Įkraunama...
Įkraunama...

Pradedančios vairuotojos

O,tiksliai-jau keturios...bus linksma,bus kova-mano masina prasciausia ir blogiausiai traukianti... biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(*Dark Elf* @ 2013 04 24, 21:50)
O as isivaizduok ..iki siandienos ..galvojau ,kad 28 d. yra 6dienis... kol man i pasta neparase..ar nepersigalvojau del 7dienio...galvoju.. kokio dar 7dienio.. biggrin.gif ligtais niekur daugiau neuzsirasinejau biggrin.gif gerai,kad parase...buciau 6dieni grudusis biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(denaxa @ 2013 04 24, 21:05)
O,tiksliai-jau keturios...bus linksma,bus kova-mano masina prasciausia ir blogiausiai traukianti... biggrin.gif
Papildyta:

biggrin.gif o kokia galia? biggrin.gif pas man varikliukas 1.4... tai man butu baisu ja drozti biggrin.gif 44 galia.. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*Dark Elf* @ 2013 04 24, 22:18)
biggrin.gif o kokia galia? biggrin.gif pas man varikliukas 1.4... tai man butu baisu ja drozti biggrin.gif 44 galia.. doh.gif

pas mane 1,6,b et mono ipurskimas (faktiskai tas pats,kas karbiuratorius.. doh.gif ),tai nei velnio netraukia... ax.gif 55kw biggrin.gif bet slalomas-tai daugiau vairo sukiojimo meistriskumas,o ne kojos ant gazo sunkumo,tai normaliai...per minute vaziavimo niekaip nesudrosi... smile.gif
Atsakyti
pasisukinėjusi po miestą grįžau.
nu man žinokit didžiausias malonumas tada, kai mašiną pasistatau taip, kad vyras nepastebi, jog buvo važiuota hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cukraus pudra: 25 balandžio 2013 - 12:41
QUOTE(Cukraus pudra @ 2013 04 25, 13:14)
nu man žinokit didžiausias malonumas tada, kai mašiną pasistatau taip, kad vyras nepastebi, jog buvo važiuota  hihihi.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
Maniau, kad aš negalingą agregatą vairuoju, bet paskaičiusi apie jūsiškius nusiraminau laugh.gif mano 66 kW

Grįžau namo ir, kaip dažnai pasitaiko, kaimynė numetusi savo prakeiktą seną bulką (audinę) vos ne per dvi parkavimo vietas. Šiaip ne taip įspraudžiau į platesnįjį tarpą ir palikau po raštelį ant mašinos ir buto durų, kad išmoktų parkuotis laugh.gif Pažiūrėsim, ar suveiks cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Little feet @ 2013 04 25, 19:32)
Maniau, kad aš negalingą agregatą vairuoju, bet paskaičiusi apie jūsiškius nusiraminau laugh.gif mano 66 kW

Grįžau namo ir, kaip dažnai pasitaiko, kaimynė numetusi savo prakeiktą seną bulką (audinę) vos ne per dvi parkavimo vietas. Šiaip ne taip įspraudžiau į platesnįjį tarpą ir palikau po raštelį ant mašinos ir buto durų, kad išmoktų parkuotis laugh.gif Pažiūrėsim, ar suveiks  cool.gif

mano silpnesnė, bet maža, tai lekia puikiai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Cukraus pudra @ 2013 04 25, 12:14)
nu man žinokit didžiausias malonumas tada, kai mašiną pasistatau taip, kad vyras nepastebi, jog buvo važiuota  hihihi.gif

thumbup.gif
man brolis kazkada sako. : tu kur nors vazineji masina? sakau nu jo...kiekviena diena.. sako eeeik tu meluoji...kaip stovi taip ir stovi ten pat.. tuo paciu rakursu biggrin.gif
o as parvaziuodavau velai vakarais..ir pasistatydavau toje pacioje vietoje biggrin.gif o jis rytais pravaziuodavo ir matydavo masina .
Atsakyti
pas mano vyrą puiki fotografine atmintis, tai palik susuktus ratus ar dešimt centimetrų toliau nuo bortelio iškart teks pasiaiškint kur keliavau biggrin.gif

o vakare grįžus kieme visai vietos nėr
Atsakyti
Nuvažiuoju šiandien į Neste, čiupt už pistoleto, žiūriu kažkas ne taip, ogi naujos kolonėlės ir benzino vietoj dyzelis. biggrin.gif gerai, kad pastebėjau.

Turiu idėją. Kažin jei nusipirkčiau sidabrinių purškiamų ratlankių dažų ir nupurkščiau ratlankius? suveiktų? gal kas bandėt? g.gif

O jeigu va šitą dalį norint pajuodint (plastmasė juoda), gal irgi galima kažkuom nesudėtingai alia nušveist ir padažyt? http://images46.fotk...20080102-vi.jpg
Atsakyti
QUOTE(Kliamka @ 2013 04 25, 23:53)
Nuvažiuoju šiandien į Neste, čiupt už pistoleto, žiūriu kažkas ne taip, ogi naujos kolonėlės ir benzino vietoj dyzelis. biggrin.gif gerai, kad pastebėjau.

Turiu idėją. Kažin jei nusipirkčiau sidabrinių purškiamų ratlankių dažų ir nupurkščiau ratlankius? suveiktų? gal kas bandėt? g.gif

O jeigu va šitą dalį norint pajuodint (plastmasė juoda), gal irgi galima kažkuom nesudėtingai alia nušveist ir padažyt? http://images46.fotk...20080102-vi.jpg
pamenu, kad skaičiau/girdėjau, kad dyzelio ir benzo pištalietai skirtingi, tik vat nebepamenu tiksliai - lygtai dyzelio netelpa į benzo baką, o vat benzo į dyzelio - telpa. O gal atvirkščiai g.gif

Kiek skaitinėjau mašinų forumus, tai jei kas imasi ratlankius atnaujinti, tai dar juos visaip kaip prieš tai atnaujina, t.y., šlifuoja, blizgina, dažo, lakuoja ir dar visokį biesą daro. Maniškius irgi reiktų apgerbti, bet pasiskaičiusi, kiek jie ten atvargsta nusprendžiau, kad kol kas bus gerai ir taip laugh.gif

O vat šitas detales, manau, tikrai užtektų tik dažais nupurkšti pašlifavus kur reikia prieš tai.
Atsakyti
QUOTE(Kliamka @ 2013 04 25, 23:53)

Ratlankius pries dazant reikia arba rankytemis su svitriniu popieriumi nusveisti ir paskui benzinu nuplauti,arba susirasti kas smeliuoja ir nusmeliuoti (tada nereikes vargti,bet si paslauga kainuoja).
Toms plastmasinems detalems yra specialus valikliai/poliruokliai/juodintojai-pasiziurek Senukuose,ten gana didelis pasirinkimas ju... smile.gif

Atsakyti