Įkraunama...
Įkraunama...

Pelargonijos III

QUOTE(Garbanegarbane @ 2013 03 13, 22:10)
doh.gif Žioplumui ribų nėra  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif 3 ir 6 - tikrai ne  4u.gif
Ačiū už pataisymą  mirksiukas.gif

Nieko baisaus, klysti žmogiška, jeigu neklystume, tai jau knygas rašytume mirksiukas.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Para: 13 kovo 2013 - 20:16
Ai nuovaziuosiu pirkt ir paklausiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Para @ 2013 03 13, 20:15)
Nieko baisaus, klysti žmogiška, jeigu neklystume, tai jau knygas rašytume  mirksiukas.gif  bigsmile.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sakykit,o zydeti neleidziat dar savo gelytems, ane? As va pasodinau sodinukus is Senuku,ziuriu kelios turejo jau ziedeliu pumpurus, tai nuskabiau g.gif
Atsakyti
QUOTE(sbo @ 2013 03 14, 13:49)
Sakykit,o zydeti neleidziat dar savo gelytems, ane? As va pasodinau sodinukus is Senuku,ziuriu kelios turejo jau ziedeliu pumpurus, tai nuskabiau g.gif

aš irgi nuskabiau, nežinau ar gerai, bet man regis, kad anksti, tegu sustiprėja, po to žydi... ax.gif
Atsakyti
Nuo pirktinių ,ar šiaip persodintų,tikrai reikia nuskabyt žiedų užuomazgas,nepagegs šiaip ar taip ir prigyti,ir pražydėti. Paskui,kai sustipres augalai,galima ir palikti akių džiaugsmui,trešiami augalai nelabai ir junta to žiedelio naštą ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amarrile: 14 kovo 2013 - 13:31
Aš ant seno augalo jau nebenugnaibiau žiedelių. smile.gif
Lai pradžiugina.
Jauniklius - visus apskabiau.
Atsakyti
QUOTE(voras34 @ 2013 03 14, 15:03)
aš irgi nuskabiau, nežinau ar gerai, bet man regis, kad anksti, tegu sustiprėja, po to žydi... ax.gif

drinks_cheers.gif Aš taip pat skabau rolleyes.gif
Atsakyti
grįžau po savaitės namo ir ... pernykštės, mano prieš išvykstant žiauriai apskabytos, svyrančios pelargonijos iš visų " pažastukų" lapelius leidžia, dalis kur į žemę įkišau prigijo, dalis ne..., įdomiausia, kad buvau stiebo gabalą ( be jokio lapelio) šiaip, ant juoko įkišus, žiūriu ir tas lapelius leidžia... lotuliukas.gif
šiais metais pasodinta senukuose pirkta kompaktinė pelargonija puikiausia prigijo..., o va svyrančios, šiuometinės, skursta ir nesuprantu kodėl g.gif lapeliai glebūs, kai kurie su rudom dėmėm, lyg susisukę... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(voras34 @ 2013 03 14, 18:51)

va svyrančios, šiuometinės, skursta ir nesuprantu kodėl g.gif lapeliai glebūs, kai kurie su rudom dėmėm, lyg susisukę... 4u.gif

Gal perlaistei, jeigu mažai lapelių labai greitai galima perlaistyti. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Para @ 2013 03 14, 18:09)
Gal perlaistei, jeigu mažai lapelių labai greitai galima perlaistyti. g.gif

nežinau, kas joms, visas lieju vienodai... g.gif gal per daug, bandysiu mažiau lieti
Atsakyti
QUOTE(voras34 @ 2013 03 14, 23:34)
nežinau, kas joms, visas lieju vienodai... g.gif gal per daug, bandysiu mažiau lieti

O kaip su tręšimu reikalai? smile.gif
Atsakyti