QUOTE(Fidi @ 2013 02 18, 21:05)
Gyvenu netoli senukų, periodiškai užsuku į Maxima ir Mandariną, lego nuolaidų patikrinti
Perskaičiau tik dabar ką savaitgalį prrašėte, tai pasirodo tikras bumas buvo princesių.
Dar klausimas dauguma Jūsų vaikučių žaidžia su Duplo, o gal yra turinčių Tecnic serijos rinkinukų, jie kaip suprantu nedera su kitais lego, ar įdomus jie. Maniškis žiūrėdamas
Reikia mums AZ susirasyt, nes mes dar dvi esam cia gyvenancios prie senuku

Kiek tam jusiskiui? Ar cia apie vyra?

QUOTE(Natele @ 2013 02 18, 21:10)
O gal kas zvalgetes amazon, kazin kaip ten, kur kai kurie labai pigus mazi rinkinukai - iki 1svaro, tik siuntimas apie 4svarus. Gal ju ten didesni kieki galima pirkt ir siuntimas neaugtu keliagubai?

QUOTE(musyte08 @ 2013 02 18, 21:17)
N/a gerai suradot,nes ir as ten dairiausi,bet visi brangus tie maisiukai su hariu
QUOTE(padraika22 @ 2013 02 18, 21:47)
ir mums paimtumet prie to pacio siunimo

man haris poteris

o ir vampyrai kazkokie, nezinau kaip jie vadinasi

gaila ju maximose nera tai nera kaip gauti
Hm, nezinojau, kad tokie paklausus tie maiseliai, maniau cia tik mano uzgaida..
O sita tai nupirkom netiketai, buvau pastaciusi ne vienam tokiu aukcione, bet vis uzkildavo kaina, o cia vyras rode ebay paieskos galimybes ir uzdejo paieska greit pasibaigsianciu be statymu, buvo likusios kelios minutes siam..
Siaip buna aukcionu kur ju kruvon parduoda, bet as net neziuriu, tai jei su atkeliavimu i LT tilptu i 10 lt, gal reik imti? Tuo paciu ir amazona isstudijuot