Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorų gerbėjų palata

QUOTE(Asese @ 2013 02 20, 15:39)
Tai pats tas pilnatis  ax.gif  - per pilnatį nesimiega  ax.gif

Nu tiksliai, kaip nepagalvojau g.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif .
Šiaip močiutė iš senų laikų mokė, kad jaunas ir senas nieko verti, Tada reikia romanus skaityti ir pas bernus vaikščioti blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(saridon'e @ 2013 02 20, 15:36)
ačiū  4u.gif

tik ar tie 8-10C nebus mažoka?  g.gif

Naktimis gerai, tik dieną reikėtų pora nors laipsnių pakelti (12 - 15 C). Gal saulutė sušildys iki reikiamos g.gif
Atsakyti
Užlėkiau vakar į sėklų parduotuvę , prašau - "man 10 tablečių" , už manęs stovėjo moteris , klausia - "o nuo ko tabletės" biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif ? Nu , pagalvojau , gal reiktų ir priimt jų , gal liaučiaus pirkiot naujas sėklas , bo jau nebeatrenku , ką ir kiek sėt . doh.gif
Kadangi "tablečių" nepavartojau dar , tai kažkaip netyčia prigriebiau kelias rusiškas veisles "Halės" turguj , pas moteriškę prie įėjimo .
ИРИШКА , БЕЛЫЙ НАЛИВ - paskaičiau ant pakelio , kad šios veislės atsparios marui , gal kas auginot , norėčiau lauke sodint , jei taip.
Atsakyti
QUOTE(audine68 @ 2013 02 20, 14:44)

Naktimis gerai, tik dieną reikėtų pora nors laipsnių pakelti (12 - 15 C). Gal saulutė sušildys iki reikiamos  g.gif

Gali būti kad realiai šilčiau bent MB su draugu užlipę diskutavo. Reiks tyčia nusinešt kitą ir pamatuoti ax.gif
Tiesa, kovą tikiuosi daugiau saulutės, ačiū, audine68, nuraminot 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(saridon'e @ 2013 02 20, 16:00)
Gali būti kad realiai šilčiau bent MB su draugu užlipę diskutavo. Reiks tyčia nusinešt kitą ir pamatuoti  ax.gif
Tiesa, kovą tikiuosi daugiau saulutės, ačiū, audine68, nuraminot  4u.gif

Pilnas nusiraminimas bus tik tada, kai pamatysi rezultatą. Aš tai suku galvą, kai nužeminti temperatūrą. Nes per karštą pas mane. Reikės svečių kambaryje užsukti šildymą tikriausiai. Gerai, kad pati sau galiu reguliuoti T
Atsakyti
QUOTE(audine68 @ 2013 02 20, 13:41)
Teisa, kodėl pasirinkta vasario 28 d. sėjai? juk pilnatis  g.gif

Pernai per pilnatį ir svarstykles sėjau tai nesuvalgėm pomidorų teko dalinti į kairę ir į dešnę bigsmile.gif Pilnatis apvali, dauguma mano auginamų pomidorų irgi apvalius vaisius duoda- matyt suderinama ax.gif

O Jūs kažką blogo turite pasakyti apie pilnatį? g.gif
Atsakyti
QUOTE(jolituxxx @ 2013 02 20, 16:13)
Pernai per pilnatį ir svarstykles sėjau tai nesuvalgėm pomidorų teko dalinti į kairę ir į dešnę  bigsmile.gif Pilnatis apvali, dauguma mano auginamų pomidorų irgi apvalius vaisius duoda- matyt suderinama  ax.gif

O Jūs kažką blogo turite pasakyti apie pilnatį?  g.gif

Ne, nieko prieš, tiesiog turiu laisvo laiko ir skaitinėju visokias nesąmones interne. Nu visur rašo, kad jaunas ir pilnas nieko nedaryti. O ir sodininkai aplinkui visada laikosi tos taisyklės iš senų laikų. Tai tik tiek. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(audine68 @ 2013 02 20, 15:12)
Pilnas nusiraminimas bus tik tada, kai pamatysi rezultatą. Aš tai suku galvą, kai nužeminti temperatūrą. Nes per karštą pas mane. Reikės svečių kambaryje užsukti šildymą tikriausiai. Gerai, kad pati sau galiu reguliuoti T

