Įkraunama...
Įkraunama...

Pelargonijos III

Sveiki, jei kuri is Klaipedos galetu roziaziedem pelargonijom pasidalinti ( ne uz aciu 4u.gif ) rasykit. Net nezinojau, kad tokiu yra, galvojau kad pilnavidures man graziausios, o pasirodo TOKIU groziu yra wub.gif wub.gif
Is kito miesto kazin kaip cia pavyktu parsisiusti, ar nenumirtu g.gif
Atsakyti
Nenumirtų.. juk pirmosios rožiažiedės iš Švedijos atkeliavo smile.gif bet geriausiai kai vietoj randi, klaipėdietės tikrai atsilieps ir padės.
Atsakyti
QUOTE(simbarela @ 2013 02 20, 21:29)
Sveiki, jei kuri is Klaipedos galetu roziaziedem pelargonijom pasidalinti ( ne uz aciu  4u.gif )  rasykit. Net nezinojau, kad tokiu yra, galvojau kad pilnavidures man graziausios, o pasirodo TOKIU groziu yra  wub.gif  wub.gif
Is kito miesto kazin kaip cia pavyktu parsisiusti, ar nenumirtu  g.gif

Klaipėdoje norėčiau ir aš bigsmile.gif nipirkti jei kas pasidalins ax.gif
Atsakyti
o as labai noreciau Vilniuje bigsmile.gif
Atsakyti
na aš jau ruošiu siuntinuką vilniun, nes mano brolis važinėja. Tik tiek kadr visos šaknijasi, tai palaukti teks kol paaiškės rožiažiedžių skaičius. Nes maža kas jom šaus į galvą - gal šaknų nenorės leist smile.gif
Atsakyti
Rožiažiedžių pelargonijų daigelių pas mane taip pat tikrai bus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2013 02 21, 15:12)
Rožiažiedžių pelargonijų daigelių pas mane taip pat tikrai bus  4u.gif

Sveiki, pas jus AZ pilna smile.gif . Praneskit kai turesit daigeliu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2013 02 21, 16:12)

zodziu stoviu eilej ir su dideliu nekantrumu doh.gif laukiu. wub.gif tik praneskit, kai turesit 4u.gif
Atsakyti
Nespėju trinti žinutes blush2.gif
Atsakyti
ediara jusu geles nuostabios ypac roziaziedes pelargonijos thumbup.gif o jos svyrancios?
Atsakyti
QUOTE(agneliuxeee @ 2013 02 21, 23:02)
ediara jusu geles nuostabios ypac roziaziedes pelargonijos thumbup.gif o jos svyrancios?

Ačiū 4u.gif Deja, jos kompaktinės rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2013 02 21, 15:12)

Jediara, nepamirškit manęs ax.gif aš prašiau Westdale Appleblossom rolleyes.gif 4u.gif
Atsakyti