Įkraunama...
Įkraunama...

Pradedančios vairuotojos

QUOTE(Vėja2 @ 2013 04 28, 13:31)
Denaxa ar verta už 1000 pirkti, taigi nevažiuos tokia, kiek dar įdesi, pati gi žinai  g.gif  ,ar nori dukra važinėt

Galima rasti vaziuojanciu ir su TA,dukra nori vazineti,uztat ir ieskau,ir pageidautina,kad variklis butu mazdaug 1,0l ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Kliamka @ 2013 04 28, 13:01)
Gal nori uz 500, mano sesė parduoda savo nevažiuojančią bulka. biggrin.gif Šiaip tankinė mašina, traukė kaip žvėris, bet sausio mėn.kažko sustojo kely ir iki šiol netaisyta stovi, o ir TA per tą laiką pasibaigė. Tokia čiut antikvarinė man ji kai atsisėdu, nes detalės tokios kampuotos visos. biggrin.gif

neee...nevaziuojancios nepirksiu,tuo labiau audines-man reikia tokios kur remontas ir dalys kapeikas kainuoja...ir kad maza butu...smile.gif dar vaziuojanti ir su TA biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(*Dark Elf* @ 2013 04 28, 15:55)
Buvau varzybose  uzemiau paskutine vieta is 25
Papliurpaiu su Denaxa
pridariau ciudu vaziuojant  2k. reikejo marsruta pravaziuot..ir ant laiko smile.gif seip atrakcija labai patinka.. tik va  ta masina su vairo stiprintuvu  o as is ipratimo uzsukdavau 
koja sankabos ieskojo .. stapdziai labai jautrus.
Pirma k. kai variau truputi neapskaiciavau..ir vos fishkos tos nenumusiau smile.gif o antra k. jau leciau vairavau 
na kaip pirma karta tokiam renginy.. manau norma
keistas jausmas.. vairavom Toyota Auris... kita karta bus hibride,kaip supratau
Denaxa pataisis jei klystu

Jo,ta masina buvo kosmaras... biggrin.gif Kita karta-taip,zadejo hibrida-ten bus dar didesnis kosmaras... lotuliukas.gif bet mes dalyvausim,ane? 4u.gif
Esi labai labai saunuole-kaip pirmam kartui-viskas nuostabu thumbup.gif 4u.gif

Instruktoriu varzybose sveciu klaseje mes buvome trise,tai man trecia vieta ir teko.. biggrin.gif blush2.gif bet bendroj esu 16 is 21-reiskia,apdejau 5 vairavimo instruktorius... hihihi.gif
Slalomo cempionate moteru klaseje-1 vieta biggrin.gif bliamba,nezinau,kaip man cia gavosi-su prasta masina(matyt,ne tokia jau ir prasta-nepavede rolleyes.gif ),niekam jau netikusiom padangom,klaidu dariau ziauriai daug-praktiskai vos ne ties kiekvienu kuoliuku,+ klaiki savijauta,jau griuvau is nuovargio ir starte stovedama praktiskai miegojau... doh.gif na,netycia taip gavosi... ax.gif Musu,damu,buvom sesios,tai vietele kaip ir garbingai iskovota... smile.gif

Susalau nezmoniskai,suslapau kojas-dabar sedziu ir mirkau karstam vandeny,ikalusi stopke pipirinio biggrin.gif Dienele buvo tikrai turbo... thumbup.gif Nezinau,kokiu budu ryt darban atsikelsiu,ziauruma bus juoda... doh.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(denaxa @ 2013 04 28, 22:35)
Slalomo cempionate moteru klaseje-1 vieta biggrin.gif  bliamba,nezinau,kaip man cia gavosi-

Nu sakiau ,Denaxa su 1 vieta ateis thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Sveikinu drinks_cheers.gif
Atsakyti
Butinai dalyvausim biggrin.gif ir su hibride biggrin.gif
SVEIKINU!!!! Saunuole! Kiek jau tauriu surinkus? biggrin.gif isviso biggrin.gif bais sian salta... Nesusirk! Arbatkos wink.gif lengvo ryto..
Kaip ir sakiau..uztat jaucias,kad savaitgalis buvo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Vėja2 @ 2013 04 28, 21:41)
Nu sakiau ,Denaxa su 1 vieta ateis  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif 
Sveikinu  drinks_cheers.gif

