Įkraunama...
Įkraunama...

Pelargonijos III

Darsė: Appleblossom Rosebud, Orangebud, Rosebud Supreme, Swanland Pink, Millfield Gem, Ungarsik Appleblossom, Harlequine Rosy'O'Day, Wedding Royale

Avijacija: Appleblossom Rosebud, Swanland Pink, april snow, uleaborgs universitet, diemierii schafferi, rod rosenknopp, ruby rosebud, Ungarsik Appleblossom

Jediara: Appleblossom Rosebud, Happy Appleblossom, Ungarisk Appleblossom, Uleborgs Universitat, Scarlet Rambler, Swanland Pink, Ruby Rosebud, Bornholm, April Snow, Rod Rosenknopp, Denise, Millfield Gem, Westdale Appleblossom

Garbanegarbane: Bornholm, Ungarisk Appleblossom, Vancouver centennial

Krialda: Always, Appleblossom Rosebud, Attar of Roses, Barbe Blue, ERAs Silva, Fabian Game, Fllufy, Fringed Aztec, Gwen Lewington, Lady Gertrude, Mr Wren, Noel, Patricia Andrea, Scarlet Rambler, Swanland Pink, Sweet Jess, Swiss Star, Torento, Variegated Giroflee

Yell: Appleblossom Rosebud, April Snow, Bornholm, Cook`s Scarlet and White, Diemierii Schäfferi, Dood“s Super Double, Ruby Rosebud, Swanland Pink/Australien Pink Rosebud, Uleåborgs Universitet, Rose of Bulgarien, Ungarisk Appleblossom, Vit rosenknopp.

Para: Appleblossom Rosebud, Swanland Pink, Ruby Rosebud, Rod Rosenknopp, April Snow, Uleaborgs Universitet, , Ungarsik Appleblossom.

xaos: Happy Appleblossom, Ungarisk Appleblossom, Scarlet Rambler, Bornholm, April Snow, Rod Rosenknopp, Rosebud Supreme, Swanland Pink/Australien Pink Rosebud.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xaos: 02 balandžio 2013 - 19:37
Sveikos pelargomanės biggrin.gif
Pražysta tema po truputį thumbup.gif Iškart smagiau biggrin.gif
Mano Vancuverės pirmasis žydėjimas wub.gif blush2.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Garbanegarbane: 02 balandžio 2013 - 21:51
QUOTE(Krialda @ 2013 04 02, 17:25)
Kur pirkote? labai jau į vieną mano "svajonę" panaši- kai parodysite žiedus pasakysiu tiksliau ax.gif

Šita margalapė jau ir be žiedų labai graži smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Liepa18* @ 2013 04 02, 11:12)
Bandau įkelti savo pirmuosius žiedelius...
Spalva tik neatitinka realybės kažkaip... Nuotraukoje atrodo raudona tokia lyg. O realybėje tarsi tokia rožinė su avietine maišyta, žymiai gražesnė, nei nuotraukoje... rolleyes.gif

thumbup.gif graži spalvytė 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(*MONAMI* @ 2013 04 02, 16:55)
wub.gif kaip smagu žiedai  wub.gif
šitos spalva tai net akyse švyti  wub.gif
Gal žinote kokios rūšies šitos skaitosi?nes niekur tokių neradau?

O jei vajei kiek jau žiedų. Labai gražu, tikras pavasaris thumbup.gif
Paskutinė foto tai labai graži ir aš tokios norėčiau ax.gif blush2.gif
Atsakyti
Sveikos merginos,
ir mano svajones uzaugo isigyti rozeziedziu. Kas dar turite daigeliu, brukstelkit AZ, mielai pirkciau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jju @ 2013 04 03, 07:42)
Sveikos merginos,
ir mano svajones uzaugo isigyti rozeziedziu. Kas dar turite daigeliu, brukstelkit AZ, mielai pirkciau smile.gif

Ir as ieskau daigeliu. Klaipeda 4u.gif
Atsakyti
Kokie gražūs žiedeliai wub.gif m Vancuverė nuostabi wub.gif
Kolekcijų gausa įspudinga 4u.gif
Pavasaris! drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Krialda @ 2013 04 02, 17:25)
Kur pirkote? labai jau į vieną mano "svajonę" panaši- kai parodysite žiedus pasakysiu tiksliau ax.gif

nepirkau blush2.gif

QUOTE(Garbanegarbane @ 2013 04 02, 21:48)
Mano Vancuverės pirmasis žydėjimas wub.gif

wub.gif kokia graži,lapų forma graži ax.gif

QUOTE(Garbanegarbane @ 2013 04 02, 21:56)
Paskutinė foto tai labai graži ir aš tokios norėčiau  ax.gif  blush2.gif

manau vasara - rudenį bus ką dauginti mirksiukas.gif
Atsakyti
Persiskaiciau tema, tai net saldu pasidare wub.gif
labai noreciau Appleblossom Rosebud keleto daigeliu. gal dar kuriai augintojai liko 4u.gif
dar radau toki puslapiuka tai man tokiai megejai lengviau orientuotis ne tik pagal pavadinimus pelargonijos
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ziogelis2003: 03 balandžio 2013 - 09:37
eisiu jaučiu šiandien dar pelargonijų padaugint. Kotais nebais daug beliko doh.gif batsiuvys be batų, o aš be pelargonijų vadinasi lotuliukas.gif ir šiaip saulė šviečia tai jau taip link darbo su augaliukais traukia cool.gif
Atsakyti
QUOTE(*MONAMI* @ 2013 04 03, 08:53)
wub.gif  kokia graži,lapų forma graži  ax.gif
manau vasara - rudenį bus ką dauginti  mirksiukas.gif

Man Vancuverė labai patinka, o kai lapai nusispalvina wub.gif
beje, tos margos gražuolės vaikiuko stoju eilėn, nes manau reiks nevienai rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(Avijacija @ 2013 04 03, 12:26)
eisiu jaučiu šiandien dar pelargonijų padaugint. Kotais nebais daug beliko  doh.gif  batsiuvys be batų, o aš be pelargonijų vadinasi  lotuliukas.gif  ir šiaip saulė šviečia tai jau taip link darbo su augaliukais traukia  cool.gif

Nors už lango balta, bet jau jaučiasi pavasaris, gamta bunda thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(jokema @ 2013 04 03, 08:08)
Kokie gražūs žiedeliai  wub.gif m Vancuverė nuostabi  wub.gif
Kolekcijų gausa įspudinga  4u.gif
Pavasaris!  drinks_cheers.gif

aciuks.gif
Atsakyti
Kai atsiras daugiau žiedelių, reikėtų kokio mainų arba tikro turgelio, Kaune pavyzdžiui blush2.gif Mažai išmanančiai rūšių pavadinimai nedaug ką sako, bet įtariu ne be reikalo tas gražuoles vardais vadinat, turbūt jos to vertos smile.gif
Atsakyti