Įkraunama...
Įkraunama...

J.Crew

QUOTE(lauryna50 @ 2013 02 22, 18:57)
Batukai. 10-viduj 27cm. Nors mano peda 26.5, bet dbr galvoju ju uzkulne pakankamai auksta ir tokia kietoka, tai kad nesmukcios tai beweik neabejoju, o mazesnes gal net pjautu kulna..  g.gif
BATai

kojines

Gyvai FOTO  4u.gif

Tai tiko ir patiko espadriles bigsmile.gif As jau kita savaite irgi gausiu savasias 10d su 26.3cm, tai reiskias turetu ir man buti geros, bent jau mazos tai tiktai nebus kaip suprantu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(linute_klp @ 2013 02 22, 19:18)
Tai tiko ir patiko espadriles  bigsmile.gif  As jau kita savaite irgi gausiu savasias 10d su 26.3cm, tai reiskias turetu ir man buti geros, bent jau mazos tai tiktai nebus kaip suprantu  rolleyes.gif

Aha, l l wub.gif Turetu ir jums tikti! thumbup.gif
Bet tik dbr susinervinau del silkines. Gawau 6d, bet kaip ir siauroka per pecius. Blyn, o kaip ji man patinka. Gal kazkas noretu pasikeist man reikia 8d cry.gif cry.gif cry.gif
Spalva sioj foto isblyskus, bet natur ji gerokai ryskesne. Bet grazi. Ryt gal imesiu.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(cikada7 @ 2013 02 22, 16:25)
Tai nesusitraukia skalbiant rankomis siltame vandenyje. Nebent karstam labai, tada gal puse dydzio susitraukia.

netiesa, ploviau šiltam vandeny rankomis, be jokio mirkymo ir susitraukė pilnu dydžiu.
Atsakyti
man tai merino tipiai irgi nesusitraukė, skalbiau mašinoje rankiniu būdu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Letali @ 2013 02 22, 13:46)
as katik parsiveziau juoda Metro Coat with thinsulate, tobulas  wub.gif  vienintelis minusas, nors ir nera medziaga tokia kaip dazniausiai paltu buna, bet vistiek velsis kazkiek nes juodas, bet siaip labai patiko  ax.gif

taip jie kitokie,o va aš juodą kur gvau double-cloth funnel jau vilnele jaučiasi wub.gif kitokia tekstūra, taip mieloji, skiriasi metro modeliuku ir lady.
tai jau gali eiti su juo wub.gif
įsidėk foto, mums pasirodysi mirksiukas.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo inga_: 22 vasario 2013 - 20:35
QUOTE(krista08 @ 2013 02 22, 14:46)
Jau begales kartu apsnekejom, kad ne tik krutine svarbu, dar yra peciai, juosmuo ir pats zmogaus sudejimas. Kas vienam atrodo nedidinta, kitam norisi dydziu mazesnio rubelio  smile.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif būtent, o man idealiai usa tiko su 90 cm krutine tie veliūriniai švarkeliai, čia skono reikalas, ir usa4 tiktų man, jei norėčiau su rezervu, o man švarkelis atsegtas turi būti, tai man ir nereikia usa4, schmoll.gif tad čia labai skirtingai visoms stovi tie rūbeliai, nereikia akcentuoti, kad su 90cm krutine jau netinka usa2, taip ir susiklaidina arba pradeda mėtytis dėl tų dydžių, kaip mėlynakės atveju dėl kriaušytės, kaip kažkas rašė, pati turi jausti, kaip ji pati jaučiasi su tuo ilgiu ax.gif
Atsakyti
Dar biskuti ateinu pasirodyti, noriu nuomoniu del dydzio, bet galvoju, kad rankas kai keliu aukstyn, biskuti per rankas kaip ir truxta laisves verysad.gif
user posted image
user posted image
user posted image
batukai l patogus ir, ko gero, mazesniu nebenoriu. Kas uzmatysit, griebkit, manau nepasigailesit. mirksiukas.gif

necituokit, trinsiu ir as.
Atsakyti
[quote=lauryna50,2013 02 22, 21:57]
Dar biskuti ateinu pasirodyti, noriu nuomoniu del dydzio, bet galvoju, kad rankas kai keliu aukstyn, biskuti per rankas kaip ir truxta laisves verysad.gif

na pakomentuosiu ką matau iš foto, tai atrodo tobulai lauryna ir pečiai ir per krutinę, ir per liemenį, tai -inok su šilku ta pati problema visoms, nemanyk, akd tau usa8 išpręs laisvumo problemą ax.gif
taip man buvo su leopardiniais kai parsisunčiau vienus, po to kitus galvojau gal laisviau bus, tas dydis per pečius 0,5cm problemos neišprendė, o laisvumas atsiras per šonus, tad man asmeniškai sagstomi, turi atrodyti, kaip tau thumbup.gif wub.gif o ne kaip maišas po krutine, tiesiog jei mažiau rankytes kelnosi ir sėdėsi rami, bet graži lotuliukas.gif thumbup.gif wub.gif
čia mano nuomonė iš foto, realiai tu pati jauti kiek tau to laisvumo reikia mirksiukas.gif
Atsakyti
lauryna50, marškinukai idealiai Jums thumbup.gif Ir bačiukai wub.gif O aš šiandien auskariukus pačiupau-kaip tik tokios spalvos kažko norėjau ax.gif
Atsakyti
Lauryna, marskinukai atrodo nepriekaistingai thumbup.gif labai grazu wub.gif

As gavau siandien sia bliuzele, ziauriai patenkinta esu, 2 dydis idealiai su 89 cm krutine ir kas geriausia paslepia po nestumo likusi lasini ant pilvo thumbup.gif
http://www.jcrew.com...32691/32691.jsp
Atsakyti
Daili šilkinukė wub.gif Iš foto neatrodo, kad maža. Pečių linija atrodo vietoje, o didesnio dydžio ir rankovės bus ilgesnės, nebus per ilgos?
Atsakyti
QUOTE(Arizona @ 2013 02 22, 22:20)
Lauryna, marskinukai atrodo nepriekaistingai thumbup.gif labai grazu wub.gif

As gavau siandien sia bliuzele, ziauriai patenkinta esu, 2 dydis idealiai su 89 cm krutine ir kas geriausia paslepia po nestumo likusi lasini ant pilvo thumbup.gif
http://www.jcrew.com...32691/32691.jsp

pasirodykite su palaidine realiai mirksiukas.gif , nes ant manikenės ji labai gražiai atrodo wub.gif blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo inga_: 22 vasario 2013 - 21:27