Įkraunama...
Įkraunama...

1983-iųjų metų merginų namai

QUOTE(rudakase @ 2013 10 23, 11:41)
Na ka prisistatau ax.gif
turiu vyra, katina ir puses metu suneli lotuliukas.gif , gyvenu tarp Vilniaus ir Traku, dirbu Vilniuje. Dabar jau esu grizusi i darba, o maziuka augina vyras. Esu grazi, linksma ir laiminga  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  (kaip sakoma, kas gi katinui uodega pakels jeigu ne pats  lotuliukas.gif )

Nu dabar pasvarstom logiškai g.gif Aš turiu vyrą, DU vaikus, šunį, ŽIURKĖNĄ, esu graži linksma, ir laiminga. NEDIRBU!! Ale visų gėrių pas mane daugiau dirol.gif Išvada peršasi kokia? bigsmile.gif

Ir išvis, tokiuose metuose tik vienas vaikas... Nu kažkaip, nežinau net g.gif Nesirūpinat jūs šalies ateitim ir savom pensijom unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Žvaigždėta* @ 2013 10 23, 13:02)
Nu dabar pasvarstom logiškai g.gif  Aš turiu vyrą, DU vaikus, šunį, ŽIURKĖNĄ, esu graži linksma, ir laiminga. NEDIRBU!! Ale visų gėrių pas mane daugiau dirol.gif Išvada peršasi kokia? bigsmile.gif

Ir išvis, tokiuose metuose tik vienas vaikas... Nu kažkaip, nežinau net g.gif Nesirūpinat jūs šalies ateitim ir savom pensijom unsure.gif

na yra kaip yra...o be to as net nelabai ir tikiuosi tos pensijos sulaukti, nes gali ja dar pavelinti...metu biggrin.gif
Atsakyti
Ale ir medicina vietoj nestovi, gal gyvibingi būsim ir art galėsim iki šimto rolleyes.gif

Einu į paštą wub.gif Paskutinį kartą wub.gif O paskui su juo amžiams atsisveikinsiuuser posted image
Atsakyti
QUOTE(rudakase @ 2013 10 23, 12:41)
Na ka prisistatau ax.gif
turiu vyra, katina ir puses metu suneli lotuliukas.gif , gyvenu tarp Vilniaus ir Traku, dirbu Vilniuje. Dabar jau esu grizusi i darba, o maziuka augina vyras. Esu grazi, linksma ir laiminga  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  (kaip sakoma, kas gi katinui uodega pakels jeigu ne pats  lotuliukas.gif )

Super apibudinimas biggrin.gif

QUOTE(-Darateja- @ 2013 10 23, 13:13)
Labs.
man kazkoks brudas puola doh.gif kaulus lauzo,gerkle jau kelinta diena skauda,dar sloga.
baisiai nenoreciau,kad nuo manes ir vaikams pereitu.
tai visa paliegusis snd vaikstau.nervas ima! unsure.gif

Ne kas, gal kaip nors neduok tu jiems biggrin.gif

QUOTE(Žvaigždėta* @ 2013 10 23, 14:57)
Ale ir medicina vietoj nestovi, gal gyvibingi būsim ir art galėsim iki šimto rolleyes.gif

Einu į paštą wub.gif Paskutinį kartą wub.gif O paskui su juo amžiams atsisveikinsiuuser posted image

drambliuko svajones? lotuliukas.gif

Issigandai nauju tarifu biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(zzitukass @ 2013 10 23, 11:33)
O smagu, sveikinimai wub.gif tai zinai mokykloj idomiau nei namuose namu darbai hihihi.gif

Aha, tikrai gi biggrin.gif
Siandien paskambino, kad nenori eiti i sokius ir jau laukia manes doh.gif Ir ka daryt, lekiau vaiko pasiimti kol neiskviete, kad trinasi po mokykla biggrin.gif

QUOTE(Žvaigždėta* @ 2013 10 23, 11:37)
A tai kad ir pas mane nieko naujo labai. Sėdžiu namie, kai netingiu - rankdarbiais užsiimu, kai tingiu - tingiu ax.gif O šiaip tai tas pats per tą patį, namai - daržas, daržas - namai, maistas, šuo, grindys, dulkės, maistas, daug maisto, augantis svoris.... biggrin.gif Tai va.

Parodyk kuom uzsiimi blush2.gif

QUOTE(*AJR* @ 2013 10 23, 11:40)
Love is ir tu po trumpo laiko gryzai  bigsmile.gif valioooo!

wub.gif
Vis sekdavau, bet kazkaip neparasydavau blush2.gif O dabar pratrukau, kiek gi galima tyleti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(LoveIs @ 2013 10 23, 14:12)

drambliuko svajones?  lotuliukas.gif

Issigandai nauju tarifu  biggrin.gif

Ne schmoll.gif Aš jų nebijau schmoll.gif Aš jais žaviuosi bigsmile.gif Net drąsiausiose svajonėse tokių tarifų nesitikėjau bigsmile.gif

Visokiu biesu aš užsiimu biggrin.gif

Šiandien va tie iškeliavo
user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Žvaigždėta* @ 2013 10 23, 15:25)
Ne schmoll.gif Aš jų nebijau schmoll.gif Aš jais žaviuosi bigsmile.gif Net drąsiausiose svajonėse tokių tarifų nesitikėjau bigsmile.gif

Visokiu biesu aš užsiimu biggrin.gif

Šiandien va tie iškeliavo
user posted image

user posted image

Grozis wub.gif wub.gif
"Naginga" gi tu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(LoveIs @ 2013 10 23, 14:28)
Grozis  wub.gif  wub.gif
"Naginga" gi tu  biggrin.gif

Čia darbo nedaug irnesakyk.gif

Va čia buvo daug biggrin.gif biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Žvaigždėta* @ 2013 10 23, 14:31)

Va čia buvo daug biggrin.gif  biggrin.gif

user posted image

je tau koks grozis...kiek supratau tu tuom uzsiimi, reiks pracekint ka galima butu pas tave uzsisakyti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rudakase @ 2013 10 23, 14:49)
je tau koks grozis...kiek supratau tu tuom uzsiimi, reiks pracekint ka galima butu pas tave uzsisakyti smile.gif

Nu teip, biški užsiimu blush2.gif

Dėkui smile.gif
Atsakyti
ZVAIGZDETA,wow kaip grazu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! wub.gif
fainai,kad taip zmones moka....... as nieko laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Žvaigždėta* @ 2013 10 23, 15:31)

Va čia buvo daug biggrin.gif  biggrin.gif

user posted image

Nieko sau blink.gif
Jauciu kiek laiko uzima tie groziai doh.gif Reikia ir saltus nervus tureti tokius darant biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos,
pamaciau zvaigzdetos grozybes ir rasyt puoliau smile.gif imesk nuoroda kur galima tavo grozius paziuret wink.gif
Atsakyti