Įkraunama...
Įkraunama...

Pelargonijos III

Per Velykas buvo akcija - nemokamas siuntimas, tai pasinaudojau ja ir iš Thompson and Morgan nusipirkau sėklų - Maverick'o miksa ir world's top six mix, na tą, kur yra šešių rūšių po 5 sėklas. Kažko daug nesitikiu, bet pažaisiu. Už 36 sėklas 40lt mokėjau, tai kaip ir normaliai, nes nemokamas siuntimas buvo.
Gal jau esat sodinę kuri tokias? Kaip sekėsi? Sodinsiu tikriausiai jau kitąmet, na nebent iš smalsumo dar šįmet pabandysiu kelias. Tikiuosi atkeliaus sėklos sėkmingai. Bet taip keista, padariau pirkimą, viskas gerai rašo, paskui apsižiūrėjau po kelių valandų, kad gi pinigų kortelėj nebuvo, tik 6 litai, tai dar kartą viską suvedžiau iš naujo, vėl rašo, kad viskas gerai, thank you, happy gardening, tai nžn, kaip čia bus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jokema @ 2013 04 02, 09:10)
Per Velykas buvo akcija - nemokamas siuntimas, tai pasinaudojau ja ir iš Thompson and Morgan nusipirkau sėklų - Maverick'o miksa ir world's top six mix, na tą, kur yra šešių rūšių po 5 sėklas. Kažko daug nesitikiu, bet pažaisiu. Už 36 sėklas 40lt mokėjau, tai kaip ir normaliai, nes nemokamas siuntimas buvo.
Gal jau esat sodinę kuri tokias? Kaip sekėsi? Sodinsiu tikriausiai jau kitąmet, na nebent iš smalsumo dar šįmet pabandysiu kelias. Tikiuosi atkeliaus sėklos sėkmingai. Bet taip keista, padariau pirkimą, viskas gerai rašo, paskui apsižiūrėjau po kelių valandų, kad gi pinigų kortelėj nebuvo, tik 6 litai, tai dar kartą viską suvedžiau iš naujo, vėl rašo, kad viskas gerai, thank you, happy gardening, tai nžn, kaip čia bus  mirksiukas.gif

As vakar jau susodinau i nuolatinius vazonelius Maverick'o mixsa. Sudygo visos seklytes, labai grazus daigeliai isaugo smile.gif Dabar lauksiu ziedu smile.gif Taip idomu, kai nezinau spalvu smile.gif Pirkau ebay ir mokejau uz 20 seklyciu tiek kiek jus uz 6 bigsmile.gif O del nupirkimo, tai jei neaisku brukstelkit jiems laiskiuka ir jie pasakys ar viskas tvarkoj.

Ar reikia kazkaip formuoti daigelius? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dimile: 02 balandžio 2013 - 09:38
Smagu, Dimille, kad jums taip pavyko 4u.gif
Aš tiesa sakant Maverick'o miksa įsimečiau tik kad suma susidarytų nemokamam siuntimui, nes labai to geranium world's top six mix norėjau smile.gif . Tai džiaugiuosi, kad Mavericką paėmiau, jei jums taip šauniai dygo, gal kas pasiseks ir man bigsmile.gif
O šiaip, man rodos, aš čia be reikalo giriuosi, nes nors vakar pirkau, šnd dar pinigai nenuskaičiuoti, tai arba nusipirksiu du tokius komplektus ir nežinosiu kur dėt, arba (didesnė tikimybė) - nė vieno doh.gif gal tikrai reikia jiems parašyt? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Arijanda @ 2013 03 29, 23:14)
Mano geliukas laukiu gausaus zydejimo wub.gif

wub.gif gražu...

Papildyta:
Bandau įkelti savo pirmuosius žiedelius...
Spalva tik neatitinka realybės kažkaip... Nuotraukoje atrodo raudona tokia lyg. O realybėje tarsi tokia rožinė su avietine maišyta, žymiai gražesnė, nei nuotraukoje... rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Liepa18*: 02 balandžio 2013 - 11:31
QUOTE(jokema @ 2013 04 02, 11:24)
gal tikrai reikia jiems parašyt?  g.gif

Rasykit, nieko nelaukus. O tai nuskaiciuos du kartus ir gausit du arba visai nesulauksit smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dimile @ 2013 04 02, 12:50)
Rasykit, nieko nelaukus. O tai nuskaiciuos du kartus ir gausit du arba visai nesulauksit smile.gif

jei nėra pinigų - tai nenuskaičiuos. Tačiau gal leidžia imti pinigėlius į kreditą? Va tada tai nuskaičiuos smile.gif
Atsakyti
wub.gif kaip smagu žiedai wub.gif
user posted image
*
šitos spalva tai net akyse švyti wub.gif
user posted image
*
user posted image
*
Gal žinote kokios rūšies šitos skaitosi?nes niekur tokių neradau?
user posted image
Atsakyti
QUOTE(*MONAMI* @ 2013 04 02, 16:55)
Gal žinote kokios rūšies šitos skaitosi?nes niekur tokių neradau?
user posted image

Kur pirkote? labai jau į vieną mano "svajonę" panaši- kai parodysite žiedus pasakysiu tiksliau ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Krialda: 02 balandžio 2013 - 17:27
Kaip smgu, kad jau sulaukėte žiedų rolleyes.gif . Mano ir krauna jau -labai laukiu.
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif

Kaip gražu, kad jau žydi wub.gif pas mane tik Bergpalais porą žiedelių prasiskleidusių, jau tuoj turėtų žydėti ir Pink Sybil bei Swanalnd Pink, laukiu rolleyes.gif

Pagalvojau, reikia pakartoti turimų veislių sąrašą, gal dar kas iš pogrindžio išlįs ir prisidės prie jo:

Darsė: Appleblossom Rosebud, Orangebud, Rosebud Supreme, Swanland Pink, Millfield Gem, Ungarsik Appleblossom, Harlequine Rosy'O'Day, Wedding Royale

Avijacija: Appleblossom Rosebud, Swanland Pink, april snow, uleaborgs universitet, diemierii schafferi, rod rosenknopp, ruby rosebud, Ungarsik Appleblossom

Jediara: Appleblossom Rosebud, Happy Appleblossom, Ungarisk Appleblossom, Uleborgs Universitat, Scarlet Rambler, Swanland Pink, Ruby Rosebud, Bornholm, April Snow, Rod Rosenknopp, Denise, Millfield Gem, Westdale Appleblossom

Garbanegarbane: Bornholm, Ungarisk Appleblossom, Vancouver centennial

Krialda: Always, Appleblossom Rosebud, Attar of Roses, Barbe Blue, ERAs Silva, Fabian Game, Fllufy, Fringed Aztec, Gwen Lewington, Lady Gertrude, Mr Wren, Noel, Patricia Andrea, Scarlet Rambler, Swanland Pink, Sweet Jess, Swiss Star, Torento, Variegated Giroflee

4u.gif
Atsakyti

Darsė: Appleblossom Rosebud, Orangebud, Rosebud Supreme, Swanland Pink, Millfield Gem, Ungarsik Appleblossom, Harlequine Rosy'O'Day, Wedding Royale

Avijacija: Appleblossom Rosebud, Swanland Pink, april snow, uleaborgs universitet, diemierii schafferi, rod rosenknopp, ruby rosebud, Ungarsik Appleblossom

Jediara: Appleblossom Rosebud, Happy Appleblossom, Ungarisk Appleblossom, Uleborgs Universitat, Scarlet Rambler, Swanland Pink, Ruby Rosebud, Bornholm, April Snow, Rod Rosenknopp, Denise, Millfield Gem, Westdale Appleblossom

Garbanegarbane: Bornholm, Ungarisk Appleblossom, Vancouver centennial

Krialda: Always, Appleblossom Rosebud, Attar of Roses, Barbe Blue, ERAs Silva, Fabian Game, Fllufy, Fringed Aztec, Gwen Lewington, Lady Gertrude, Mr Wren, Noel, Patricia Andrea, Scarlet Rambler, Swanland Pink, Sweet Jess, Swiss Star, Torento, Variegated Giroflee

Yell: Appleblossom Rosebud, April Snow, Bornholm, Cook`s Scarlet and White, Diemierii Schäfferi, Dood“s Super Double, Ruby Rosebud, Swanland Pink/Australien Pink Rosebud, Uleåborgs Universitet, Rose of Bulgarien, Ungarisk Appleblossom, Vit rosenknopp.
Atsakyti
Turiu jau šitų gražuolių ir aš:
Appleblossom Rosebud, Swanland Pink, Ruby Rosebud, Rod Rosenknopp, April Snow, Uleaborgs Universitet, , Ungarsik Appleblossom + krūva bevardžių, čia šiuo metu žydinčios (kas dar nematė) 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Para: 02 balandžio 2013 - 19:06