Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorų gerbėjų palata

QUOTE(Avijacija @ 2013 02 18, 10:55)
Ankstyvajam derliui nusipirkau POLFAST F. Suprantu kad jie ne aukšaūgiai. Bet maždaug kokio dydžio? gal kas galit pasakyt. Ant pakelio nėra informacijos.....

Pernai auginau, tai buvo apie 1m.
Atsakyti
QUOTE(jura64 @ 2013 02 18, 10:01)
Pernai auginau, tai buvo apie 1m.

drinks_cheers.gif , taip pat.
Atsakyti
QUOTE(Otaip @ 2013 02 18, 11:51)
drinks_cheers.gif  , taip pat.

Tai jeigu juos sodint kartu su visais, gegužės pradžioje, ar turėsiu pomidorų birželio antroj pusėj?
Atsakyti
QUOTE(ate42 @ 2013 02 18, 11:57)
Tai jeigu juos sodint kartu su visais, gegužės pradžioje, ar turėsiu pomidorų birželio antroj pusėj?

1m. pas mane buvo, šiaip tikrai ankstyvi,bet nebepamenu kada pirmus skyniau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ate42 @ 2013 02 18, 11:57)

ax.gif man jie - ne iš pačių ankstyvųjų, pirmesni - buvo Betalux'ai.
Atsakyti
Sveikos ligones
dieve jau ir man pirmieji simptomai pasireiske
Tai va pati esu gimusi ir augusi kaime-lyg si ta raukiu apie pomodorus,darza ir kopustus
o bet taciau doh.gif
pernai nupirkom soda su visais pomidorais silnamyje-tiksliau ju daigais-nieko rupintis nereikejo-tik nusiskinti thumbup.gif
Tai va niezti jau nagai,bet noriu patarimu
Siltnamis didelis reikia apie 40-50 daigu pomidoru
Kazkiek pati auginsiu,kazkiek dasipirkti reikes,o kur dar paprikos,baklazanai ir kopustai
Bet prie reikalo bigsmile.gif
Atsirinkau kad pirksiu ir sesiu
Black cherry,Betalux,Polfast (bandysiu situos ikisti lauke)kokiu veisliu dar rekomenduotumet-kad butu derlingos,paprastos-patikrintos.Kazkas minejo Vilma,Venus g.gif
man kazko super blatno nereikia-bele derliaus butu
Aciu labai is anksto
O parupo daba i Sekluva vaziuoti doh.gif diedas sakys kad nuprotejau
Atsakyti
QUOTE(amarrile @ 2013 02 17, 21:31)
Čia priejo anyta...
O ką,pavadinimai blatnesni?  tongue.gif
O kurie pomidorai iš toli pirkti skanesni,derlingesni nei mūsų parduotuvese platinami?

Amarill, anytėle, visais laikais taip buvo, pirkom ir pirksim užsienietiškas grožybes smile.gif norisi kažkokių intriguojančių sėklų ir iš užjūrio nusipirkt smile.gif mūsų parduotuvėse hibridinės sėklos tikrai geros, bet kai kurios rūšys/veislės tiesiog jau morališkai nusibodusios. Be to, gerų rusiškų veislių sėklų mūsų parduotuvėse tikrai nenusipirksi, išskyrus tą Kauno Sėklelę. Bet ne visos turi galimybę iki tos parduotuvėlės nuirkluoti, taigi sėklas siunčiasi iš svetur. Nemoralizuokim, tegu merginos smagiai "šaršaliuoja", ieško, perka, augina wink.gif
Papildyta:
QUOTE(nuotakyte @ 2013 02 18, 13:14)
Atsirinkau kad pirksiu ir sesiu
Black cherry,Betalux,Polfast (bandysiu situos ikisti lauke)kokiu veisliu dar rekomenduotumet-kad butu derlingos,paprastos-patikrintos.Kazkas minejo Vilma,Venus g.gif
man kazko super blatno nereikia-bele derliaus butu

