojauta
Smagu tik, kad esi optimistiskai nusiteikus-ir aciu Dievui, kad viskas laimingai baigesi. Vat ir netikek sapnais ... sekmes
QUOTE(jursima @ 2013 04 05, 20:25)
Kliamka, priimk ir mano uzuojauta
Smagu tik, kad esi optimistiskai nusiteikus-ir aciu Dievui, kad viskas laimingai baigesi. Vat ir netikek sapnais ... sekmes 
ačiū, nereik užuojautos (man šis žodis su didesnėm nelaimėm asocijuojasi), nebent žodžio, kad viskas bus gerai, nes dbr taip nelabai nuotaikos yra, ypač kai dar reikia laukt iki pirmadienio kol įvertins žalą. O su sapnais man jau ne pirmą kartą taip tiksliai pildosi, draugė sako, kad taip retai kam būna.
Nelabai įsivaizduoju kaip ten kas vyks, ką jie siūlys ir ko man reikalaut.
Papildyta:
QUOTE(Vėja2 @ 2013 04 05, 14:40)
Kliamka užjaučiu
,gerai kad niekas nenukentejo, bet tai stresas koks
,o tau ta oro pagalve nesuveike ?
O man vakar taip darbe bloga pasidare, spaudimas kosminis, galva skauda, bijojau net su mašiną važiuot, bet kai įsedau, tai kažkaip mašinoj net geriau pasijutau,
O man vakar taip darbe bloga pasidare, spaudimas kosminis, galva skauda, bijojau net su mašiną važiuot, bet kai įsedau, tai kažkaip mašinoj net geriau pasijutau,
ačiū, ir visoms ačiū. Aišku streso įvarė, bet stengiaus išlikt rami, nešišakot.
Žinoki, man pernai buvo lb bloga, vėmiau visą dieną, tada važiavau namo tai mašinoj beveik kaip sveikas žmogus jaučiausi, nepykino, kažkaip susikoncentruoji į kelią ir geriau.
O mašina tai tikrai remontuojama, į laužyną neduosiu.
Sako man, gerai dar, kad iš paskos nevažiavo kokia mašina arti, o tai dar man į užpakalį būtų įkalus.
QUOTE(Vėja2 @ 2013 04 05, 14:40)
Tauro kalne avarija buvo, autobusas ilgas matyt stabde, bet nuslydo ir į busiką atsitrenke , o savo mašina jau atkasinet reikia 
Blyn...idomu kam...as siandien ten dirbau,slidu nerealiai buvo,velavau beveik valanda del kamsciu (valanda ilgiau dirbau...
QUOTE(denaxa @ 2013 04 05, 23:04)
Blyn...idomu kam...as siandien ten dirbau,slidu nerealiai buvo,velavau beveik valanda del kamsciu (valanda ilgiau dirbau...
)...ryte kai snigo keliu nebarste,sniegas kietai prisiplojo prie asfalto,o tada kai jau pabarste-gavosi vanduo o po vandeniu ledas...
Nuo tauro kalno ant stabdziu leidausi,taip kad vos vos ir kad priekabos neuznestu... 
Nemačiau numerio, labai langai buvo aprasoje, kažkur 11,30 val., susidare didelis kamštis, tik mačiau kad dideliu nuostolu nebuvo, nesimate kad kažkas sudaužyto butu labai, bet manau ne šiaip sau stovejo abu avarinį įsijungus ,aš truliku važiavau, tai tas vos iš stoteliu pajudedavo, labai prabuksodavo
O ten tokia durna vieta, kalno pradžioje ir dar vingis, kai važiuoji antra juosta, ir šalia koks autobusas, visada pristabdau, nes žinau kad tas neisipaišo į savo juostą ant to vingio, užlenda į kitą
QUOTE(Vėja2 @ 2013 04 06, 10:58)
Nemačiau numerio, labai langai buvo aprasoje, kažkur 11,30 val., susidare didelis kamštis, tik mačiau kad dideliu nuostolu nebuvo, nesimate kad kažkas sudaužyto butu labai, bet manau ne šiaip sau stovejo abu avarinį įsijungus ,aš truliku važiavau, tai tas vos iš stoteliu pajudedavo, labai prabuksodavo
O ten tokia durna vieta, kalno pradžioje ir dar vingis, kai važiuoji antra juosta, ir šalia koks autobusas, visada pristabdau, nes žinau kad tas neisipaišo į savo juostą ant to vingio, užlenda į kitą
Aha,jo,tas vingis labai bjaurus,jei neuzgriebsi biski antros juostos-uzlipsi ant saligatvio galiniais ratais...visada ziuriu kad kokia lengvuske nepalistu...o dar buna is salutinio is desines ten lenda,ir uzima dali pirmos juostos...
