Įkraunama...
Įkraunama...

J.Crew

QUOTE(MAMA7411 @ 2013 02 19, 01:31)
Mergaitės, jūs čia profės 4u.gif padėkit apsispręst ar keisti į didesnį, ar vis tik pasilikti šį dydį g.gif  Dabar jis toks, kokius paprastai dėviu, gal kiek labiau aptempta rankovių viršuje (prie pečių), jaučiasi vos vos tempimas kai keliu rankas. Šiaip, po nėštumo dar  10 kg. likutis yra, nežinau ar numesiu ar ir liks toks ir, dar maitinu krūtimi:) (viršaus buvo 30 kg. doh.gif ) Nesenai klausiau ar jie po plovimo pasitraukia, kažkuri rašė, kad pasitraukia, bet ar daug g.gif nesinorėtų kad po plovimo pataptų mažas, bet ir nesinori, kad kabotų kaip maišas (nemėgstu pernelyg laisvų). Na, jis nėra tokio laisvumo kaip reklaminėje foto ant manekenės g.gif Labai laukiu jūsų komentarų 4u.gif Kreipkite dėmesį prašau tik į megztinį, kelnės pižaminės biggrin.gif Beje, kaip vėliau galiu ištrinti foto? galite į až atsakyti, ačiū 4u.gif

Jei jau db diskomfortas, nera visai patogus, jauciasi tempimas, kaip rasot, siulyciau keist i didesni. O jei dar isplautas pasitrauks - nebeilisit. Neturi drabuzis varzyti, mano akimis ziurint per daug aptemptas jis, norisi laisvesnio 4u.gif

O koks cia dydis? ir kokie Jusu ismatavimai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dideja: 19 vasario 2013 - 07:26
MAMA7411, mano akimis taip pat mažas megztukas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(-Gyte- @ 2013 02 19, 07:12)
kartuojuos
Gal galite kas nors pakomentuoti bright papaya spalvą? Ji tokia visai oranžinė ar turi kiek nors rožinio ar koralinio atspalvio? Žiūriu tippi

Kartojuos, negi niekas neturit? Internete nerandu realios foto..
Atsakyti
QUOTE(-Gyte- @ 2013 02 19, 10:27)
Kartojuos, negi niekas neturit? Internete nerandu realios foto..

taigi tam paciam googlej ivedus ismeta kruvele g.gif
pvz cia http://3pennyprinces...ewards-for.html

arba
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Letali: 19 vasario 2013 - 09:35

Sveikos,

aš šviežia jcrw gerbėja biggrin.gif
prisižiūrėjau tipių ir man reikia doh.gif

Gal galit paaiškinti, kaip vyksta tie gaudymai. g.gif
Turiu nuorodų keletą patinkančių daiktų, bet ką su jomis daryt? 12.30 val. atnaujint ir žiūrėt ar yra?
Tada siųst mergaitėms užsakyt?

Būčiau labai dėkinga už paaiškinimą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(uogelle @ 2013 02 19, 10:15)
Sveikos,
aš šviežia jcrw gerbėja  biggrin.gif
prisižiūrėjau tipių ir man reikia  doh.gif
Gal galit paaiškinti, kaip vyksta tie gaudymai.  g.gif
Turiu nuorodų keletą patinkančių daiktų, bet ką su jomis daryt? 12.30 val. atnaujint ir žiūrėt ar yra?
Būčiau labai dėkinga už paaiškinimą  4u.gif

Teisingai viska supratote.
Atsakyti
QUOTE(uogelle @ 2013 02 19, 07:15)
Sveikos,

aš šviežia jcrw gerbėja  biggrin.gif
prisižiūrėjau tipių ir man reikia  doh.gif

Gal galit paaiškinti, kaip vyksta tie gaudymai.  g.gif

Būčiau labai dėkinga už paaiškinimą  4u.gif

tikrai taip. gali anksciau pradeti tikrinti , nes per nuorodas pildo truputi anksciau viska mirksiukas.gif mirksiukas.gif
ir jei populiarus rubas, dingsta per kelias sekundes jis. nespeji net mirktelti lotuliukas.gif

tai prasai tarpininkes jau is anksto kad tau pagautu norima dydi ir daikta.
drinks_cheers.gif

oficialus buna 12.30 mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(troliuke @ 2013 02 19, 10:20)
tikrai taip. gali anksciau pradeti tikrinti , nes per nuorodas pildo truputi anksciau viska  mirksiukas.gif  mirksiukas.gif
ir jei populiarus rubas, dingsta per kelias sekundes jis. nespeji net mirktelti  lotuliukas.gif

tai prasai tarpininkes jau is anksto kad tau pagautu norima dydi ir daikta.
drinks_cheers.gif

oficialus buna 12.30  mirksiukas.gif

Tai reiktu is anksto siust nuorodas su dydziais? bet ar tarpininkes speja suziuret visas norincias?
Atsakyti
QUOTE(uogelle @ 2013 02 19, 10:24)
bet ar tarpininkes speja suziuret visas norincias?

Sunkiai, ir as to nepraktikuoju.
Atsakyti
QUOTE(uogelle @ 2013 02 19, 10:24)
Tai reiktu is anksto siust nuorodas su dydziais? bet ar tarpininkes speja suziuret visas norincias?

Tik viena tarpininke taip daro,visos kitos laukia kartu papildymo ir is anksto neziuri.
Atsakyti
QUOTE(Letali @ 2013 02 19, 09:34)
taigi tam paciam googlej ivedus ismeta kruvele  g.gif

Megztukų neradau, vistiek toks megztukų spalvos švelnesnės gal g.gif ai nespėjau jau, liks kitam kartui
Atsakyti
QUOTE(-Gyte- @ 2013 02 19, 11:56)
Megztukų neradau, vistiek toks megztukų spalvos švelnesnės gal  g.gif  ai nespėjau jau, liks kitam kartui

nezinau kaip Jus ieskot doh.gif

http://rufflesandseq...-treasures.html
J. Crew cashmere shawl-collar sweater in bright papaya, xs

http://kellysclosetsale.blogspot.com/
J. Crew Cashmere turtleneck sweater / small / bright papaya (Fall '08)

Atsakyti