Įkraunama...
Įkraunama...

Vilkdalgiai(iris)

QUOTE(glossi @ 2009 05 27, 21:58)
O maniskiai jau pilnu tempu zydi  tongue.gif
user posted image

Tikrai nuostabus ziedai 4u.gif 4u.gif 4u.gif
pas mane irgi krauna ziedus g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo satanele: 27 gegužės 2009 - 21:06
Maniskis tai tamsiai rudas,bet as dar noreciau tureti ir kitu spalvu.
Atsakyti
glossi, labai grazi spalva 4u.gif
parodysiu savo spalvas, kai suzydes smile.gif
Atsakyti
O po to veliau gal galesim visos pasidalinti tarp saves svoguneliais.
Atsakyti
Na as pernai pirkausi vilkdalgiu, ziedeliu vis dar laukiu, tik pas mane ziedkociai kazkodel mazi. Na tu aukstaugiu, o tu zemaugiu ziedai visai prie zemes. Gal jiems kazko truksta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2009 05 25, 17:57)
kardelius, jurginus  mirksiukas.gif

Augina ir Antanas vilkdalgius:
http://www.geles.biz/index.php

O jeigu yra vilnieičių, norinčių iš Gintaro vilkdalgių, galite kreiptis į Rojaus sodus, ten viena forumietė iš vilniaus pas jį ketino užsukti savaitgalį
http://www.rojaussod...i...30&start=15
Papildyta:
QUOTE(AveM @ 2009 05 27, 20:57)

jeigu paraštyum iš kokio miesto esi, būtų lengviau dalintis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(AveM @ 2009 05 27, 23:57)

Laisvai,tik primink mirksiukas.gif Nes kai zydi,tai galvoji apie juos,o kai nebe,tai ir pamirsti blush2.gif Mano kaimyne turi labai svelniai zydru wub.gif Irgi niekaip neprisiruosiu paimti is jos.O kada geriausia juos persodineti?
Papildyta:
QUOTE(jurg@ @ 2009 05 27, 23:26)
glossi, labai grazi spalva 4u.gif
parodysiu savo spalvas, kai suzydes smile.gif

Dekui ax.gif Lauksim taviskiu 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(satanele @ 2009 05 27, 22:05)
Tikrai nuostabus ziedai 4u.gif  4u.gif  4u.gif
pas mane irgi krauna ziedus  g.gif

Aciu ax.gif Kai prazis,imesk foto drinks_cheers.gif
Atsakyti
Na maniskiai irgi siemet nelabai noriai ziedkocius tiesia,bet as nusprendziau,kad jiems pakenke tokia nezmoniska sausra.nors daznai palaistau,bet lietaus laistymas visai kitas dalykas.
Atsakyti
QUOTE(glossi @ 2009 05 28, 06:09)
Laisvai,tik primink  mirksiukas.gif Nes kai zydi,tai galvoji apie juos,o kai nebe,tai ir pamirsti  blush2.gif Mano kaimyne turi labai svelniai zydru  wub.gif Irgi niekaip neprisiruosiu paimti is jos.O kada geriausia juos persodineti?

po žydėjimo 4u.gif
Atsakyti
O kaip ten juos, kai toks didziulis krumas,tai galima kazkaip atidalyti,ar reikia visa iskasti.Tada isdalyti i atskiras dalis ir vel pasodinti. g.gif
Atsakyti
QUOTE(AveM @ 2009 05 28, 06:59)
O kaip ten juos, kai toks didziulis krumas,tai galima kazkaip atidalyti,ar reikia visa iskasti.Tada isdalyti i atskiras dalis ir vel pasodinti. g.gif

galima ir nuo krasto gabaliuka atskelti. Tiesiog kastuvu nuo krasto kasi ir gumbai lengvai atsiskiria vienas nuo kito 4u.gif Bet sveika kartais ir padalinti sena kruma (atnaujinti) ax.gif
Atsakyti
Mano vilkdalgiui dar tik antri metai,tai jei noresiu kur dar pasidauginti tai atsiskelsiu,nes dar manau jis nesenas.
Atsakyti