tai pripili kol bega,ar norma 10- 15l ir kada sekantis laistymo kartas jei dienos šiltos?
o tai galvoju jei deti didesni butelį jis bus daug giliau tai gal geriau kai vanduo bėgs per tik šonu skylutes
?
tai pripili kol bega,ar norma 10- 15l ir kada sekantis laistymo kartas jei dienos šiltos?
QUOTE(ptashka @ 2013 02 20, 14:41)
Tai irgi kaip ir von is saraso.
Ziurek, tuoj varysiu Giuliett'os pirkti, nes is visu issirinktu nei vieno normalaus nebeliks
ne ne betaliux nemeskit lauk jie labai ankstyvi,skanus ir pakankamai derlingi.Pas mane jie tikrai greit nesusirgo.Jei matysit,kad pradeda sirgti tada ir suspesit ismesti, o pries tai manau gananeblogai paskanausit
QUOTE(solo2 @ 2013 02 20, 18:24)
o tai galvoju jei deti didesni butelį jis bus daug giliau tai gal geriau kai vanduo bėgs per tik šonu skylutes
?
ne anksciau 2 sav... o po gero lietaus tai sivis nereikejo laistyti, bent jau kurie buvo prie siltnamio sienu.... konkreciai nieks nepasakis shemos, riekia stebeti savo augalus...visu zeme skirtinga... reikai zinoti tik viena tiasykle: pomidorai miegsta daug, bet retai.... ju juokiu budu begalima kasdien laistyti
QUOTE(tany @ 2013 02 20, 18:38)
tai tikrai labai nuo žemės priklauso
Būtinai reik žiūrėt į savas sąlygas, čia labai sunku patart, kas kiek laiko laistyt. Bet kad šiltnamy neturi būti nuolat šlapia ar drėgna - tai jau taisyklė.
Ačiū už info,reiks pamėginti,pradedu kaupti tuščią tarą
pas mane tai pat smėlis,nemulčiuota reikdavo 2 k.per sav.gausiai.
QUOTE(solo2 @ 2013 02 20, 19:53)
Ačiū už info,reiks pamėginti,pradedu kaupti tuščią tarą
Ir kaip pomidorai dera nemulciuotame smelyje
QUOTE(matuke @ 2013 02 20, 19:18)
pas mane - puikiai
QUOTE(Regila @ 2013 02 20, 18:30)
Pagaliau dalis pomidorų sėklų šiandien pasiekė mane. 17+27. Trečias siuntinys dar kelyje. Sakė išsiuntė 70 veislių. Tai ar viso 70, ar trečiam laiške tiek..Dabar vėl reiks griūt į netą ir ieškot aprašymų, nes tik kelios sėklos ir ant popieriuko pavadinimas. Dauguma pavadinimų net negirdėti, čia neminėti.
Na ką, laukia sunkus darbas - išsirinkti iš visų ką sėsiu. Būt gerai gavus šiltnamį, kuriame bent 250 pomidorų tilptų..tiek naujų veislių..o ir augintų yra superinių, kurių norėtųsi vėl auginti.
Na ką, laukia sunkus darbas - išsirinkti iš visų ką sėsiu. Būt gerai gavus šiltnamį, kuriame bent 250 pomidorų tilptų..tiek naujų veislių..o ir augintų yra superinių, kurių norėtųsi vėl auginti.
siandien gavau lempu
dabar laukiu kol vyras pritvirtins prie lentynos... jau galeciau ir seti
bet visvien sesiu kovo 6 ir tada su papildomu apsvietimu tikiuosi augs greiciau iki iki balandzio 21 d. bus tinkami sodinti i siltnami, o iki tol gales ppiriukai ir paprikutes lepintis sviesa
QUOTE(matuke @ 2013 02 20, 19:18)
na derėjo
QUOTE(tany @ 2013 02 20, 19:54)
siandien gavau lempu
dabar laukiu kol vyras pritvirtins prie lentynos... jau galeciau ir seti
bet visvien sesiu kovo 6 ir tada su papildomu apsvietimu tikiuosi augs greiciau iki iki balandzio 21 d. bus tinkami sodinti i siltnami, o iki tol gales ppiriukai ir paprikutes lepintis sviesa 
Kokių lempų gavote?
QUOTE(saintlina @ 2013 02 20, 20:27)
Na jei ant smelio derlingos zemes sluoksnis tai suprantama, as supratau kad Solo2 visai smelyje augino