Įkraunama...
Įkraunama...

Pradedančios vairuotojos

QUOTE(*Dark Elf* @ 2013 04 27, 16:14)
Veja.. Tai tau ji pilnai keite? Man sake ciuju kad visiskai visa keist reikes.. Tai ciuju irgi suplot reikes.
O as Denaxa turiu Facebook'e tongue.gif gal kas nori draugaut su mumis? biggrin.gif

Man keite 2 bakelius, kiek išviso ju nežinau
Išsiusiu tau į AŽ prisijungimo duomenys mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*Dark Elf* @ 2013 04 27, 15:14)
Aha.. Man irgi patinka Kliamkos masinka... Man patinka tokios bulackos smile.gif grazios.

O as Denaxa turiu Facebook'e tongue.gif gal kas nori draugaut su mumis? biggrin.gif

Aš ir rinkausi pgl grožį (na dar atsiliepimų pasiieškojau), tik aišku tas grožis į kainą turėjo tilpt, tai teko apsiribot renuška vietoj mersiuko. cool.gif Man mašina turi būt ne žema, ne universalas, ne ilga, švelnių formų, proporcinga ir ganėtinai elegantiška. O visa kita jau ne mano reikalas. biggrin.gif

na gal ir norėčiau, neapsisprendžiu biggrin.gifD

tai kaip tie reikalai su TA? ar jau langą keiti? biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kliamka: 27 balandžio 2013 - 19:01
QUOTE(Kliamka @ 2013 04 27, 21:00)
Aš ir rinkausi pgl grožį (na dar atsiliepimų pasiieškojau), tik aišku tas grožis į kainą turėjo tilpt, tai teko apsiribot renuška vietoj mersiuko. cool.gif Man mašina turi būt ne žema, ne universalas, ne ilga, švelnių formų, proporcinga ir ganėtinai elegantiška. O visa kita jau ne mano reikalas. biggrin.gif

na gal ir norėčiau, neapsisprendžiu biggrin.gifD

tai kaip tie reikalai su TA? ar jau langą keiti? biggrin.gif

Ir as taip sakau "as ziuriu ar man grazi, o tu(vyrui) jau sprendi apie technine bukle" blush2.gif nes as vazineju, o jis taiso blush2.gif ax.gif rolleyes.gif
Atsakyti
Kliaaaamka biggrin.gif o as jau ir Veja i draugus pasikvieciau smile.gif zavi moteris smile.gif
neperejau as technikines smile.gif
arba as junginejant kazko nesupratau.. Bet jis man pasake,kad mano stapdzio lemputes neveikia.. Nesamone kazkokia. biggrin.gif kaip supratau,cia kai stapdai,uzsidegt turi.. Nesenai dar ziurejau veike. Matyt as kazka ne taip supratau.. Ar koki velnia. Na dar langas, sudilusios padangos galines .. (as ju nekeiciau,nusipirkau su jom.sudilusiom.. Nes suvedimo nebuvo ratu.tai ir prasidroze)
reikes pakeisti..nuspirkt kokias..
Stapdziai xrenovi.. Viena fara sviecia per aukstai biggrin.gif
apie dusliara nieko nesake. Nors ziurejo. Gal jai nera nieko blogo. Servisas tik nesamone pasake...
Pradejo jis ten jungines tas lemputes.. Pasimeciau.. Nesuprantu kaip jis ijunge ...paneleje dege lempute..kam ji skirta..ka jis ten ijunges buvo biggrin.gif pasikrapsciau galva..gavau nurodimus..teks jas naikint... sad.gif
Atsakyti
QUOTE(*Dark Elf* @ 2013 04 27, 08:22)
Denaxa, kaip siandien nuotaika? Vetuvine turi but smile.gif
poliruot masina kam? smile.gif
siandien varau i TA... Ir bijau labiau nei pries egzamena biggrin.gif nepraeit...

Jo jo...vakar vestuvine buvo... biggrin.gif O siandien turetu buti varzybine...bet..."oi,kaip blooogaaa,kaip man siandien blooogaaa..." doh.gif Bliamba,nezinau,kaip as ten siandien pravaziuosiu.... doh.gif

Poliruot tam,kad baisus apibraizytas kebulas laikinai pavirstu i grazu ir spalva atsigautu...o ir purvas tada ne taip kabinasi... biggrin.gif

Papildyta:
QUOTE(*Dark Elf* @ 2013 04 27, 12:39)
Mb sako parduot masina.. Nauja pirktis.. O man siutas ima.. Tiek idejus ..aisku idet reikes... Nes dusliarkei kazkas... Parudyjus.. Reikes keist..ciuju brungiai kainuos... Bet is salono as negalesiu issimoket..ir uz 10 tukst. Negalesiu.. Tai reiskias reikes imt max uz 5 tukst.. Ir irgi neaisku kiek idet reikes.. Nes tai loterija.
Reikes gesintuva tada salonan ikisti... Ar ne keleivio pusei turi but... Priekyje... Nes kazka ligtais maciau per telika.. Atkreipiau demesi,kad gulejo po kojom..

