Įkraunama...
Įkraunama...

J.Crew

Gal zinote, kurie is kasmyriniu megztuku yra storesni? Nes kaip kazkuri sake, featherweight yra plonoki. O kaip kasmyriniai tippiai? arba v-neck'ai?
Atsakyti
QUOTE(enura @ 2013 02 22, 22:29)
lauryna50 marskinukai tikrai gerai  thumbup.gif
man su gyvatiniais tas pats jausmas, bet pasilikau nes labai patinka. tai nesiosiu kai nereiks skeryciotis, o kaip kazkas sake graziai pastovet ar pasedet  lotuliukas.gif

čia aš taip rašiau drinks_cheers.gif biggrin.gif wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Zmogiuke @ 2013 02 22, 22:39)
Gal zinote, kurie is kasmyriniu megztuku yra storesni? Nes kaip kazkuri sake, featherweight yra plonoki. O kaip kasmyriniai tippiai? arba v-neck'ai?

taip featherweight yra plonoki, šilumos mažiau, tik išskirtinumas, kad rankovės trumpos, jie man pavasariui vasarą thumbup.gif wub.gif arba prie baltinukų, kašmyrinį tippi pilką sekamdienį gavau, na storesnis tikrai žymiai, kaipd dėvėsis nežinau, dar tik džiaugiuosi lotuliukas.gif bet labai sužavėjo kašmyro tippiukas wub.gif gal dar spalva ta pilka thumbup.gif wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Arizona @ 2013 02 22, 22:37)
siom dienom pasistengsiu mirksiukas.gif

taip čia rimtas reikalas prisiruošt tam biggrin.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyn @ 2013 02 22, 08:35)
siulyciau  galvoti  apie  8-10.  jei  norit  vakare  pamatuosiu  savo  8  dydzio  factory svarko  pecius ir  krutine.  o  gal kas  gales  ir anskciau  pamatuoti 8 ir 10  dydzius

Pamatuokit, jei nesunku 4u.gif

QUOTE(laurita99as @ 2013 02 22, 13:15)
Nu merginos ir skupos esat lotuliukas.gif  Prikelet  graziu nuotrauku ir visas istrynet, nei vienos nepamaciau doh.gif  lotuliukas.gif

Ale tikrai, ko taip slapstotes? Juk ne su apatiniu trikotazu nuotraukytes dedat mirksiukas.gif
Va, gausiu savo kruva geriu, tai pateiksiu jusu teismui ir net nezadu trint, tegu naujokes turi galimybe is svetimu klaidu pasimokinti biggrin.gif
QUOTE(lauryna50 @ 2013 02 22, 15:07)
Pasiemiau keleta groziu. Sedziu dbr wisa apsipatenkinusi!!!  wub.gif
Siand man - penktadienis/vistadienis! Nu, man baisiai patiko, nzn, gal vaikystej per mazai kojinyciu su paw turejau...  blush2.gif  ax.gif

Ir esperaldines.

Kojinytes thumbup.gif , o batukai tai man asocijuojasi su atostogom prie juros smile.gif labai faini

QUOTE(lauryna50 @ 2013 02 22, 20:57)
Dar biskuti ateinu pasirodyti, noriu nuomoniu del dydzio, bet galvoju, kad rankas kai keliu aukstyn, biskuti per rankas kaip ir truxta laisves  verysad.gif

batukai l patogus ir, ko gero, mazesniu nebenoriu. Kas uzmatysit, griebkit, manau nepasigailesit.  mirksiukas.gif

necituokit, trinsiu ir as.

