Kas i juros svente????
ko tokios tylios?
mamyciukas galetu islyst pasirodyt
mamyciukas galetu islyst pasirodyt

Labas,
turbūt visos ištirpo per karščius
turbūt visos ištirpo per karščius

kad karsciai lygoaii viena diena teses

QUOTE(Kam @ 2013 08 10, 23:28)
Na pas mus daugiau nei viena diena buvo ta sutyne...

kylam ir lekiam i mokykla

Mums treciad i mokykla

Sveikos gyvos, mielosios damos 
apleidom kaip ziu ta temuke
Kas fb bendrauja, kas realiai susitinka, kas dar kaip ir 83m temukei nebelieka laiko

apleidom kaip ziu ta temuke

Kas fb bendrauja, kas realiai susitinka, kas dar kaip ir 83m temukei nebelieka laiko

apleisti cia namai,apleisti..... ir gaila tikrai!
kaip gyvenat? kas naujo? negi sunku parasyt....
pas mane fronte nelabai kas naujo. kas i mokykla,kas i darza.as vis dar namie.
as ieskausi darbo po truputi.galvoju/svajoju kulinarijos kursus palankyt kokius(jei rasiu ka). bandau numest lasinius savo,tai visai neblogai sekasi
namie ***** salta,o ir as pati tokia saltuke,tai jau jauciu kaip smegenys man baigia uzsalt...
kaip gyvenat? kas naujo? negi sunku parasyt....

pas mane fronte nelabai kas naujo. kas i mokykla,kas i darza.as vis dar namie.
as ieskausi darbo po truputi.galvoju/svajoju kulinarijos kursus palankyt kokius(jei rasiu ka). bandau numest lasinius savo,tai visai neblogai sekasi

namie ***** salta,o ir as pati tokia saltuke,tai jau jauciu kaip smegenys man baigia uzsalt...
Sveikos
labai seniai jau čia nebuvau, bet gal priimsit atgal

Sveikos
As ir tempiu rudeniskas dienas ir tiek
Gerai, kad bent darzus eme sildyt, o tai ten isvis salta Namie dar gyvent galima

Sveikos
Ką bandom gaivint namučius a?
Aš truputėlį viruso buvau pagauta, tai gulėjau paslika lovoj, nieko nepajėgiau daryti
Tai va.
Vyriausias į mokyklą ein, mažiukai į daržą, L tik i daržą pradėjo eit iškart sirgt pradėjo, jau nuo rugsėjo trečia kartą serga, pas jį padidintos tonzlės. O merginai vakar staiga tempė šoktelėjo, matyt nuo manęs virusą pasigavo.
Aš ir šiuo metu dar sėdžiu namuose, bet jau po truputį ieškau darbo...
vo o šiaip, pas mumi ir nieko naujo, kaip viskas teka sena vaga, taip vis
Ką bandom gaivint namučius a?
Aš truputėlį viruso buvau pagauta, tai gulėjau paslika lovoj, nieko nepajėgiau daryti

Tai va.
Vyriausias į mokyklą ein, mažiukai į daržą, L tik i daržą pradėjo eit iškart sirgt pradėjo, jau nuo rugsėjo trečia kartą serga, pas jį padidintos tonzlės. O merginai vakar staiga tempė šoktelėjo, matyt nuo manęs virusą pasigavo.
Aš ir šiuo metu dar sėdžiu namuose, bet jau po truputį ieškau darbo...
vo o šiaip, pas mumi ir nieko naujo, kaip viskas teka sena vaga, taip vis