Darsė: Appleblossom Rosebud, Orangebud, Rosebud Supreme, Swanland Pink, Millfield Gem, Ungarsik Appleblossom, Harlequine Rosy'O'Day, Wedding Royale
Avijacija: Appleblossom Rosebud, Swanland Pink, april snow, uleaborgs universitet, diemierii schafferi, rod rosenknopp, ruby rosebud, Ungarsik Appleblossom
Jediara: Appleblossom Rosebud, Happy Appleblossom, Ungarisk Appleblossom, Uleborgs Universitat, Scarlet Rambler, Swanland Pink, Ruby Rosebud, Bornholm, April Snow, Rod Rosenknopp, Denise, Millfield Gem, Westdale Appleblossom
Garbanegarbane: Bornholm, Ungarisk Appleblossom, Vancouver centennial
Krialda: Always, Appleblossom Rosebud, Attar of Roses, Barbe Blue, ERAs Silva, Fabian Game, Fllufy, Fringed Aztec, Gwen Lewington, Lady Gertrude, Mr Wren, Noel, Patricia Andrea, Scarlet Rambler, Swanland Pink, Sweet Jess, Swiss Star, Torento, Variegated Giroflee
Yell: Appleblossom Rosebud, April Snow, Bornholm, Cook`s Scarlet and White, Diemierii Schäfferi, Dood“s Super Double, Ruby Rosebud, Swanland Pink/Australien Pink Rosebud, Uleåborgs Universitet, Rose of Bulgarien, Ungarisk Appleblossom, Vit rosenknopp.
Para: Appleblossom Rosebud, Swanland Pink, Ruby Rosebud, Rod Rosenknopp, April Snow, Uleaborgs Universitet, , Ungarsik Appleblossom.
xaos: Happy Appleblossom, Ungarisk Appleblossom, Scarlet Rambler, Bornholm, April Snow, Rod Rosenknopp, Rosebud Supreme, Swanland Pink/Australien Pink Rosebud.
Sveikos pelargomanės
Pražysta tema po truputį
Iškart smagiau
Mano Vancuverės pirmasis žydėjimas

Pražysta tema po truputį

Mano Vancuverės pirmasis žydėjimas

QUOTE(Krialda @ 2013 04 02, 17:25)
Kur pirkote? labai jau į vieną mano "svajonę" panaši- kai parodysite žiedus pasakysiu tiksliau 

Šita margalapė jau ir be žiedų labai graži

QUOTE(*Liepa18* @ 2013 04 02, 11:12)
Bandau įkelti savo pirmuosius žiedelius...
Spalva tik neatitinka realybės kažkaip... Nuotraukoje atrodo raudona tokia lyg. O realybėje tarsi tokia rožinė su avietine maišyta, žymiai gražesnė, nei nuotraukoje...
Spalva tik neatitinka realybės kažkaip... Nuotraukoje atrodo raudona tokia lyg. O realybėje tarsi tokia rožinė su avietine maišyta, žymiai gražesnė, nei nuotraukoje...

Papildyta:
QUOTE(*MONAMI* @ 2013 04 02, 16:55)

šitos spalva tai net akyse švyti

Gal žinote kokios rūšies šitos skaitosi?nes niekur tokių neradau?
O jei vajei kiek jau žiedų. Labai gražu, tikras pavasaris

Paskutinė foto tai labai graži ir aš tokios norėčiau

Sveikos merginos,
ir mano svajones uzaugo isigyti rozeziedziu. Kas dar turite daigeliu, brukstelkit AZ, mielai pirkciau
ir mano svajones uzaugo isigyti rozeziedziu. Kas dar turite daigeliu, brukstelkit AZ, mielai pirkciau

QUOTE(jju @ 2013 04 03, 07:42)
Sveikos merginos,

Ir as ieskau daigeliu. Klaipeda

QUOTE(Krialda @ 2013 04 02, 17:25)
Kur pirkote? labai jau į vieną mano "svajonę" panaši- kai parodysite žiedus pasakysiu tiksliau 

nepirkau

QUOTE(Garbanegarbane @ 2013 04 02, 21:48)

QUOTE(Garbanegarbane @ 2013 04 02, 21:56)
manau vasara - rudenį bus ką dauginti

Persiskaiciau tema, tai net saldu pasidare
labai noreciau Appleblossom Rosebud keleto daigeliu. gal dar kuriai augintojai liko
dar radau toki puslapiuka tai man tokiai megejai lengviau orientuotis ne tik pagal pavadinimus pelargonijos

labai noreciau Appleblossom Rosebud keleto daigeliu. gal dar kuriai augintojai liko

dar radau toki puslapiuka tai man tokiai megejai lengviau orientuotis ne tik pagal pavadinimus pelargonijos
eisiu jaučiu šiandien dar pelargonijų padaugint. Kotais nebais daug beliko
batsiuvys be batų, o aš be pelargonijų vadinasi
ir šiaip saulė šviečia tai jau taip link darbo su augaliukais traukia

QUOTE(*MONAMI* @ 2013 04 03, 08:53)
Man Vancuverė labai patinka, o kai lapai nusispalvina

beje, tos margos gražuolės vaikiuko stoju eilėn, nes manau reiks nevienai

Papildyta:
QUOTE(Avijacija @ 2013 04 03, 12:26)
eisiu jaučiu šiandien dar pelargonijų padaugint. Kotais nebais daug beliko
batsiuvys be batų, o aš be pelargonijų vadinasi
ir šiaip saulė šviečia tai jau taip link darbo su augaliukais traukia 

Nors už lango balta, bet jau jaučiasi pavasaris, gamta bunda