Įkraunama...
Įkraunama...

Vilkdalgiai(iris)

Vilkdalgių galiu pasiūlyti įvairių spalvų, aukščių. Kaip tik ateinančią savaitę važiuoju į Kauną, Vilnių, galiu atvežti..dauguma jau žydinčius. Jie kelmeliais, o kaina kaip vieneto.. Peržydėjusius galėsit išsisikirstyti (geriausia rugpjūčio mėnesį). Dabar kast ir dalint, kai žydi-labai negerai, bet kai kelmeliais-augalui nekenks, o ir žmogui smagu gauti augalą su žiedais. Norintiems rašyti: loretosgeles eta gmail.com (neužmirškit paminėti miesto, tel nr). Daugumą jų galima pamatyti www.sodai.lietuvoje.com Sąrašai Pertekliaus skyrelyje.
Atsakyti
Na kadangi as Ignaliniete,tai man tokius dalykus jau reikes siustis pastu,tai turbut geriausiai rugpjucio men,nes su ziedais juk pastu neatsiusi. ax.gif
Atsakyti
Kaip tik pradejo zydeti mano irisiukai ax.gif , tokiu tureciau atliekamu. 2lt uz 2-3 svoguniukus (labai tankiai pas mane auga ir kai kasiu tikrai nelauzysiu kupsto).
wub.gif
user posted image

Ziedas stambus, zydi ir seseli pas mane, tik veliau ax.gif

Veliau dar nuotrauku kitokiu idesiu, ax.gif

Vilnius
Atsakyti
QUOTE(Kalinka2006 @ 2009 05 31, 18:24)
Kaip tik pradejo zydeti mano irisiukai  ax.gif , tokiu tureciau atliekamu. 2lt uz 2-3 svoguniukus (labai tankiai pas mane auga ir kai kasiu tikrai nelauzysiu kupsto).
wub.gif
user posted image

Ziedas stambus, zydi ir seseli pas mane, tik veliau  ax.gif

Veliau dar nuotrauku kitokiu idesiu,  ax.gif 

Vilnius

pas mane tokie patys.koks ju pavadinimas g.gif
Atsakyti
Labai grazus,butent tokiu noriu.
Atsakyti
user posted image
Na ir mano jau vienas ziedas prazydo
Atsakyti
QUOTE(AveM @ 2009 06 01, 11:12)
Na ir mano jau vienas ziedas prazydo

labai grazus wub.gif

o pas mane prazydo va toks bigsmile.gif Supratimo neturiu, is kur jis pas mane atsirado, nes tokio lyg ir nepirkau. Bet koks grozis jo 'gyvo'.. wub.gif Visa savaitgali negalejau atsigrozet ir vis lekdavau dar paspoksot biggrin.gif (nuotrauka pasiskolinau is interneto, nes pati nenufotografavau)

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 01 birželio 2009 - 19:14
Labai grazus.Maniskis naturoje irgi grazesnis nei nuotraukoje,toks lyg barchatinis ziedas.
Atsakyti
Kiek siemet vilkdalgis ziedu krauna,gausybe. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(AveM @ 2009 06 02, 09:31)
Kiek siemet vilkdalgis ziedu krauna,gausybe. ax.gif

aha, ir pas mane žydi gausiai kap niekad. Miškas žiedų bigsmile.gif
Atsakyti
Galvoju,gal ji palaistyti kokiu gardesiu,kad jam stipriau butu,juk tiek ziedu reikia ismaitinti. g.gif
Atsakyti
Prazydo patys pirmieji..laukiu ir kitu spalvyciu pasirodant ax.gif

user posted image
Atsakyti