Įkraunama...
Įkraunama...

1983-iųjų metų merginų namai

QUOTE(tamsi @ 2013 07 11, 17:58)
Geriuausiu atveju pas ji klasej gal koks vienas lietuviukas ir bus  smile.gif  pas mus mokykloj gal maximum 8 lietuviai mokosi  smile.gif  Nors Peterborough kureme ir gyvenam po londono uzima 2 vieta lietuviu skaiciumi  lotuliukas.gif pagrindine gatve einant jauciuosi kaip LT biggrin.gif

tai neprazus, nes draugai pasakojo, kad jei ju vaiko nesuprasdavo, tai pasikviesdavo is kitos klases lietuviuka tas pavertejaudavo
Atsakyti
Tai pas mus Rusne eis broliui vertejauti biggrin.gif
Sian kaip idomiai is mokyklos ale charakteristika ar kaip cia pasakyt gavom . Taip idomu paie mokslus,apie socealinius igudzius ponickos aprasyta. biggrin.gif

As visa savaite kaip kokia kempine nera jegu visai schmoll.gif
Atsakyti
Sveikos,mane tas karstis zudo doh.gif tiek tos saules norejau,laukiau,o dabar noriu ,kad atvestu lotuliukas.gif
Atsakyti
O pas mus manau pats tas nei perkarsta, nei persalta
Atsakyti
Mes kita penktad prie juros planuojam variuoti,tai paziurejau atves,ir lietus prasides lotuliukas.gif pats tas bus prie juros per lietu lotuliukas.gif nors gal ten nelis biggrin.gif
Atsakyti
Labas 4u.gif
Aš toliau kantriai laukiu atostogų, ir viliuosi per jas gerų orų ax.gif
Atsakyti
Sveikos,man atostogos nuo treciadienio thumbup.gif
Atsakyti
Atostogos gerai smile.gif Kad tik geri orai butu
Atsakyti
Sveikos,niu pagaliau pagaliau gavom laiska ,kad pirmadieni kviecia maziu mano i mokykla,su mokytoja susipazinti thumbup.gif
Jau taip del tu mokyklu prisipergyvenau per siuos metus ,ir mokslo metu gale viskas isisprede thumbup.gif wub.gif
Esu dabar labai patenkinta,akmuo nuo peciu nusirito thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(tamsi @ 2013 07 20, 19:55)
Sveikos,niu pagaliau pagaliau gavom laiska ,kad pirmadieni kviecia maziu mano i mokykla,su mokytoja susipazinti  thumbup.gif
Jau taip del tu mokyklu prisipergyvenau per siuos metus ,ir mokslo metu gale viskas isisprede  thumbup.gif  wub.gif
Esu dabar labai patenkinta,akmuo nuo peciu nusirito  thumbup.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
SVEIKOS!!!!!!!!!!!!!! flirt.gif
Niu ir as griztu smile.gif
Buvo mama grizus,va siandien islydejom mociute. Prisikeliavom,prisibaliavojom,vienu zodziu turiningai praleidom liepa smile.gif Kita savaitgali sesuo 10d. arleks cia paatostogaut,tai vel bus smagu thumbup.gif
Vaikai auga,dideja ir protingeja smile.gif
Musu fronte viskas gerai smile.gif
Atsakyti
Pagaliau atostogos thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti