Įkraunama...
Įkraunama...

Pelargonijos III

QUOTE(vijoleta20 @ 2013 03 15, 22:06)
Groziu daug tenais, bet gaila, kad kainos nevisiems ikandamos  biggrin.gif  schmoll.gif

Na taip, su persiuntimu daigas apie 40 Lt. rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(agneliuxeee @ 2013 03 15, 22:16)
O kaip schultz universalios trasos? as pirkau kur tinka viskam ir darzovem ir gelem  smile.gif  idomu ju poveikis toks pat?

Universalias naudoju pavasarį, o vėliau tik skirtas žydinčioms gėlėms.
Atsakyti
aciu 4u.gif tai bus gerai tada smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Darsė @ 2013 03 15, 18:57)
prisijungčiau, būtų pigiau siųstis ax.gif

Taip, oras kol kas netinkamas augalų kelionėms paštu.

gal nuoroda galit ikelt?
Atsakyti
Noriu pasiteirauti, kadangi pirmi metai kaip bandau plensuoti pelargonijas ne žemėje, o vandenyje, kiek laiko reikia laukti šaknelių, apytiksliai aišku. smile.gif
Atsakyti
www.sutarve.se
Atsakyti
QUOTE(vaida39 @ 2013 03 16, 09:51)
gal nuoroda galit ikelt?

www.sutarve.se

QUOTE(Para @ 2013 03 16, 10:21)
Noriu pasiteirauti, kadangi pirmi metai kaip bandau plensuoti pelargonijas ne žemėje, o vandenyje, kiek laiko reikia laukti šaknelių, apytiksliai aišku.  smile.gif

apie 2 savaites 4u.gif
nors turiu tokių, kurios tik po mėnesio šaknis išleidžia
man vandeny daiginamų koteliai paprastai patamsėja, bet nereiktų dėl to panikuoti, jei nesuminkštėja, nepūna, tai įsišaknyja, nors ir po ilgesnio laiko

žemėje nedauginu- noriu matyti, kad jau tikrai yra šaknys
Atsakyti
QUOTE(Darsė @ 2013 03 16, 13:06)
www.sutarve.se
apie 2 savaites 4u.gif
nors turiu tokių, kurios tik po mėnesio šaknis išleidžia
man vandeny daiginamų koteliai paprastai patamsėja, bet nereiktų dėl to panikuoti, jei nesuminkštėja, nepūna, tai įsišaknyja, nors ir po ilgesnio laiko

žemėje nedauginu- noriu matyti, kad jau tikrai yra šaknys

Man su žemėmis paprasčiau, o su vandeniu baisu nesupūdyti. Aš esu sodinusi į peršviečiamus indelius, tada puikiai matosi, kai įsišaknija. Aišku vandeny vaizdelis geriausias smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Para @ 2013 03 16, 11:15)
Man su žemėmis paprasčiau, o su vandeniu baisu nesupūdyti. Aš esu sodinusi į peršviečiamus indelius, tada puikiai matosi, kai įsišaknija. Aišku vandeny vaizdelis geriausias  smile.gif

pernai bandžiau abiem būdais, šiemet- tik vandenyje, kol kas be nuostolių rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Darsė @ 2013 03 16, 13:18)
pernai bandžiau abiem būdais, šiemet- tik vandenyje, kol kas be nuostolių rolleyes.gif

Mano jau kokia gera savaitė sumerktos, tai pradedu nerimauti: tikrinu ir tikrinu. Kantrybės visiškai nebėr blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Para @ 2013 03 16, 11:21)
Mano jau kokia gera savaitė sumerktos, tai pradedu nerimauti: tikrinu ir tikrinu. Kantrybės visiškai nebėr blush2.gif  blush2.gif

tokia jau mūsų dalia 4u.gif
aš irgi kasdien saviškes pakilnoju smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Para @ 2013 03 16, 11:21)
Mano jau kokia gera savaitė sumerktos, tai pradedu nerimauti: tikrinu ir tikrinu. Kantrybės visiškai nebėr blush2.gif  blush2.gif

Man įkištos į žemę labai prastai dauginasi, iš 6 prigijo tik 2, nors naudojau Schultz šaknims. O Diemierii Schäfferi vandeny puikiai išleido šakneles, nors laukiau 3 savaites. Pirmą savaitę iš viso nieko nesimatė, antros savaitės pabaigoje pradėjo tik rodytis šaknelės. Tad kantrybės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(daimura @ 2013 03 16, 14:18)
Man įkištos į žemę labai prastai dauginasi, iš 6 prigijo tik 2, nors naudojau Schultz šaknims. O Diemierii Schäfferi vandeny puikiai išleido šakneles, nors laukiau 3 savaites.  Pirmą savaitę iš viso nieko nesimatė, antros savaitės pabaigoje pradėjo tik rodytis šaknelės. Tad kantrybės  4u.gif

Tai daugiau nieko ir nelieka kaip tik laukti smile.gif Dabar levandas perpikiuoju, tai nors turiu ką veikti, nes pirštai tai vis niežti, norisi į žemę sukišti. doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Para: 16 kovo 2013 - 12:46