Pagal mane vaizdelis idealus thumbup.gif
Nu ir kam dabar trint toki grozi? Tegu visos ziuri ir seile varvina lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolaida: 22 vasario 2013 - 21:53
[quote=inga_,2013 02 22, 22:12]
[quote=lauryna50,2013 02 22, 21:57]
Dar biskuti ateinu pasirodyti, noriu nuomoniu del dydzio, bet galvoju, kad rankas kai keliu aukstyn, biskuti per rankas kaip ir truxta laisves verysad.gif

na pakomentuosiu ką matau iš foto, tai atrodo tobulai lauryna ir pečiai ir per krutinę, ir per liemenį, tai -inok su šilku ta pati problema visoms, nemanyk, akd tau usa8 išpręs laisvumo problemą ax.gif
taip man buvo su leopardiniais kai parsisunčiau vienus, po to kitus galvojau gal laisviau bus, tas dydis per pečius 0,5cm problemos neišprendė, o laisvumas atsiras per šonus, tad man asmeniškai sagstomi, turi atrodyti, kaip tau thumbup.gif wub.gif o ne kaip maišas po krutine, tiesiog jei mažiau rankytes kelnosi ir sėdėsi rami, bet graži lotuliukas.gif thumbup.gif wub.gif
čia mano nuomonė iš foto, realiai tu pati jauti kiek tau to laisvumo reikia mirksiukas.gif
[/quote]
Idomiai, aisku langu valyt su ja netureciau eiti... lotuliukas.gif tik bijau, kad per siules neisrykstu. Nors audinukas pakankamai stiprus atrodo. Gal ir reix meginti mokytis but graziai... rolleyes.gif nes is pradziu net nesupratau juos apsivilkusi, tik veliau, ka pradejau daugiau vaiksciot per rankas biskuti varzymas pasijuto. O rankoves, jos tikrai, Trolemole, pakankamai ilgos. Dar kokius 2cm nuemus, nemanau, kad butu pernelyg trumpos.
Dekui uz nuomones, merginos!
Atsakyti
QUOTE(lauryna50 @ 2013 02 22, 20:15)

Sveikos, gal galetumete pasakyti kokio dydzio reiktu siu marskiniu jei tippi XS idealiai g.gif krutine maza 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Balalaika. @ 2013 02 22, 20:17)
netiesa, ploviau šiltam vandeny rankomis, be jokio mirkymo ir susitraukė pilnu dydžiu.

As turiu merino golfiukus beveik visu spalvu ir ne vienas man nesusitrauke wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Raudonplaukė 12 @ 2013 02 22, 21:03)
man  tai merino tipiai irgi nesusitraukė, skalbiau mašinoje rankiniu būdu  ax.gif

drinks_cheers.gif nė vienu mm nesumazejo po skalbimo skalbiankej biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Babette: 23 vasario 2013 - 00:07
QUOTE(Babette @ 2013 02 23, 00:07)
drinks_cheers.gif nė vienu mm nesumazejo po skalbimo skalbiankej  biggrin.gif

drinks_cheers.gif aš savo merinukus skalbiu skalbimo mašinoje 30 laipsių temperatūroje vilnos programa ir nesusitraukė nė vienas nei kiek ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Nikole82 @ 2013 02 22, 23:52)
Sveikos, gal galetumete pasakyti kokio dydzio reiktu siu marskiniu jei tippi XS idealiai  g.gif  krutine maza  4u.gif

Zinokit neturiu kitu silkinukiu ir tippio. G parasyti 92-73cm, 4 kaip ir OK. Veliau ismatuosiu, parasysiu palaidines cm, gal pades. mirksiukas.gif
Atsakyti
http://factory.jcrew...p;bmUID=jQ0u8Io
39.99$ cia daug? buvo pigiau?
Atsakyti
auksciausias nervu tasymo lygizzz...
kokiu groziu pridejo, ot parsai... doh.gif doh.gif doh.gif
paryziete
http://www.jcrew.com...~~~~~/29028.jsp
Atsakyti
QUOTE(super_wife @ 2013 02 23, 10:14)
Uztat kiek nuorodu issisaugojau,jau turiu ka gaudyt ax.gif
Ir katino dydziu irgi yra...