Sutinku drinks_cheers.gif temperatūrą nesudėtinga bus pasididint blogiausiu atveju rolleyes.gif
Atsakyti
Nu va grizau su Verdeteros zeme is senuku, vos radau...jau eijau i kasa, kai pamaciau pas kita moteriske vezemelyje...tai pasiklausiau is kur gavo, pati tai ne ten ieskojau blush2.gif aplankiau seklele, vaziavau agurku, bet be pomidoru neapsejau(kitiems metams biggrin.gif doh.gif )
kadangi tam kraste buvau, tai dar ir siulu apsiprekinau biggrin.gif
tai 3 zuikius nusoviau thumbup.gif
Atsakyti
Skaitau čia, ir galvoju, kad gal per anksti pasėjau keletą pomidorų seklyčių.. Ka gi lauksiu kokio tai rezultato, iš kurio galėsiu daryti išvadas dėl sejos laiko :-)
Atsakyti
QUOTE(audine68 @ 2013 02 20, 15:28)
Ne, nieko prieš, tiesiog turiu laisvo laiko ir skaitinėju visokias nesąmones interne. Nu visur rašo, kad jaunas ir pilnas nieko nedaryti. O ir sodininkai aplinkui visada laikosi tos taisyklės iš senų laikų. Tai tik tiek. blush2.gif

Galbūt kokiems pikiavimams ji nelabai, bet sėjimui man pernai pilnatis pasiteisino smile.gif
Papildyta:
QUOTE(o-zone @ 2013 02 20, 16:00)
Skaitau čia, ir galvoju, kad gal per anksti pasėjau keletą pomidorų seklyčių.. Ka gi lauksiu kokio tai rezultato, iš kurio galėsiu daryti išvadas dėl sejos laiko :-)

Aš ankstyvam derliui žemaūgių irgi jau turiu pasisėjusi ax.gif
Papildyta:
QUOTE(tany @ 2013 02 20, 15:59)
Nu va grizau su Verdeteros zeme is senuku, vos radau...jau eijau i kasa, kai pamaciau pas kita moteriske vezemelyje...tai pasiklausiau is kur gavo, pati tai ne ten ieskojau  blush2.gif  aplankiau seklele, vaziavau agurku, bet be pomidoru neapsejau(kitiems metams  biggrin.gif doh.gif  )

Prašom girtis grobiu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(jolituxxx @ 2013 02 20, 17:01)
Galbūt kokiems pikiavimams ji nelabai, bet sėjimui man pernai pilnatis pasiteisino  smile.gif
Papildyta:
Aš ankstyvam derliui žemaūgių irgi jau turiu pasisėjusi  ax.gif
Papildyta:
Prašom girtis grobiu  bigsmile.gif

pasiemiau dar korol sibii, nors turiu, bet kitiems metams doh.gif , tada Mandarinka ir "Zagadka prirodi" bet cia ir kitiems metams, siemet jau suplanuota viskas
Atsakyti
Pagaliau dalis pomidorų sėklų šiandien pasiekė mane. 17+27. Trečias siuntinys dar kelyje. Sakė išsiuntė 70 veislių. Tai ar viso 70, ar trečiam laiške tiek..Dabar vėl reiks griūt į netą ir ieškot aprašymų, nes tik kelios sėklos ir ant popieriuko pavadinimas. Dauguma pavadinimų net negirdėti, čia neminėti.
Na ką, laukia sunkus darbas - išsirinkti iš visų ką sėsiu. Būt gerai gavus šiltnamį, kuriame bent 250 pomidorų tilptų..tiek naujų veislių..o ir augintų yra superinių, kurių norėtųsi vėl auginti.
Atsakyti