QUOTE(denaxa @ 2013 04 06, 10:40)
,bet jau kai nusileidau i apacia visos blusos numirusios buvo,rankos kojos drebejo...pajegiau tik galvot,kad,aciu Die,paskutinis reisas,nes pakartoti nei uz ka nebenoreciau... 
Ahuoj, gal žinot kiek automobilio vertės išmoka draudimas tuo atveju jei auto pripažįstamas netaisytinu (t.y. remonto kaina viršija 75% automobilio vertės)? Kalbėjau šiandien apie viską, bet arba neprisimenu, arba nesakė.
O kaip ten būna su pvm? Paskui dar kažkokį procentą valstybė nuskaičiuoja? Nesigaudau nieko mokesčiuose.
O kaip ten būna su pvm? Paskui dar kažkokį procentą valstybė nuskaičiuoja? Nesigaudau nieko mokesčiuose.
Sveikos, bandau jungtis darkartą 
gal prieš metus čia bendravau kitu nicku
lapui du metai sueis spalį. žiemą mažai vairuoju, atšilus orams teks kiek daugiau.
sprendžiau aną dieną KET, žiūriu naujų kl. atsirado apie elektromobiliu ir pan.
tai kone laikas nusipirkt naujesnę kn. ir darkart perskaityt
gal prieš metus čia bendravau kitu nicku
lapui du metai sueis spalį. žiemą mažai vairuoju, atšilus orams teks kiek daugiau.
sprendžiau aną dieną KET, žiūriu naujų kl. atsirado apie elektromobiliu ir pan.
tai kone laikas nusipirkt naujesnę kn. ir darkart perskaityt
QUOTE(Vėja2 @ 2013 04 05, 13:40)
bet kai įsedau, tai kažkaip mašinoj net geriau pasijutau, ramina mane kažkaip tas vairavimas,
o as kazkaip vis dar nerimauju pries vaziavima, ipatingai kai po darbo vaziuoju piko valandomis, visi lekia lenda
kai ryte anksti vaziuoju arba velai vakare, kuomet maziau masinu, tada faina
QUOTE(Domicele @ 2013 04 10, 08:27)
o as kazkaip vis dar nerimauju pries vaziavima, ipatingai kai po darbo vaziuoju piko valandomis, visi lekia lenda
pries darbo pabaiga stresinuosi, vairuoju 5 mėn. dar tik, kazin kada as cia jau pradesiu jausti ta vairavimo malonuma 
Paskui priprasi, čia tik iš pradžių.
Man, kai pradėjau vairuoti, jau valanda laiko prieš darbo pasibaigimą vidurius susukdavo
*****, vakar po 2 savaičių pertraukos atsisėdau prie vairo,tai taip keista. Kažkaip net savimi ne taip pasitikiu, kaip anksčiau. Vis tik geriausia, kai kiekvieną dieną važinėji....
QUOTE(Singė @ 2013 04 10, 08:55)
*****, vakar po 2 savaičių pertraukos atsisėdau prie vairo,tai taip keista. Kažkaip net savimi ne taip pasitikiu, kaip anksčiau. Vis tik geriausia, kai kiekvieną dieną važinėji.... 
O aš atvirkščiai, Po kiekvieno ilgesnio nevažiavimo vis drąsiau sėdu
Papildyta:
QUOTE(Domicele @ 2013 04 10, 08:27)
pries darbo pabaiga stresinuosi, vairuoju 5 mėn. dar tik, kazin kada as cia jau pradesiu jausti ta vairavimo malonuma 
kitos (tokios kaip aš
tai tiesiog būdas pasiekti tašką B ir nieko daugiau
QUOTE(Domicele @ 2013 04 10, 09:27)
Man irgi ilga laika tas nerimas buvo prieš važiuojant iš darbo per piką, tiesiog ko gero esam jautresni žmones, vieni greičiau pripranta, kitiem reikia daugiau laiko, ateis laikas ir važiuosi ramiai
Kaip jau padaugėjo mašinų ,ir toks vairavimo stilius grubesnis/naglesnis pasidare
O čia kažkuria diena taip saule akino, o dar kelias šlapias, atsišviečia saules spinduliai, kaip sunku važiuot, taip akis skauda, vairuoju su dioptriniais akiniais ,tai negaliu nu saules dar užsidet ant viršaus, o prie linziu kažkaip taip ir nepripratau
Papildyta:
P.S. Kažin kaip ten Kliamkai sekasi su draudimu