As dukrai ieskau masinos uz 1000 biggrin.gif
gesintuvas,svarbiausia,turi buti pritvirtintas ir nesimaskatuoti (aisku,jei nera noro apsipurksti visa salona ir save milteliais lotuliukas.gif ),kur jis turi guleti-TA kontrolieriams dzin ax.gif Yra teke mieste vaizdeli matyti-sustojo lengvuske gatvej,is bagazines dumai virsta is jos...mastau,gal savo gesintuva reiktu paskolint,ale kas ten gali sitaip degti bagazinej? Atidare jis ja-ziuriu,o ten jam gesintuvas isijunge,5kg doh.gif lotuliukas.gif Itariu,i salona irgi milteliu pateko... doh.gif
Papildyta:
QUOTE(*Dark Elf* @ 2013 04 28, 01:15)
arba as junginejant kazko nesupratau.. Bet jis man pasake,kad mano stapdzio lemputes neveikia.. Nesamone kazkokia. biggrin.gif kaip supratau,cia kai stapdai,uzsidegt turi.. Nesenai dar ziurejau veike. Matyt as kazka ne taip supratau.. Ar koki velnia. Na dar langas, sudilusios padangos galines .. (as ju nekeiciau,nusipirkau su jom.sudilusiom.. Nes suvedimo nebuvo ratu.tai ir prasidroze)
reikes pakeisti..nuspirkt kokias..
Stapdziai xrenovi.. Viena fara sviecia per aukstai biggrin.gif
apie dusliara nieko nesake. Nors ziurejo. Gal jai nera nieko blogo. Servisas tik nesamone pasake...
Pradejo jis ten jungines tas lemputes.. Pasimeciau.. Nesuprantu kaip jis ijunge ...paneleje dege lempute..kam ji skirta..ka jis ten ijunges buvo biggrin.gif pasikrapsciau galva..gavau nurodimus..teks jas naikint... sad.gif

Man su lemputem buvo geriau-stovint eilej perdege priekine fara,o atsargines,kaip tycia,neturejau,kad pakeist ant smugio... doh.gif lotuliukas.gif Suvedima tai pasidaryk-ir padangu nees,ir saugiau vaziuosi...man tai iskart jauciasi jei suvedimo nera,negaliu vaziuot tada ir varau servisan iskart... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(spin2liux @ 2013 04 27, 22:51)
.............as vazineju, o jis taiso  blush2.gif  ax.gif  rolleyes.gif

Kolkas ir aš nelabai žiau apie savo mašiniuko tepalų keitimus, lango stiklų skysčių papildymus, padangų keitimus. Ir vis pagalvoju, *****, prapulčiau be jo, nes nieko nesigilinu, nesidomiu ir nieko nežinočiau.
Atsakyti
QUOTE(*Dark Elf* @ 2013 04 28, 01:15)

Jeigu ant durniaus varant, didelė tikimybė, kad nepraleis. Maniškę varė tik garažuke patvrkytą po pirkimo tai irgi nepraėjau.
O dėl stiklo ką sakė? Stabdžių lemputės tai čia aš suprantu, kad gale neveikia kai stabdai, ne? paprašyk, kad kas nors pažiūrėtų kai paspaudi.
Papildyta:
QUOTE(denaxa @ 2013 04 28, 07:21)
Jo jo...vakar vestuvine buvo... biggrin.gif  O siandien turetu buti varzybine...bet..."oi,kaip blooogaaa,kaip man siandien blooogaaa..." doh.gif  Bliamba,nezinau,kaip as ten siandien pravaziuosiu.... doh.gif

Ojoj, ateik naminės giros įpilsiu, pramuš. biggrin.gif

Gal nori uz 500, mano sesė parduoda savo nevažiuojančią bulka. biggrin.gif Šiaip tankinė mašina, traukė kaip žvėris, bet sausio mėn.kažko sustojo kely ir iki šiol netaisyta stovi, o ir TA per tą laiką pasibaigė. Tokia čiut antikvarinė man ji kai atsisėdu, nes detalės tokios kampuotos visos. biggrin.gif

