QUOTE(karambole @ 2013 02 16, 12:19)
QUOTE(Marmaledas @ 2013 02 16, 13:25)
Na, man cia jau kaip liga kokia
QUOTE(karambole @ 2013 02 16, 12:39)
Na, man cia jau kaip liga kokia
, tas seklu pirkimas. Turiu daug, bet ir seju po kelias seklas, bet kad tik ivairesniu.
Pas mane tas pats. Dėžę sėklų nemenką jau turiu, bet vis ko mandresnio prisireikia
QUOTE(jolituxxx @ 2013 02 16, 13:49)
Pas mane tas pats. Dėžę sėklų nemenką jau turiu, bet vis ko mandresnio prisireikia
Po to galvos skausmas kaip sutalpint šiltnamyje ir mažam daržiuke visas norimas daržoves ir dar prie gėlių priderinti, kad atrodytų padoriai 
QUOTE(karambole @ 2013 02 16, 12:57)
Aš ir kažkiek bandau pagal galiojimą atsirinkti, pagal spalvas kurių norisi, pagal mėgstamumą, idomumą, nu daug visokių kriterijų
QUOTE(Gaudvilė @ 2013 02 16, 03:30)
oj kokia vėpla
panašu kad Polkučių turėsiu, labai ačiū amarrilei
QUOTE(matuke @ 2013 02 16, 00:22)
Stryga, vazoninius teks maitinti papildomai, bet ji nesusirgs tai dziaugsites visa vasara 
Laba diena visoms
praėjusiais metais Vilma vazoninukus atšalus orui iš įstiklinto balkono persinešėm ant palangių, paskutinius pomidoriukus skynėm gruodžio viduryje. Vienas krūmelis kažkodėl vis dar stovi ant palangės
Ir aš trepsiu iki galo neatsirinkusi ką sėsiu.Ta iš Rusijos pagaliau išsiuntė,tad jei visi atkeliaus bus dar sunkiau išsirinkti. Sakė, kad atsunčia 70veislių. Šiandien 22gavau. Iš tų kur 70 siunčia bandau rinktis aprašymus, kai ko nerandu, nors perjau tų augintojų turėtus katalogus. Kažkaip reiks susirasti.
siandien senukuose -30 proc. nuolaida bet neparasyta sarase apie zemes .gal kas buvote ir pirkote taike ar ne nuolaida ar verta vaziuoti
QUOTE(snaige123 @ 2013 02 16, 13:40)
siandien senukuose -30 proc. nuolaida bet neparasyta sarase apie zemes .gal kas buvote ir pirkote taike ar ne nuolaida ar verta vaziuoti 
Kaži ar dirba jie šiandien,vis tik šventė vasario 16
QUOTE(Saulužė @ 2013 02 16, 12:48)
Tai kokio aukščio tas Kosmonautas
kažkuri anksčiau sakėt, kad 2,5 m, o toj rusiškoj internetinėj rašo, kad 1,5-1,8 m
įdomu ką Sėklelėj ant pokučio rašo, tą patį 1,5 m, karambole, gal pameni netyčia? ir kodėl Tavęs jie nesužavėjo? dėl ūgio? 
Apie 2metrus raso, bet priklausomai nuo augimo salygu gali buti ir zemesnis ir dar aukstesnis
QUOTE(Perkūnė @ 2013 02 16, 14:37)
Laba diena visoms
Įterpsiu savo trigrąšį
praėjusiais metais Vilma vazoninukus atšalus orui iš įstiklinto balkono persinešėm ant palangių, paskutinius pomidoriukus skynėm gruodžio viduryje. Vienas krūmelis kažkodėl vis dar stovi ant palangės
su žiedeliais, gaila išmest.. gal dar viena sezoną atlaikys 
Pomidorai yra daugiameciai kiek zinau, paprikos irgi, pas mane cili sukrove ziedynus, taip kad jei viskas tam Vilmukui tinka ir patinka tai pradziugins uogom