Įkraunama...
Įkraunama...

Pelargonijos III

QUOTE(vijoleta20 @ 2013 03 15, 15:06)

manau, kad per velai persodinau senus kerus, i kitus vazonus ir pries ziema nespejo isisaknyti, sakeles anksciau ruosiu saknydijimui ir ziemojimui ant palangiu 4u.gif  nes butent taip darytos issilaike geriausiai 4u.gif

Pritariu 4u.gif
Atsakyti
Noriu patarimo.
Pas mus kapinėse išpjovė senus medžius. Liko kelmai - kur iki juosmens, kur iki kelių. Daugiausia tuščiaviduriai. Su klasioke pasitarėme, prisivežėme žemių ir kasmet užsodiname gėlėmis. praeitais metais man pelargonijos žydėjo visai prastai. Dabar kilo mintis - gal nukentėjo persodinamos iš vazonų į žemę? gal prakasti žemę ir įstatyti su visais vazonais?
tada iškiltų sunkumų su laistymu, nes kas antra diena 15 km neprivažinėsim g.gif
Atsakyti
QUOTE(voras34 @ 2013 03 15, 11:11)
na, patręšiau vos vos ( trečdaliu rekomenduojamo kiekio) Biopon trąšomis, pelargonijomis, gal sakau, netikusios trąšos? ar perdaug/permažai?..... g.gif

na jeigu tik trečdaliu rekomenduojamo kiekio, tai pertręšti negalėjote. O kai prasideda augimas, tai joms trąšų nemažai pilu. Biopon esu turėjusi, bet kažką kitą tręšiau, nepastebėjau, kad būtų blogos. Apsišarvuoti reikia kantrybe. Aš tai tuos visus negražiuosius lapelius nuskabau, ir laukiu naujų. mirksiukas.gif Dar, ajeigu perlaistau, matau, kad žemė užmirkusi, papurenu: atsargiai, su ploniausiu virbalu (kojinių) pabadau žemę. Gal kas kokių kitokių vingrybių pelargonijų auginime žinote smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Para: 15 kovo 2013 - 16:49
QUOTE(Karusia @ 2013 03 15, 15:53)
Noriu patarimo.
Pas mus kapinėse išpjovė senus medžius. Liko kelmai - kur iki juosmens, kur iki  kelių. Daugiausia tuščiaviduriai. Su klasioke pasitarėme, prisivežėme žemių ir kasmet užsodiname gėlėmis. praeitais metais man pelargonijos žydėjo visai prastai. Dabar kilo mintis - gal nukentėjo persodinamos iš vazonų į žemę? gal prakasti žemę ir įstatyti su visais vazonais?
tada iškiltų sunkumų su laistymu, nes kas antra diena 15 km neprivažinėsim g.gif

Gerai patreškit ilgalaikemis trašomis,kai tik bus proga-dar ir paprastomis mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos.
Turėsiu rožiažiedžių daigų, tiksliau, jau turiu, tik nesuinventorizuoti pagal rūšis.
Be jokių kaprizų šiemet šaknydinasi Swanland Pink, Ungarisk Appleblossom ir net Appleblossom Rosebud. Millfield Gem sunkiau- ilgai laukti reikia, o paprastutė Bergpalais irgi nenori šaknų augintis g.gif

Dabar neapsisprendžiu, ar naujai susodintoms kirpti galvas g.gif

Paklaidžiojau po sutarve puslapį, pelargonligė paūmėjo, noriu naujų augaliukų, bet baisiai brangu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Darsė @ 2013 03 15, 18:15)

Paklaidžiojau po sutarve puslapį, pelargonligė paūmėjo, noriu naujų augaliukų, bet baisiai brangu unsure.gif

Aš tikrai užsakinėsiu iš sutarve, tik laukiu atšilimo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Yell @ 2013 03 15, 17:48)
Aš tikrai užsakinėsiu iš sutarve, tik laukiu atšilimo  smile.gif

prisijungčiau, būtų pigiau siųstis ax.gif

Taip, oras kol kas netinkamas augalų kelionėms paštu.
Atsakyti
na as ir mielai jungciausi prie uzsakymo is sutarve smile.gif
Atsakyti
Ir kam as ten lindau, i ta sutarve doh.gif . Griuk negyvas, kooookiu groziu ten pilna swoon.gif . O jau tos taskuotais ziedais, kaip nupurkstos, o tulpiaziedes, o... , o... truksta zodziu wub.gif

Tiesa kazkurioj pelargoniju temoj skaiciau kad su kazkokios firmos trasom jas tresiat, atsimenu minejot kad pakuote dabar pasikeitusi g.gif galvoju nueisiu i parde ir pamacius atsiminsiu pavadinima, nu bet nebeatsimenu...
Atsakyti
QUOTE(simbarela @ 2013 03 15, 19:40)
Ir kam as ten lindau, i ta sutarve  doh.gif  . Griuk negyvas, kooookiu groziu ten pilna  swoon.gif . O jau tos taskuotais ziedais, kaip nupurkstos, o tulpiaziedes, o... , o... truksta zodziu  wub.gif

Tiesa kazkurioj pelargoniju temoj skaiciau kad su kazkokios firmos trasom jas tresiat, atsimenu minejot kad pakuote dabar pasikeitusi  g.gif galvoju nueisiu i parde ir pamacius atsiminsiu pavadinima, nu bet nebeatsimenu...

Turbūt kalbama buvo apie Schultz žydinčioms gėlėms.

Atsakyti
Groziu daug tenais, bet gaila, kad kainos nevisiems ikandamos biggrin.gif schmoll.gif
Atsakyti
O kaip schultz universalios trasos? as pirkau kur tinka viskam ir darzovem ir gelem smile.gif idomu ju poveikis toks pat?

Na taip brangoka ten, bet nereikia nusiminti cia juk merginos kurios turi tu grozybiu mielai dalijasi ir tikrai ne tokia jau baisia kaina 4u.gif
Atsakyti