Įkraunama...
Įkraunama...

Pradedančios vairuotojos

Tikrai išeičiau paklaust gal padėt, o ne filmuočiau ir platinčiau biggrin.gif

va, mano vyras mėgsta paerzint moteris. Būna, kad į kiemą atvažiuoja kokia ir pastringa. Tai išeina MB, ir aišku, moterys sako, nu būkit geras, išvažiuokit... O šitas neee.... aš tau sakysiu kur sukt, kiek važiuot, bet mokinkis pati doh.gif
Atsakyti
O as vakar iseinu vaziuot i miesta ir is galo pastatyta masina ir is priekio tuo metu vyrukas atvaziavo, islipo jis, paziurejo i mane ir sako "patraukti ar isvaziuosit?" lotuliukas.gif paziurejau ,vietos pakankamai, numojau ranka ir sakau "drasiai!" lotuliukas.gif lotuliukas.gif tai vyriskis net nusisypsojo rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(spin2liux @ 2013 05 03, 10:28)
O as vakar iseinu vaziuot i miesta ir is galo pastatyta masina ir is priekio tuo metu vyrukas atvaziavo, islipo jis, paziurejo i mane ir sako "patraukti ar isvaziuosit?"  lotuliukas.gif  paziurejau ,vietos pakankamai, numojau ranka ir sakau "drasiai!" lotuliukas.gif  lotuliukas.gif tai vyriskis net nusisypsojo rolleyes.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Cukraus pudra @ 2013 05 03, 07:50)
Tikrai išeičiau paklaust gal padėt, o ne filmuočiau ir platinčiau biggrin.gif

va, mano vyras mėgsta paerzint moteris. Būna, kad į kiemą atvažiuoja kokia ir pastringa. Tai išeina MB, ir aišku, moterys sako, nu būkit geras, išvažiuokit... O šitas neee.... aš tau sakysiu kur sukt, kiek važiuot, bet mokinkis pati  doh.gif

Jis neerzina smile.gif jis saunuolis. taip ir reikia.
nes kita karta bus taip,kad pastrings ir ji jau zinos mazdaug kaip isvaziuot.
Prie mano poliklinikos... vietos mazai buna.. reikia stengtis ilgai ,kol prisiparkuosi,ar isvaziuosi. nes megejai vidury aiksteles pasistatyt masina.
Tai man padejo kazkauria diena,kai variau i poliklinika pasistatyt masina vyriskis.sedejo kitoje masinoje..kuri vidury.. ir rode gestais ,kaip issukti vaira biggrin.gif
kojos rankos drebejo man.. pamirsau muzika patildyt biggrin.gif stattausi masina,muzika na vsiu katushku biggrin.gif islipau du kartus padekojau..
nu bet tampytis nepatiko ma taip.
o dar pries tai kazkuria diena aiksteleje stebejau dvi moterys..kaip bando isvaziuot... doh.gif jau norejau islipti padeti.. bet islipo pasiprase vyriskio bigsmile.gif ta kita nepasimete irgi to paties paprase.. tai jis isvare jom masinas.. apsiziurejo aiksteleje biggrin.gif ar dar kam reikia pagalbos biggrin.gif pastrigo zvilgsnis ant manes ... as jam is kart mojuoju galva ..kad ne ne ne biggrin.gif man nereikia biggrin.gif
Atsakyti
nu man geriau būtų,kad išvairuotų tokiu atveju blush2.gif
o tai kojos rankos ima drebėt, kai pasakoja kaip išvažiuot doh.gif

aš kartą skambinau vyrui, kai kieme skersai pastrigau tarp 2 mašinų ir užtvėriau aikštelę nei išvažiuot, nei įvažiuot kitam doh.gif
Tai parvažiavo, išsuku ir atgal į darbą.
paskui 2 mėn. per dantį traukė biggrin.gif ale dzin, geriau paskambinau, nei būčiau kaimyno mašinos šoną nubraukusi blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cukraus pudra: 03 gegužės 2013 - 10:01
Tau gerai biggrin.gif vyras moka! o pas man niekas biggrin.gif tik mb mama vairuoja.. bet ten as greiciau jai isvairuociau..nei ji man lotuliukas.gif nes toji tai kuoliuka kliudo,tai sugeba kazkaip priekyje numeri numusti.. biggrin.gif
Man taip irgi buvo. aiksteleje prie namu.. pirma darbo diena naujojoje istaigoje...irgi uzstaciau keliuka biggrin.gif nei ten nei ten.. doh.gif kaimynas a.d. atejo isvairavo.
Atsakyti
QUOTE(*Dark Elf* @ 2013 05 03, 11:41)
Tau gerai biggrin.gif vyras moka! o pas man niekas biggrin.gif tik mb mama vairuoja.. bet ten as greiciau jai isvairuociau..nei ji man  lotuliukas.gif nes toji tai kuoliuka kliudo,tai sugeba kazkaip priekyje numeri numusti.. biggrin.gif
Man taip irgi buvo. aiksteleje prie namu.. pirma darbo diena naujojoje istaigoje...irgi uzstaciau  keliuka biggrin.gif nei ten nei ten..  doh.gif kaimynas a.d. atejo isvairavo.

