Įkraunama...
Įkraunama...

Pradedančios vairuotojos

būna visaip su tais užstatymais, kartą kai prisiplojo prie šono tai vos įlipau, o kai tik nusiėmiau klevą irgi iškart prie šono prilipo.. Pagalbos prašiau dukart: draudimo berniuko, kad išsuktų atbulom (pirma važinėjimo savaitė), nes bijojau vėl ką nors nubraukt, ir kartą prašiau kad iš plovyklos atbulom išvairuotų, o šįmet jau pati variausi. ax.gif
O kieme pas mane be šansų pagalbos paprašyt, nebent kas pro šoną eitų. Po mėnesio kai nuspirkau mašiną, atsikrausčiau į naują vietą, kur nieko nepažįstu, ir greit pamačiau, kad aplink 95% pensininkų. doh.gif Visada pati makaluojuos, gerai, kad kiemas dar gana neblogas.
Ryt važiuoju į kelią giminės-draugai-artimieji. biggrin.gif
Atsakyti
as ir seliodke buciau paemus Spin2liux biggrin.gif
tik ,kad duotu biggrin.gif
ilgai makalvais milimetrofkem tom?
Tokie statymai mane psichiskai veikia. smile.gif nepaziuri nieko..o poto verkia,kad sonai nubraukti.
Yra tokiu,kurie braukia ir nuvaziuoja .. Mazdaug pamoka kaip ir. Nors yra,kur vietos n.. Bet sugeba nubraukt..
Man kazkas nubrauke kampa..dar ir zemem aptepliojo... Mazdaug nepastebesiu smile.gif o as tokia,kuri niekada neuzstato soniniam. Nemegstu to,..ir masina saugau.greiciau savo. Prie brolio namu greiciausiai.. Nors vietos ten pakankamai buvo. Visada ziuriu ar kitai masinai bus vietos isvaziuot
Atsakyti
Merginos papasakokit kas keite pavaru dezes svirsties antgali?
as nesuprantu... tos plasmases.. luzta... viduje..kai su tuo prisuki.arba ilgai netarnauja..
arba as kazko nesuprantu..arba jie visi levi...
nezinau is kur gauti tokios kokios man reikia.. kad tas antgalis nesusikiotu...
Atsakyti
QUOTE(*Dark Elf* @ 2013 05 03, 08:47)
O pacios padetumet zmogui va taip prisiparkuot? Jei pamatytumet?

As kazkuria diena sprendziau ket blietus.. Surinkau virs 80 proc  biggrin.gif silpnokai smile.gif

O, liuks , kad priminei. Eisiu ir aš pasitikrint.
Šiandien šiek tiek lengvo streso apturėjau, nes apie 300 km padariau, su visokiais kamščiais, plocininku reguliuotoju ir t.t.
Atsakyti
Nu *****, iš pradžių iš 30-ties buvo 8-10 klaidingi. Tikpaskui buvo tik 4. Reikia prisiminti taisykles...
Atsakyti
QUOTE(Singė @ 2013 05 04, 19:43)
O, liuks , kad priminei. Eisiu ir aš pasitikrint.
Šiandien šiek tiek lengvo streso apturėjau, nes apie 300 km padariau, su visokiais kamščiais, plocininku reguliuotoju ir t.t.

Taisykles tai jo reiketu prisimint smile.gif pas man buvo tokios nesamoningos klaidos. kazkodel nepazimejau biggrin.gif nors zinojau biggrin.gif

As sian irgi pavazinejau per miesta smile.gif
5dieni vesiu masina i chemini valyma... sian nuvaziavau paziuret ar sunku rast ta vieta.. nes ryte reikes vezt..kamsciai bus..
o dra tas kelias remontuojamas.. kaaai nervina smile.gif
Tai krc.. paziurejau as i ta ju taksi parka... gaila ,kad jau apmoketa... kazkaip man baisu ten masina palikti.. aplink kazkoks chaosas bardakas smile.gif nu tikekimes viskas bus gerai.. g.gif ir pirmas ispudis bus klaidingas smile.gif

Kur taip Singe varinejai?

VEJA!! kaip Tu? kaip naujas darbas?

Taure.. as vat pagalvoju... reiketu visom masinom tos kameros gale... kad matytus..as vis prisimenu ta foto ideta.. su visureigiu berods..ir vaikas gale ... unsure.gif
Tai priejus prie masinos skanuoju aplinka..ar nera kur suniuku vaiku,kaciu...
Atsakyti
QUOTE(*Dark Elf* @ 2013 05 04, 16:11)

Taure.. as vat pagalvoju... reiketu visom masinom tos kameros gale... kad matytus..as vis prisimenu ta foto ideta.. su visureigiu berods..ir vaikas gale ... unsure.gif
Tai priejus prie masinos skanuoju aplinka..ar nera kur suniuku vaiku,kaciu...

tikiuosi greit bus standartas visur.
Atsakyti
QUOTE(*Dark Elf* @ 2013 05 05, 00:11)
Taisykles tai jo reiketu prisimint smile.gif pas man buvo tokios nesamoningos klaidos. kazkodel nepazimejau biggrin.gif nors zinojau biggrin.gif

Kur taip Singe varinejai?

Aš visai primiršusi metrus velkant, primiršusi kai kuriuos "apibrėžimus". AIšku, tų apibrėmžimų vairuojant nereikia. Bet reikia bent elementarias situacijas nereguliuojamose sankryžose pasikartoti unsure.gif .

O važinėjau iš Vln. link Druskininkų. Bjauriausia, aišku, išvažiuot iš Vilniaus Geležiniu Vilku ir grįžti.
Atsakyti
Aa.. Apibrezimai irgi sunkiau ir man smile.gif

as pirmyn variau per gelezinio vilka..
kas per ji vazineja i darba? Rytais nuo keliu buna pikas ten?
Atsakyti
QUOTE(*Dark Elf* @ 2013 05 05, 10:49)
Aa.. Apibrezimai irgi sunkiau  ir man smile.gif

as pirmyn variau per gelezinio vilka.. 
kas per ji vazineja i darba? Rytais nuo keliu buna pikas ten?

Nevažiuoj į darbą pro ten, tad nepakomentuosiu. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(*Dark Elf* @ 2013 05 05, 00:11)
Tai krc.. paziurejau as i ta ju taksi parka... gaila ,kad jau apmoketa... kazkaip man baisu ten masina palikti.. aplink kazkoks chaosas bardakas smile.gif nu tikekimes viskas bus gerai.. g.gif ir pirmas ispudis bus klaidingas smile.gif

Kolegos ten kai kurie tvarkosi-patenkinti,ir aplamai blogu atsiliepimu nesu girdejusi,taip kad labai nebijok... ax.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Ačiu visom už palaikimą drinks_cheers.gif ,nieko, kaip nors vairuosim drinks_cheers.gif ,manau pradžioje Vilniuje daugiau važinesiu, vistiek čia jau daug maž orijentojuosi, o jei reikes dažniau kitur, teks kokia navigacija pirkti
Papildyta:
QUOTE(*Dark Elf* @ 2013 05 05, 01:11)
VEJA!! kaip Tu? kaip naujas darbas?

Dar kita sav. baiginesiu darbus senam darbe, bus tokia pereinamoji savaite biggrin.gif , o aš tai labai norejau čia http://www.vsvc.lt/?...ruotė-vol-5,30 ,bet šis savaitgalis toks šventinis, buvau išvažiavus, bet manau bus daugiau, Denaxa ten tikriausiai atvažiuoja ir tokie kaip mes "pradinukai"
Atsakyti