QUOTE(jursima @ 2013 04 05, 20:25)
Kliamka, priimk ir mano uzuojauta

Smagu tik, kad esi optimistiskai nusiteikus-ir aciu Dievui, kad viskas laimingai baigesi. Vat ir netikek sapnais ... sekmes
ačiū, nereik užuojautos (man šis žodis su didesnėm nelaimėm asocijuojasi), nebent žodžio, kad viskas bus gerai, nes dbr taip nelabai nuotaikos yra, ypač kai dar reikia laukt iki pirmadienio kol įvertins žalą. O su sapnais man jau ne pirmą kartą taip tiksliai pildosi, draugė sako, kad taip retai kam būna.
Nelabai įsivaizduoju kaip ten kas vyks, ką jie siūlys ir ko man reikalaut.
Papildyta:
QUOTE(Vėja2 @ 2013 04 05, 14:40)
Kliamka užjaučiu

,gerai kad niekas nenukentejo, bet tai stresas koks

,o tau ta oro pagalve nesuveike ?
O man vakar taip darbe bloga pasidare, spaudimas kosminis, galva skauda, bijojau net su mašiną važiuot, bet kai įsedau, tai kažkaip mašinoj net geriau pasijutau,
ačiū, ir visoms ačiū. Aišku streso įvarė, bet stengiaus išlikt rami, nešišakot.

Bet jau rankos drebėjo ir sušalau lb. Kolegės klausia ar spėji tokioj situacijoj ką nors pagalvot, alia ar prabėga gyvenimas pro akis.

Na gyvenimas tai neprabėgo, mačiau, ka bus tik bum, o ne kažkas lb baisaus, bet tikrai spėjau pagalvot, kad nespėsiu sustot.
Žinoki, man pernai buvo lb bloga, vėmiau visą dieną, tada važiavau namo tai mašinoj beveik kaip sveikas žmogus jaučiausi, nepykino, kažkaip susikoncentruoji į kelią ir geriau.
O mašina tai tikrai remontuojama, į laužyną neduosiu.

Tik priekį reik normaliai sutvarkyt, pakeist ten viską, kapotą (pasirodo, lietuviškai jis vadinas variklio dangtis), sparnus patvarkyt ir važiuosim toliau.
Sako man, gerai dar, kad iš paskos nevažiavo kokia mašina arti, o tai dar man į užpakalį būtų įkalus.

dbr nors galas sveikas.