abidvi mes su praktikom lotuliukas.gif
draugės vyras sakė, kitą kart skambink man, Sauliui (MB) nesakysiu ka pastrigai hihihi.gif

o va, tada kai aš ten kankinausi kaimynai iš kontoros rūkė ir žiūrėjo cool.gif matiet anam ne lygis buvo sėst į VW kai patys su džipiniais mersais ir bmv važiuoja laugh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cukraus pudra: 03 gegužės 2013 - 10:56
QUOTE(*Dark Elf* @ 2013 05 03, 08:47)
O pacios padetumet zmogui va taip prisiparkuot? Jei pamatytumet?
jei neskubėčiau niekur, tai mielai padėčiau
QUOTE(Cukraus pudra @ 2013 05 03, 11:01)
nu man geriau būtų,kad išvairuotų tokiu atveju  blush2.gif
o tai kojos rankos ima drebėt, kai pasakoja kaip išvažiuot  doh.gif
kuo daugiau praktikos, tuo mažiau kojos dreba biggrin.gif
tfu tfu tfu, dar neteko niekad prašyti pagalbos iš kur nors išvairuoti, gal man tiesiog sekasi g.gif

o aš nuo šiandien pagaliau galėsiu džiaugtis abiem veikiančiais priekiniais langais biggrin.gif kokius metus-pusantrų važinėjau su vienu neveikiančiu, o prieš gerą pusmetį ir antras parėjo doh.gif
Atsakyti
Man geriausia praktika kai viena. Stumdausi, galvoju, bandau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*Dark Elf* @ 2013 05 03, 00:47)
O pacios padetumet zmogui va taip prisiparkuot? Jei pamatytumet?

As kazkuria diena sprendziau ket blietus.. Surinkau virs 80 proc  biggrin.gif silpnokai smile.gif

Padėčiau. Man su paraleliniu su parkingu jokių problemų nėra, nesunku žmonėms padėti smile.gif

Smagiai paraižiau Floridoje su Chargeriu. Važiavau pora šimtų km kelionę pati. Jaučiausi kaip lenktynėse. Bet geroje mašinoje nesijaučia to greičio visai. Nepavargau, nejaučiau įtampos. Manau pilnai prasilaužiau vairuoti, nes nebėr įtampos nepažįstamose vietose.
Papildyta:
QUOTE(Cukraus pudra @ 2013 05 03, 03:01)
nu man geriau būtų,kad išvairuotų tokiu atveju  blush2.gif
o tai kojos rankos ima drebėt, kai pasakoja kaip išvažiuot  doh.gif

aš kartą skambinau vyrui, kai kieme skersai pastrigau tarp 2 mašinų ir užtvėriau aikštelę nei išvažiuot, nei įvažiuot kitam  doh.gif
Tai parvažiavo, išsuku ir atgal į darbą.
paskui 2 mėn. per dantį traukė biggrin.gif  ale dzin, geriau paskambinau, nei būčiau kaimyno mašinos šoną nubraukusi  blush2.gif

thumbup.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Cukraus pudra @ 2013 05 03, 05:33)
Man geriausia praktika kai viena. Stumdausi, galvoju, bandau biggrin.gif

Ir išmoksit.
Aš maniau gerai parkuojuosi nes kameras turiu, bet nė velnio. Chargeris neturėjo nei kamerų, nei šoninių veidrodžių normalių. Nepatiko man jo veidrodžiai, prastai matėsi, bet visvien parkavausi normaliai.
Pirmas įsukimas į tarpa buvo netiesus, nes mašinos sukimosi spindulys labai skiriasi nuo mano baleikos. Bet kai pagavau spindulį, problemų daugiau nebebuvo.

