Įkraunama...
Įkraunama...

1983-iųjų metų merginų namai

SVEIKOS ,niu ka pargryzau ir as lotuliukas.gif
Ziu cia pas visus ligos ,pas mus irgi taip pat doh.gif vienas pasveiksta ,kitas suserga,taip ir varom ratu doh.gif
Ai irgi nieko naujo pas mus ,sedziu namie ir tiek smile.gif
A nu ne viskas po senovej,va katinuka turim smile.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(-Darateja- @ 2013 10 23, 22:06)
ZVAIGZDETA,wow kaip grazu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! wub.gif
fainai,kad taip zmones moka....... as nieko  laugh.gif

Dėkui blush2.gif

Nu jau... Taip ir nieko? biggrin.gif
QUOTE(LoveIs @ 2013 10 24, 09:01)
Nieko sau  blink.gif
Jauciu kiek laiko uzima tie groziai  doh.gif Reikia ir saltus nervus tureti tokius darant  biggrin.gif

Laiko užima, bet man labai patinka, kaip tik nervus ramina wub.gif Krapštausi sau, ir dvasinė ramybė ir visuotinė meilė užlieja biggrin.gif

QUOTE(Kam @ 2013 10 24, 11:11)
Sveikos,
pamaciau zvaigzdetos grozybes ir rasyt puoliau smile.gif imesk nuoroda kur galima tavo grozius paziuret wink.gif

http://www.facebook....handmade?ref=hl čia aš rodausi kartais biggrin.gif

Labas rytas ax.gif Trečią kart jau kavą šildaus ir niekaip neišgeriu doh.gif Tai čia šuo iš kelio išveda, tai Zitka po miestą gainioja lotuliukas.gif
Atsakyti
lab ryt,nors jau ir diena beveik smile.gif
Jupis kodet pradejo,tai snd i darza nejo.Db lyg kazka uzsieme zaist,o taip "sienom laipiojo",nes be sese nera ka veikt laugh.gif best friends forever jiedu smile.gif
Atsakyti
laba!

tu matai Darateja, tau vienas sienom laipioja,o man nieko ner blogiau kai jie kartu..pastovus gincai,lakstymai,rekavimai..vajej vajej...

Zvaigzdeta sakai ramybe ir meile visuotine apima? o jeigu kas nesigauna? as tada kaip tik visu nekenciu laugh.gif noris viska mest ir i ta puse neziuret lotuliukas.gif

o Zitka ir mane po miesta pagainiojo lotuliukas.gif bet juk verta buvo mirksiukas.gif 4u.gif

tamsi tau ka vaiku mazai, kad dar katina isitaiset? o jus ten kaip suprantu nuomojates, leidzia savininkai? as tai visai noreciau kokiu sunyciu kartais pasidziaugt, bet zinau, kad neturiu galimybiu ir laiko sad.gif

Atsakyti
Sveikos smile.gif
Ziu skundikiu turim blink.gif liezuvis.gif
Žvaigždėta*- i jos darbus neziuriu schmoll.gif nes visai akys man isvarves doh.gif is pavydo, kad as taip nemoku smile.gif
O siaip zodz tingiu... netur minciu... matyt, kaltas ruduo smile.gif
Atsakyti
rasaus ir as i tu pavyduoliu kluba biggrin.gifD butu Zvaigzdeta arti kur tai prasyciau pamokas organizuot smile.gif

o kas cia skundikai? blink.gif lotuliukas.gif

tas ruduo tikrai del visko kaltas lotuliukas.gif lotuliukas.gif bent yra ka kaltint lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*AJR* @ 2013 10 24, 15:20)
rasaus ir as i tu pavyduoliu kluba biggrin.gifD butu Zvaigzdeta arti kur tai prasyciau pamokas organizuot smile.gif

o kas cia skundikai? blink.gif  lotuliukas.gif

tas ruduo tikrai del visko kaltas  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif bent yra ka kaltint  lotuliukas.gif

Jin mums gal on line pavarys assa.gif
lens.gif na kur jus skundikai? u u u u

doh.gif Gerai, kad radau ka kaltint smile.gif
Atsakyti
Aš ir sakau, ko man ausys kaista.... Plekai nu...
QUOTE(*AJR* @ 2013 10 24, 15:06)
Zvaigzdeta sakai ramybe ir meile visuotine apima? o jeigu kas nesigauna? as tada kaip tik visu nekenciu laugh.gif noris viska mest ir  i ta puse neziuret  lotuliukas.gif

o Zitka ir mane po miesta pagainiojo  lotuliukas.gif bet juk verta buvo mirksiukas.gif  4u.gif

