Įkraunama...
Įkraunama...

Pelargonijos III

QUOTE(*Radvileee @ 2013 02 19, 11:54)
Merginos, kur galima nusipirkti daigelių pelargonijų rožiažiedžių? Gal kuri turite parduoti... ax.gif

aš turėčiau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Avijacija: 19 vasario 2013 - 13:48
Merginos, patarkit. Žiemoja maniškės kompaktinės ir kaskadinės jau antrą žiemą garaže, gana šviesu. Kaskadinės pradėjo leisti lapus, bet tokius "išbėgusius", ant ilgų kotelių ir šviesiai žalius. Pernai taip nebuvo.. Ką daryti? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Avijacija @ 2013 02 19, 13:47)
aš turėčiau

Aš su mielu noru į eilę, jeigu galima.
Atsakyti
QUOTE(Spurga577 @ 2013 02 19, 14:06)
Merginos, patarkit. Žiemoja maniškės kompaktinės ir kaskadinės jau antrą žiemą garaže, gana šviesu. Kaskadinės pradėjo leisti lapus, bet tokius "išbėgusius", ant ilgų kotelių ir šviesiai žalius. Pernai taip nebuvo.. Ką daryti?  4u.gif

citata
Pelargonijų bėdos

Lapų geltimas paprastai rodo kalio, magnio bei geležies trūkumą arba perliejimą. Esant lapų chlorozei, papildomai tręšiama tokiu tirpalu: 10 l vandens ištirpinama 5 g geležies chelato ir 10 g kalio salietros arba 10 g geležies chelato - rasim pigiai žalioje stotelėje. Realiai kartais pakanka paliet su trąšom, kurios turi geležies.
Daugiau pirmam puslapyje

Tiesa.mergaites,kuri gausit šakelių su gelsvom viršūnelem,atkreipkit demesį,ar jos taip pat įsišaknys,kaip žalios. Ten,kur surištos,visos vienos spalvos,jei,ką
.Ir butinai parašykit čia ar asmeniškai,ar nebijoti tų gelsvų šaknydint,kol dar neatšertos iš po žiemos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*Radvileee @ 2013 02 19, 11:54)
Merginos, kur galima nusipirkti daigelių pelargonijų rožiažiedžių?

O kokios Jus domina? Jei dauginimas bus sėkmingas aš turėsiu daigelių Happy Appleblossom, Ungarisk Appleblossom, Scarlet Rambler, Swanland Pink, Bornholm, Rosebud Supreme 4u.gif
Atsakyti
Žiūriu vis dažnesni kl. apie tai kur įsigyti rožiažiedžių pelargonijų. Ar nevertėtų sudaryti sąrašo, kas turės perteklių ar kas augina tokias veisles ir įdėt į pirmą pusl. kaip amarilių temoje. Bus aišku pas ką kreiptis, iš kokio miesto ir konkrečiai kokios rūšys. Ką manot? Čia amarille jau rašė apie tai, kažką panašaus. Kelios atsiliepė.
Saviškes negailestingai nurėžiau ir į vandenį sukišau, o vakar kelias, su įšaknydinimo hormonais į durpių tabletes sukišau eksperimentui, katros greičiau įsišaknys.
user posted image user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nijole0619: 19 vasario 2013 - 16:41
Kovo mėnesį ir aš turėsiu laisvų daigelių smile.gif
Atsakyti
Atleiskit man nemokšai, bet kokios tos rožiažiedės pelargonijos, pilnavidurės blush2.gif blush2.gif . Nors auginu visokių rūšių pelargonijas, bes su pavadinimais nedraugauju. Auginu, nes gražu. Gal jau laikas ir man apsišvietusiai būti. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sparaxis @ 2013 02 19, 10:21)
Sveikos, pasidalinkit ką su kuo derinsit. Su kuo geriausiai "draugauja" pelargonijos?

Taip, man irgi labai įdomu blink.gif nes žinau tik šlamutį biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Para @ 2013 02 19, 20:42)
Atleiskit man nemokšai, bet kokios tos rožiažiedės pelargonijos, pilnavidurės  blush2.gif  blush2.gif . Nors auginu visokių rūšių pelargonijas, bes su pavadinimais nedraugauju. Auginu, nes gražu. Gal jau laikas ir man apsišvietusiai būti.  mirksiukas.gif

pavadinimų daug, bet kad įsivaizduoti kaip jos atrodo, įsiveskit į Google: rosebud pelargonium ir pasirinkit -vaizdai.Bus aišku apie ką kalba eina.
rožiažiedžių įvairovė
Atsakyti
QUOTE(Žirafa 911 @ 2013 02 19, 22:47)
Taip, man irgi labai įdomu blink.gif  nes žinau tik šlamutį  biggrin.gif

Nežinau ar jos draugauja, ar ne bet pernai nesvyrančias pelargonijas loveliuose sodinau su bakopa ir mėlyna lobelija. Augo puikiai. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Para @ 2013 02 19, 21:54)
Nežinau ar jos draugauja, ar ne bet pernai nesvyrančias pelargonijas  loveliuose sodinau su bakopa ir mėlyna lobelija. Augo puikiai.  smile.gif

O bakopas ir lobelijas sodinot iš sėklų ar auginukų? Labai gražios smulkios gėlytės
Atsakyti