Bet kamera man vistiek reikalinga, nes kai nematau galo pilnai, jaučiuosi kaip akla. Taip galima vaiko kokio mažo nepastebėti ar šuns ir tt. Skaitau mašinoje galinė kamera būtina ven jau tam.
Atsakyti
QUOTE(Cukraus pudra @ 2013 05 03, 11:55)
o va, tada kai aš ten kankinausi kaimynai iš kontoros rūkė ir žiūrėjo  cool.gif matiet anam ne lygis buvo sėst į VW kai patys su džipiniais mersais ir bmv važiuoja laugh.gif [/i]

kai tik pradejau vairuoti-buvo analogiska situacija...is kiemo negalejau isvaziuot,milimetrovkes,baisu kabint,o kaimynu bachureliai balkone ruko ir ziuri su tokiom sypsenelem... ax.gif As pakelus galva ir sakau-ka,juokinga? Ateikit geriau padet nezvenge... smile.gif Atejo,pareguliavo... rolleyes.gif O siaip man aplamai pirmas dvi mano vairavimo savaites kaimynai masina parkavo-as tik i kiema ivarydavau,o paskui ieskodavau kas pastatys man ja... blush2.gif Paskui jau pati staciau,kaimynai tik pareguliuodavo kur vaira sukti...va taip ir pramokau...gerus kaimynus turiu... ax.gif ir aplamai niekad neturejau kompleksu pagalbos paprasyti,ir dabar,jei reikia,jei labai milimetrovkes-paprasau,kad paziuretu,o maza kas,juk daug patogiau kai kas,pvz.,pastovi is galo ir pasufleruoja,kiek dar galima varyti...o darbe tai isvis normaliausias dalykas pagalbos paprasyt,visada vieni kitiems padedam jei reikia...ir jokios gedos cia nera... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(denaxa @ 2013 05 03, 22:30)
kai tik pradejau vairuoti-buvo analogiska situacija...is kiemo negalejau isvaziuot,milimetrovkes,baisu kabint,o kaimynu bachureliai balkone ruko ir ziuri su tokiom sypsenelem... ax.gif  As pakelus galva ir sakau-ka,juokinga? Ateikit geriau padet nezvenge... smile.gif Atejo,pareguliavo... rolleyes.gif  O siaip man aplamai pirmas dvi mano vairavimo savaites kaimynai masina parkavo-as tik i kiema ivarydavau,o paskui ieskodavau kas pastatys man ja... blush2.gif  Paskui jau pati staciau,kaimynai tik pareguliuodavo kur vaira sukti...va taip ir pramokau...gerus kaimynus turiu... ax.gif  ir aplamai niekad neturejau kompleksu pagalbos paprasyti,ir dabar,jei reikia,jei labai milimetrovkes-paprasau,kad paziuretu,o maza kas,juk daug patogiau kai kas,pvz.,pastovi is galo ir pasufleruoja,kiek dar galima varyti...o darbe tai isvis normaliausias dalykas pagalbos paprasyt,visada vieni kitiems padedam jei reikia...ir jokios gedos cia nera... ax.gif

denaxa, as irgi labai panasiai mokiausi, pirmas savaites budavo griztu, tik ant signalo "PYYYP" vyras iseina ir pastato, paskui spjove ir pasake "gavai teises reiskia moki vairuot, o jei nemoki - nevazinek" unsure.gif bet as irgi labai gerus kaimynus turejau thumbup.gif tai vis jie man pareguliuodavo, o paskui jau ir pati drasiai statydavaus, vaziuodavau, isvaziuodavau rolleyes.gif cool.gif
man irgi kazkaip negeda, geriau jau paprasysiu, nei kitai masinai sona nuresiu doh.gif viena karta prie maximos taip uzstate, kad nu niekaip, tik biski pasuk vaira ir tuoj kabinsiu kita masina, pralaukiau 20 min, gal kuris nors savininkas ateis, bet nu kiek as galiu laukt doh.gif ziuriu eina vyriskis, sakau"beda nutiko, padekit isvaziuot" o jis sako "bet tave cia ir apmurijo is visu pusiu, nepaziureje ar bus vietos bent pajudeti" taip milimetrofkem ir judejau pirmyn atgal kol issimakalavau, buciau turejus koki vyno buteli ar saldainiu tikrai buciau atidavus, bet dabar tik misraine ir silke turejau lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spin2liux: 03 gegužės 2013 - 21:24