Ai kažkaip man dabar viskas gaunasi biggrin.gif Nesinervoju visai, nuardau ramia sąžine ir iš naujo darau. Būna kad nuneriu apyrankę, pažiūriu, susirodo kreiva ar tarpai nelygūs ir išardau viską nafik be gailesčio. Perfekcionizmas suknistas biggrin.gif biggrin.gif

Gynė mane be jokios užuojautos verysad.gif Tik namo grįžau, sako "varai staigiai už penkių km, manęs nekaso, kad tu neėdus ir kavos nori... " va taip va verysad.gif Žinokitės, koks tikrasis jos veidas... unsure.gif
QUOTE(zzitukass @ 2013 10 24, 15:17)
Ziu skundikiu turim blink.gif  liezuvis.gif

Tegul pasaulis žino!!

QUOTE(*AJR* @ 2013 10 24, 15:20)

Tai kad nelabai aš toli biggrin.gif Tik tavo kraštuose jau n metų nebuvau. Vis ruošiuos ruošiuos, matyt nėr Dieviškąjam Plane to numatyta biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žvaigždėta*: 24 spalio 2013 - 17:35
QUOTE(Žvaigždėta* @ 2013 10 24, 18:33)
Aš ir sakau, ko man ausys kaista.... Plekai nu...
Gynė mane be jokios užuojautos verysad.gif Tik namo grįžau, sako "varai staigiai už penkių km, manęs nekaso, kad tu neėdus ir kavos nori... " va taip va verysad.gif Žinokitės, koks tikrasis jos veidas... unsure.gif

Tegul pasaulis žino!!
Tai kad nelabai aš toli biggrin.gif Tik tavo kraštuose jau n metų nebuvau. Vis ruošiuos ruošiuos, matyt nėr Dieviškąjam Plane to numatyta biggrin.gif

O tai nemanai biggrin.gif neužeik kokią dieną, tuoj mes čia kokį pletkų suorganizuosma smile.gif

Vo dabar dabar žinot koks aš per žmogas a? bis.gif bis.gif bis.gif
Atsakyti
QUOTE(*AJR* @ 2013 10 24, 15:06)
tamsi tau ka vaiku mazai, kad dar katina isitaiset? o jus ten kaip suprantu nuomojates, leidzia savininkai? as tai visai noreciau kokiu sunyciu kartais pasidziaugt, bet zinau, kad neturiu galimybiu ir laiko sad.gif

lotuliukas.gif oi neuztenka neuztenka man ir vaiku ir katinu lotuliukas.gif Ai ir suns noreciau as ,bet tai nezavi mane,kad lauke jo sudukus rinkt reiketu biggrin.gif
Oi tik niekam nesakykit lotuliukas.gif ale nezino tas mano namo seimininkas nieko apie jioki katinuka ax.gif Tai gal ir nesuzinos dar ilgai ilgai cool.gif

As va sian apmastymuose ,taip ir nezinau reik ryt vaikams i mokykla ar ne . unsure.gif Ai nu bet isvadas padariau,kad vistiek eisim mes i ta mokykla ,jei uzdarytas bus eisim namo ir vsio smile.gif
Atsakyti
o as tai jokio gyvunuko nenoreciau/nenoriu turet namie.....vaikystej turejau,tai db ne pagalvot apie tai nenoriu smile.gif
Jupis atsigule i lova ir pradejo sauk mama mama voras vaiksto laugh.gif atejau-pamaciau-tai vos nenumiriau doh.gif doh.gif doh.gif gigantiskas voras vaiksto!!! jezau jezau,kaip issigandau. pradejau panikuot,sirdis dauzos,silpna daros laugh.gif bet kazkaip nuzudziau as ji! tai db vaidenasi man .....pfffff unsure.gif
Atsakyti
Oi tie vorai ,fb tai uk gyventojus vorais gasdina intensyviai doh.gif tai as ju biski daugaiu bijoti emiau ,visokios netikros juodosios nasles oi oi . Tie tokie didieji kuriu praeitais metais voru bijojau,kazkaip tfu tfu tfu namie dar nemaciau,nes ju tai oi bijau. O jie tai jaucia,kad as ju bijau,nes buna as i juos tapkes metau ,o jie bega i mane ,tai vyras paskui gelbeja mane biggrin.gif o vaikams tai aiskinu,kad voru bijot nereikia biggrin.gif doh.gif
Atsakyti