Įkraunama...
Įkraunama...

Lego ir kiti konstruktoriai

QUOTE(Fidi @ 2013 02 18, 21:51)
O bionicle, tai cia kaip lego factory, nelabai ju dabar yra parduotuvėse?

taip, bioniclai panašūs į hero factory, mes turim padovanotų iš anksčiau, o parduotuvėse, dabar jau nėra, nebent internetinėse. Technic serija sudėtingesnė, manau vyresniem vaikam, jei aktualus surinkimas, o jei vaikas nedidelis, bet tėveliai mėgsta padėliot, tai tada su sudėtais modeliais, bent jau maniškis, tai žaidžia, nes smagios tos mašinytės, o jei dar su pultu valdosi, tai iš vis smagu žaisti, nes labai paklusnios.
Atsakyti
QUOTE(Fidi @ 2013 02 18, 21:51)
O bionicle, tai cia kaip lego factory, nelabai ju dabar yra parduotuvėse?

Kaip mano erelis sako, bionicle įdomesni už hero factory. Bent jau jam. Jie pasidaro iš daugiau smulkių detalių. O hero factory labiau vaikiškesni(jo žodžiais). Ir detalės jų dauguma naujoviškos būtent factory, stambesnės. Bionicle naujų nebeleidžiama.
O mašinas pasirinktas pažiūrėjo ir pasakė, kad fainos, tokių ir sau norėtų biggrin.gif

Chi chi, jau viskas parašyta tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pempė12: 18 vasario 2013 - 22:16
QUOTE(Fidi @ 2013 02 18, 21:05)
Gyvenu  netoli senukų, periodiškai užsuku į Maxima ir Mandariną, lego nuolaidų patikrinti biggrin.gif
Perskaičiau tik dabar ką savaitgalį prrašėte, tai pasirodo tikras bumas buvo princesių.

Dar klausimas dauguma Jūsų vaikučių žaidžia su Duplo, o gal yra turinčių Tecnic serijos rinkinukų, jie kaip suprantu nedera su kitais lego, ar įdomus jie. Maniškis žiūrėdamas

Reikia mums AZ susirasyt, nes mes dar dvi esam cia gyvenancios prie senuku biggrin.gif

Kiek tam jusiskiui? Ar cia apie vyra? smile.gifsmile.gif
QUOTE(Natele @ 2013 02 18, 21:10)
O gal kas zvalgetes amazon, kazin kaip ten, kur kai kurie labai pigus mazi rinkinukai - iki 1svaro, tik siuntimas apie 4svarus. Gal ju ten didesni kieki galima pirkt ir siuntimas neaugtu keliagubai? g.gif

QUOTE(musyte08 @ 2013 02 18, 21:17)
N/a gerai suradot,nes ir as ten dairiausi,bet visi brangus tie maisiukai su hariu

QUOTE(padraika22 @ 2013 02 18, 21:47)
ir mums paimtumet prie to pacio siunimo blush2.gif man haris poteris wub.gif o ir vampyrai kazkokie, nezinau kaip jie vadinasi wub.gif gaila ju maximose nera tai nera kaip gauti

Hm, nezinojau, kad tokie paklausus tie maiseliai, maniau cia tik mano uzgaida..
O sita tai nupirkom netiketai, buvau pastaciusi ne vienam tokiu aukcione, bet vis uzkildavo kaina, o cia vyras rode ebay paieskos galimybes ir uzdejo paieska greit pasibaigsianciu be statymu, buvo likusios kelios minutes siam..
Siaip buna aukcionu kur ju kruvon parduoda, bet as net neziuriu, tai jei su atkeliavimu i LT tilptu i 10 lt, gal reik imti? Tuo paciu ir amazona isstudijuot g.gif
Atsakyti
Aslin, pempė12, ačiū už patarimus, reik pasidaryti šių rinkinukų, kai bus akcijos prekybcentriuose smile.gif

n/a - maniškiui 6, labai laukė naujojo lego žurnalo - sakė iš ten rinksis gimtadienio ir kalėdų dovanas smile.gif
Dėl AŽ drinks_cheers.gif
Atsakyti
Fidi, jusu az pilna, prasivalykit jei galite ax.gif
Atsakyti
QUOTE(egzotikaa @ 2013 02 18, 22:27)
Fidi, jusu az pilna, prasivalykit jei galite  ax.gif

Jau i smile.gif ir prašom į man tu
Atsakyti
Kiek is cia esanciu laukia duplo baldu pas musu pardaveja? Didele konkurencija nusimato?
Atsakyti
QUOTE(Fidi @ 2013 02 18, 23:30)
Jau i smile.gif  ir prašom  į man tu

Fidi, vyras velniu dave, kad mes turim princese - pirksim nauja tik tada kai shia sukramtysim arba pamesim, arba kai visos tures bent po viena lotuliukas.gif tai liepe perleisti ax.gif
linkim, kad kokiai mazhai mergytei atneshtu daug dzhiaugsmo 4u.gif
dekui jums smile.gif

ps: ash ryt rygos maximas ishstudijuosiu ir gal dar atveshiu ju i Vilniu.
eisiu medzhiuoti Lego!
beto ryt uzhsakinesiu Lego Musytei. Gal ka domina ninjago ishpardavimas ? ar dar kas ish ten? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _E_D_I_T_A_: 18 vasario 2013 - 23:13
QUOTE(_E_D_I_T_A_ @ 2013 02 18, 21:09)
Fidi, vyras velniu dave, kad mes turim prinmcese - pirksim nauja tik tada kai shia sukramtysim arba pamesim, arba kai visos tures bent po viena  lotuliukas.gif  tai liepe perleisti  ax.gif
linkim, kad kokiai mazhai mergytei atneshtu daug dzhiaugsmo  4u.gif
ps: ash ryt rygos maximas ishstudijuosiu ir gal dar atveshiu ju i Vilniu.

biggrin.gif ot geras vyras
musyte, kaip dalinsimes, man lova tau princese lotuliukas.gif
Atsakyti
Tinka egzotika smile.gif

Siaip radau hario poterio tu maisiuku,dar 6 yra vnt.Kas naudojas paypal,galetu parsiusti.

http://i.ebayimg.com...3KhQ~~60_12.JPG
Atsakyti
Fidi, mes ne tik kaimynės, bet ir bendraamžius lego fanus turim biggrin.gif . Įdomu būtų juos suvest smile.gif. O dėl Ukmergės g. Maximos tai turiu pasakyt, kad šeštadienį princesės nebuvo nei vienos, atidžiai lentynas apžiūrėjau. Tuo tarpu šiandien radau lentynoj besivoliojančią nuolaidinę princesės kainą 14.99 Lt, rinkinukų kaip suprantu buvo atsiradę, bet Fidi nupirko biggrin.gif. Išvada tokia, kad bet kada netikėtai papildo cool.gif .
Atsakyti
QUOTE(smiltpeliuke @ 2013 02 18, 21:40)
biggrin.gif. Išvada tokia, kad bet kada netikėtai papildo  cool.gif  .

tai prasom rytoj vel praskanuoti ta lentyna biggrin.gif
labanaktis legomanes 4u.gif
Atsakyti