Aciu 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(*Dark Elf* @ 2013 04 28, 21:58)
Butinai dalyvausim biggrin.gif ir su hibride biggrin.gif
SVEIKINU!!!! Saunuole! Kiek jau tauriu surinkus? biggrin.gif isviso biggrin.gif bais sian salta... Nesusirk! Arbatkos wink.gif lengvo ryto..
Kaip ir sakiau..uztat jaucias,kad savaitgalis buvo biggrin.gif

drinks_cheers.gif
Tauriu tai nedaug pas mane,sesios is viso-viena is Linavos respublikiniu,ten su autobusu vaziavau... biggrin.gif O medaliu nu tai taip nemazai nemazai yra... biggrin.gif
Viskas,einu pakuotis lovon-ryt anksti darban... rolleyes.gif
Atsakyti
uoj, mergos, jūs čia pavarot. aš net negalvoju apie jokias varžybas, net žiemą nenorėjau saulių piešt ir nepravažiuojamais keliais važiuot.
O toyota auris tai norėčiau pavairuot bigsmile.gif wub.gif automatas buvo?
Papildyta:
QUOTE(denaxa @ 2013 04 28, 21:35)
Galima rasti vaziuojanciu ir su TA,dukra nori vazineti,uztat ir ieskau,ir pageidautina,kad variklis butu mazdaug 1,0l  ax.gif

Valio, kad dukra jau nori važinėt. thumbup.gif Na daugiau ką pasiūlyt neturiu už tokią kainą. biggrin.gif Sesė sako gaila atiduot į šrotą, variklis, stabdžiai geri, o svarbiausia dujų visas bakas užpiltas. lotuliukas.gif
Atsakyti
Labukas, mes atostogaujame. Pirma diena ir jau visi sudegem sauleje doh.gif issinuomavom dodge charger. Kazkada buvo mano svajoniu auto. Nereali masinyte, labai noreciau chargeriuko. Jauciasi masinoje konkreti jega.
Atsakyti
Paraiziau su chargeriu, "matavausi tapkes" kaip mb sako lotuliukas.gif supratau, kad sunku butu vazineti su negalinga masina ...
Atsakyti
Labas rytas, šimtas metų nepasisakau blush2.gif

QUOTE(Taurė @ 2013 04 29, 05:49)
Paraiziau su chargeriu, "matavausi tapkes" kaip mb sako  lotuliukas.gif supratau, kad sunku butu vazineti su negalinga masina ...

aš nekenčiu mb mašinos biggrin.gif nes po jo turbo, kai įsėdu į savo mazdukę, tai nė velnio netraukia doh.gif todėl stengiuos su jo kuo mažiau važinėtis, kad paskui nesinervuot biggrin.gif

man iki 2 metų nedaug belikę bigsmile.gif birželio 14d baigiasi thumbup.gif

Denaxa, Dark Elf- šaunuolės 4u.gif 4u.gif 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *F_M*: 29 balandžio 2013 - 07:04
Sveikinu laimėtoją ir pasiryžusią pirmą kartą sudalyvauti smile.gif
Labai lauksiu žinių, kada bus etapas su hibridu 4u.gif
Atsakyti
sveikinimai merginoms 4u.gif
vakar per laida "ne vienas kelyje" sake, kad seimas vel emesi svarstyti, del to istatymo, bet nieko naujo nepasake, tik kad centrai dar nepradeti statyti, o E.Masiulis siulo, kad turetu kursus isklausyti tik tie,kas 2 ar daugiau kartu padare kokius nors nusizenimus ar sukele avarija
Atsakyti
QUOTE(spin2liux @ 2013 04 29, 09:13)
sveikinimai merginoms  4u.gif
vakar per laida "ne vienas kelyje" sake, kad seimas vel emesi svarstyti, del to istatymo, bet nieko naujo nepasake, tik kad centrai dar nepradeti statyti, o E.Masiulis siulo, kad turetu kursus isklausyti tik tie,kas 2 ar daugiau kartu padare kokius nors nusizenimus ar sukele avarija

klausiau ir aš tą dalį išsižiojusi.
Sutinku su Masiuliu drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Kliamka @ 2013 04 28, 23:12)
uoj, mergos, jūs čia pavarot. aš net negalvoju apie jokias varžybas, net žiemą nenorėjau saulių piešt ir nepravažiuojamais keliais važiuot.
O toyota auris tai norėčiau pavairuot bigsmile.gif  wub.gif  automatas buvo?

Nu tai jei toyota nori pavairuoti-kokios problemos? registruokis,kai bus sekantis kartas-imesiu cia nuoroda...irgi bus automatas-kosmaras,o ne masina,nemoku as su tokiom vaziuot... doh.gif blush2.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Little feet @ 2013 04 29, 08:26)
Sveikinu laimėtoją ir pasiryžusią pirmą kartą sudalyvauti smile.gif
Labai lauksiu žinių, kada bus etapas su hibridu  4u.gif

Bus bus,man rodos,liepos men dabar sekantis-imesiu nuoroda,tik reikes staigiai registruotis,nes labai daug norinciu... ax.gif
Atsakyti