Su gesintuvu dar tokių bikų būna, net nepagalvočiau. biggrin.gif
Papildyta:
http://projektai.del...i.d?id=61195853
as tai svarstykles, alia prie geresnių biggrin.gif kažkada jau lyg buvo toks straipsnis. Turbūt atkasa iš seniau ir vėl deda. biggrin.gif Bet man tai avariją sukėlė ožiaragis. doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kliamka: 28 balandžio 2013 - 12:03
QUOTE(*Dark Elf* @ 2013 04 28, 02:15)
Kliaaaamka biggrin.gif o as jau ir Veja i draugus pasikvieciau smile.gif zavi moteris smile.gif

blush2.gif ačiu , ačiu
Kas nakti prieš varžybas prie kompo sedi, marš miegot, ryt už vairo miegosi smile.gif
O del TA, nemažai ten rado pas tave visko g.gif ,kažaip mes tai lengvai praejom, bet gal ir gerai, žinosi ką tvarkyt, saugiau bus pačiai
Niu ,kaip ten varžybas showoff.gif
Papildyta:
QUOTE(Singė @ 2013 04 28, 10:40)
Kolkas ir aš nelabai žiau apie savo mašiniuko tepalų keitimus, lango stiklų skysčių papildymus, padangų keitimus. Ir vis pagalvoju, *****, prapulčiau be jo, nes nieko nesigilinu, nesidomiu ir nieko nežinočiau.

O aš dabar moku keisti padangas lotuliukas.gif ,atvažiuoji į servisą, paduodi dedej raktelius ir sakai kad padangos bagažinej ir palieki tel nr. lotuliukas.gif ,jau antra karta taup pakeičiau ,...iškopiau vakar mašiną, prklijavau naują klevo lapą, o senas buvo jau nusitrines ir pamelynaves, o vyras ant lapo šypsenelę ir akytes pripeše lotuliukas.gif ,nu žiuresim, ar pypyns dabar
Papildyta:
QUOTE(denaxa @ 2013 04 28, 08:21)

Denaxa ar verta už 1000 pirkti, taigi nevažiuos tokia, kiek dar įdesi, pati gi žinai g.gif ,ar nori dukra važinėt
Atsakyti
QUOTE(Singė @ 2013 04 28, 09:40)

Neprapultum tikrai. Ką reikia, vieną kart parodytų, kitą jau žinotum, o visa kita vistiek pati nekeisi. wink.gif
Atsakyti
Buvau varzybose biggrin.gif uzemiau paskutine vieta is 25 biggrin.gif
Papliurpaiu su Denaxa smile.gif
pridariau ciudu vaziuojant biggrin.gif 2k. reikejo marsruta pravaziuot..ir ant laiko smile.gif seip atrakcija labai patinka.. tik va biggrin.gif ta masina su vairo stiprintuvu biggrin.gif o as is ipratimo uzsukdavau biggrin.gif
koja sankabos ieskojo .. stapdziai labai jautrus.
Pirma k. kai variau truputi neapskaiciavau..ir vos fishkos tos nenumusiau smile.gif o antra k. jau leciau vairavau biggrin.gif
na kaip pirma karta tokiam renginy.. manau norma biggrin.gif
keistas jausmas.. vairavom Toyota Auris... kita karta bus hibride,kaip supratau smile.gif
Denaxa pataisis jei klystu smile.gif

Veja tikrai.. vos atsikeliau..atvaziavau pusvalandziu veliau.. blush2.gif salta dar..

Papildyta:
Kliamka...sian MB spaude stapdi..rimtai nesviecia.... blink.gif negaliu patiket.dar atsimenu nesenai dege.. tamsoje tikrinau..ziurejau ar uzsidega.. doh.gif gal kur laidas... negali gi iskart abi perdegt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*Dark Elf* @ 2013 04 28, 16:55)
Buvau varzybose biggrin.gif uzemiau paskutine vieta is 25 biggrin.gif
Papliurpaiu su Denaxa smile.gif
]

Nieko, svarbu dalyvavimas, šaunuole thumbup.gif ,sunku iškart prie tokios naujos mašinos priprast, kai mes tokias senučiukes vairuojam, o tai ten paaiškino bent ką reikia daryt, reikejo aplink kuoliukus važinet, ar kaip, kas per merginos dalyvavo?
Nu lauksim dabar Denaxos, žiurek ateis su kokia 1 vieta thumbup.gif
Atsakyti
Denaxa man atrodo dar ir instruktoriu varzybuose dalyvaus biggrin.gif
o dar ir damu!
Kai atvaziavau,ejau prie masinos... Registracijos..sumokejau lt..ir gavau poperiuka... Ten nurodytas nupiesta,kur startuot,ir kaip judet smile.gif
ilipus i masina.. Kaip supratau, atstovas Toyotos pareguliavo vaira,sedine biggrin.gif auto sedejo instruktorius.jis paaiskino kaip ka... Na bet sunku ..pasisikau biggrin.gif mb nufilmavo.. Tai pagalvojau ..vuo dunda biggrin.gif kam toki lanka reikejo daryt smile.gif na faina.
Norejosi kazkaip ilgiau ja paganyt smile.gif
Denaxa irgi dalyvavo,kur ir as. Tik as nemaciau smile.gif sildziausi masinoje. smile.gif
Atsakyti