QUOTE(denaxa @ 2013 05 03, 22:30)
kai tik pradejau vairuoti-buvo analogiska situacija...is kiemo negalejau isvaziuot,milimetrovkes,baisu kabint,o kaimynu bachureliai balkone ruko ir ziuri su tokiom sypsenelem...

As pakelus galva ir sakau-ka,juokinga? Ateikit geriau padet nezvenge...

Atejo,pareguliavo...

O siaip man aplamai pirmas dvi mano vairavimo savaites kaimynai masina parkavo-as tik i kiema ivarydavau,o paskui ieskodavau kas pastatys man ja...

Paskui jau pati staciau,kaimynai tik pareguliuodavo kur vaira sukti...va taip ir pramokau...gerus kaimynus turiu...

ir aplamai niekad neturejau kompleksu pagalbos paprasyti,ir dabar,jei reikia,jei labai milimetrovkes-paprasau,kad paziuretu,o maza kas,juk daug patogiau kai kas,pvz.,pastovi is galo ir pasufleruoja,kiek dar galima varyti...o darbe tai isvis normaliausias dalykas pagalbos paprasyt,visada vieni kitiems padedam jei reikia...ir jokios gedos cia nera...
denaxa, as irgi labai panasiai mokiausi, pirmas savaites budavo griztu, tik ant signalo "PYYYP" vyras iseina ir pastato, paskui spjove ir pasake "gavai teises reiskia moki vairuot, o jei nemoki - nevazinek"

bet as irgi labai gerus kaimynus turejau

tai vis jie man pareguliuodavo, o paskui jau ir pati drasiai statydavaus, vaziuodavau, isvaziuodavau

man irgi kazkaip negeda, geriau jau paprasysiu, nei kitai masinai sona nuresiu

viena karta prie maximos taip uzstate, kad nu niekaip, tik biski pasuk vaira ir tuoj kabinsiu kita masina, pralaukiau 20 min, gal kuris nors savininkas ateis, bet nu kiek as galiu laukt

ziuriu eina vyriskis, sakau"beda nutiko, padekit isvaziuot" o jis sako "bet tave cia ir apmurijo is visu pusiu, nepaziureje ar bus vietos bent pajudeti" taip milimetrofkem ir judejau pirmyn atgal kol issimakalavau, buciau turejus koki vyno buteli ar saldainiu tikrai buciau atidavus, bet dabar tik misraine ir silke turejau