Vilma, Venus pomidorų derliaus neprivalgysi, jie miniatiūriniai krūmeliai, labiau tinkami dėl grožio.. aišku, paragausi, pasigrožėsi, bet tik tiek.. smile.gif
Nusipirk kokį aukštaūgį hibridą, jis tau derės iki pat vėlyvo rudens, pvz. visai neblatną Tolstoj, Fantasio, Tamaris. Jie gerai dera, nuskinti ilgai išsilaiko. Gali dar prigriebt aukštaūgį Corazon, jis mėsingas, minkštas, salotinio tipo pomidoras. Tik šituos aukštaūgius reiktų šiltnamyje sodint, lauke jiems nelabai patiks augti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ex: 18 vasario 2013 - 12:42
QUOTE(Ex @ 2013 02 18, 12:41)
Vilma, Venus pomidorų derliaus neprivalgysi, jie miniatiūriniai krūmeliai, labiau tinkami dėl grožio.. aišku, paragausi, pasigrožėsi, bet tik tiek.. smile.gif
Nusipirk kokį aukštaūgį hibridą, jis tau derės iki pat vėlyvo rudens, pvz. visai neblatną Tolstoj, Fantasio, Tamaris. Jie gerai dera, nuskinti ilgai išsilaiko. Gali dar prigriebt aukštaūgį Corazon, jis mėsingas, minkštas, salotinio tipo pomidoras. Tik šituos aukštaūgius reiktų šiltnamyje sodint, lauke jiems nelabai patiks augti.

aiisku aciuuuuu labai
apie tolstoj esu pati girdejus-jetau kaip prisipirksiu daba-kur reiks auginti,turiu vos dvi palanges ir vieneriu metu darziinka namie doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2013 02 18, 12:41)

Aga šituos labiau vazone ar dėl grožio auginti. Manau neverta juos sodinti į šiltnamį jei norisi daugiau derliaus, o ne grožio drinks_cheers.gif
Atsakyti
[quote=Ex,2013 02 18, 12:41]
Amarill, anytėle, visais laikais taip buvo, pirkom ir pirksim užsienietiškas grožybes smile.gif norisi kažkokių intriguojančių sėklų ir iš užjūrio nusipirkt smile.gif mūsų parduotuvėse hibridinės sėklos tikrai geros, bet kai kurios rūšys/veislės tiesiog jau morališkai nusibodusios. Be to, gerų rusiškų veislių sėklų mūsų parduotuvėse tikrai nenusipirksi, išskyrus tą Kauno Sėklelę. Bet ne visos turi galimybę iki tos parduotuvėlės nuirkluoti, taigi sėklas siunčiasi iš svetur. Nemoralizuokim, tegu merginos smagiai "šaršaliuoja", ieško, perka, augina wink.gif

Aš tik biški raminu,kad visų pinigų neišleistų mirksiukas.gif
galiu ir pašildyt tongue.gif
ar yra tokių intriguojančių ar gerų veislių,kurių butų verta prašyt parvežti iš Rusijos,ar tas pačias seklelej galima nupirkt paprašyti? Kaimyne į Ukraina vasara važiuoja.Vel šansas.Ar įmanoma laiške seklas iš Rusijos atsiusti schmoll.gif (sese Komijoj,grudintų atsiustų doh.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amarrile: 18 vasario 2013 - 15:31
sveiki, pagaliau grizau...praelidau deinas ligonineij su maziausiuoju... Pomidorai istyso, bet dar ne taip...geriausiai laikosi Betaliuksai visgi... bet pipirai doh.gif , tik isdyge, ir neperkelti prie sviesos doh.gif ten tai tragedija tai tikrai doh.gif blink.gif abejuoju, kad is tu 6-7cm istiselio kazkas bus...
Atsakyti
Vaje, Tany 4u.gif Dzins viskas-svarbu vaikai sveiki butu smile.gif

amarille,
as gavau is Rusijos seklas-apsuktas popieriumi, voke smile.gif Niekas neprikibo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo madmuazele: 18 vasario 2013 - 15:48