Įkraunama...
Įkraunama...

J.Crew

QUOTE(MAMA7411 @ 2013 02 19, 00:31)

Megztukas tikrai mažas 4u.gif O nuotraukas geriausia ištrinti per ten, kur įkėlėte -pvz., aš keliu per imageshack.us ir kai nebenoriu tos foto rodyti, nueinu ten ir ištrinu ją. Dingsta iš visur, kur buvau įkėlusi linką smile.gif

QUOTE(uogelle @ 2013 02 19, 10:15)
Sveikos,

aš šviežia jcrw gerbėja  biggrin.gif
prisižiūrėjau tipių ir man reikia  doh.gif

Gal galit paaiškinti, kaip vyksta tie gaudymai.  g.gif
Turiu nuorodų keletą patinkančių daiktų, bet ką su jomis daryt? 12.30 val. atnaujint ir žiūrėt ar yra?
Tada siųst mergaitėms užsakyt?

Būčiau labai dėkinga už paaiškinimą  4u.gif

Teisingai drinks_cheers.gif Kai pamatote, kad daiktas yra, tada siųskit tarpininkei. Su gaudymais pagal išankstinius prašymus dauguma tarpininkų neužsiima. Tai labai nesąžininga kitų mergaičių atžvilgiu, kurios pačios tikrina nuorodas ir gaudo norimus daiktus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Letali @ 2013 02 19, 11:04)
nezinau kaip Jus ieskot    doh.gif

http://rufflesandseq...-treasures.html
J. Crew cashmere shawl-collar sweater in bright papaya, xs
http://kellysclosetsale.blogspot.com/
J. Crew Cashmere turtleneck sweater / small / bright papaya (Fall '08)

Ačiū, šiuos mačiau. Tippi ieškojau, klausiau val kas turi apibūdina spalvą nes būna kad ir nukrypsta nuo foto. Nereik iškart užsipulti smile.gif
Atsakyti
Dėkoju už nuomones 4u.gif Su jūsų stumtelėjimu apsisprendžiau keistis, nors ta mintis nebuvo apleidusi manęs. Tiesiog norėjosi nuomonės iš šono. Dar šiandien sulaukiau paskutinių matmenų - skirtumas į visas puses po 2-2,5 cm. Rankovės gal kiek bus ilgokos kaip 3/4 g.gif
Mano turimas dydis XXS, keisiuosi į XS, S tikrai nenoriu schmoll.gif
O dabartiniai matmenys yra tokie (gal kam pravers) - krūtinės apimtis 93-94 cm. (vis keičiasi, nes kaip minėjau, maitinu krūtimi), liemuo 80 cm., platesni pečiai.
O per radkil.ru įkeltas foto galima kaip nors ištrinti?
Dar, gavau šiandien šį sijoną, noriu pagirti, fainutis. 6 d. aptemptas per klubus (klubai apie 102-103 cm.) , per liemenį geras, bet numetus keletą kg. bus kaip tik. Tik, ilgis su 164-165 cm. per ilgas, reiks trumpint.
user posted image

Fainučiai ir šie factory, pirkau XS dydį, dabar per krūtinę veržia, bet baigus maitint bus kaip tik. Spalva ryškesnė nei reklaminėje. Tik, man rankovės pasirodė kiek ilgokos, užlenkus mankietuką viskas gerai. Ir, kažkaip susikelia nugaroje prie juosmens g.gif Pasiėmiau ir xxs nes nežinojau koks dydis bus tinkamas, mažesnis dydis nesikelia ir rankovės kaip tik, bet per krūtinę nesueina doh.gif ir įtariu kad nesueis...
user posted image

40 proc. nuolaidos nėra - THE ONE & ONLY WEDDING EVENT: 20% OFF GOWNS, BRIDESMAID DRESSES & EXTRAS. USE CODE LOVE. ONLINE & IN STORES.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MAMA7411: 19 vasario 2013 - 12:15
Gal kuri turit issisaugojusi factory tigriniu marskinuku nuoroda? 4u.gif
Atsakyti
Gal kas is Factory turit tokius kaklo papuosalus kaip jie tikroveje?
normalus? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(MAMA7411 @ 2013 02 19, 13:12)

Fainučiai ir šie factory, pirkau XS dydį, dabar per krūtinę veržia, bet baigus maitint bus kaip tik. Spalva ryškesnė nei reklaminėje. Tik, man rankovės pasirodė kiek ilgokos, užlenkus mankietuką viskas gerai. Ir, kažkaip susikelia nugaroje prie juosmens g.gif Pasiėmiau ir xxs nes nežinojau koks dydis bus tinkamas, mažesnis dydis nesikelia ir rankovės kaip tik, bet per krūtinę nesueina doh.gif ir įtariu kad nesueis...
user posted image

40 proc. nuolaidos nėra - THE ONE & ONLY WEDDING EVENT: 20% OFF GOWNS, BRIDESMAID DRESSES & EXTRAS. USE CODE LOVE. ONLINE & IN STORES.

as situos marskinukus nesiau siaurinti ir rankoves trumpinau, o nugaroje, kad nesikeltu, siuveja tokius isiuvus nedidelius padare. Mano xs dydis, buciau ir i xxs tilpusi, tik nesinorejo rizikuoti. Bet marskinukai fainuciai (mano melyna spalva, nepagavau sitos rozines)
Atsakyti
salikelis:
http://www.jcrew.com...~~~~~/99139.jsp
Atsakyti
vepsau i factory sia suknele

gal kas galit pakomentuot kaip su dydziais?
Nesioju S, krutine ~92. Tai gal 4 dydis? Pagal ju dydziu lentele tai 8, bet kazkaip bijau g.gif

aciu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cooliuke: 19 vasario 2013 - 12:53
QUOTE(Letali @ 2013 02 19, 12:16)
na jei megstat labai aptemptus tada taip, bet as su tokiais matmenimis i mazesni kaip S neziureciau  mirksiukas.gif

as su tokiais pat matmenimis M dazniausia viska perku, kartais S, o cia XXS pasirodo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Eglute @ 2013 02 19, 13:25)
as su tokiais pat matmenimis M dazniausia viska perku, kartais S, o cia XXS pasirodo biggrin.gif

drinks_cheers.gif
ir as viska M imu, labai retai kada S
Atsakyti
QUOTE(Eglute @ 2013 02 19, 14:25)

Aš su mažesniais išmatavimais nieko xxs dydžio neturiu,ir xs tai tik maikytes.. tai narei man tas megztukas kaip minimum kokiais 2 dydžiais per mažas, o gal net ir 3 unsure.gif bet čia gal psichologiškiau geriau jautiesi, kad mažesnį dydį perki.. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(MAMA7411 @ 2013 02 19, 00:31)

Tikrai jūsų vietoje imčiau S, ar net M, nes man žiauriai susitraukė po kelių plovimų išvirkštinis raštas. Aš su 84 cm per krūtinę ir 67 cm per liemenį turiu S, iš pradžių buvo per laisvas, bet man jis labai fainas galvojau nieko tokio, po pirmo skalbimo pasitraukė ir atrodė idealiai, bet dabar labai nepatogu, nebenešiojamas, manau eis į šiukšliadėžę, nebent yra kokių būdų ištampyti doh.gif ir iš vis nusivyliau merino vilnos jcrew megztukais, nors visada plaunu rankomis su specialiom jcrew plovimo priemonėmis šaltame vandenyje, visi tipi megztukai man susitraukė doh.gif
Atsakyti