bet kokybė tų best lock tai
tikrai ne "best" lock... kiek esam kažką pirkę šios firmos, viskas buvo grynas š... sujungtos kaladėlės nesilaiko, kai kurios kai sukimba tai nebeatskirsi, ir pan...o ir IKI deklaruojama "pradinė" šio rinkinio kaina absurdiška - už tiek per akcijas galima originalų Lego olivijos namą nupirkti, kuris daug, daug kartų kokybiškesnis ir įdomesnis už šį rinkinį.

QUOTE(egzotikaa @ 2013 02 19, 11:08)
kas megsta BEST lock KONSTRUKTORIUS, KOKIA SIANDIENA IKI akcija
vietoje 179 lt. tik 39 lt
http://www.iki.lt/lt.../svajoniu-rumai

http://www.iki.lt/lt.../svajoniu-rumai
Sveikos
Man tai best lock turbūt nedomintų ir už keletą litų. O kainos čia, man rodos labai užkeltos, kažkada esu pirkus, tai panašiai ir be nuolaidos tiek kainavo. Kokybė visiškai netenkino, atidaviau giminaičiams, net nemaišiau su lego
QUOTE(aslin @ 2013 02 19, 11:28)
Sveikos
Man tai best lock turbūt nedomintų ir už keletą litų. O kainos čia, man rodos labai užkeltos, kažkada esu pirkus, tai panašiai ir be nuolaidos tiek kainavo. Kokybė visiškai netenkino, atidaviau giminaičiams, net nemaišiau su lego
mes best lock neturejom, bet turim nusipirke deveta sena mega blok man nepatinka jos, kazkokios nesmagios ciupinejant. daugiau jokiu nebeperku apart lego. geriau maziau, bet kokybiskiau. gal dabar nauji mega blok ir fainesni, bet neberizikuoju pirkti, o ir kaina beveik tokia pat kaip lego

fidi, kur tu

QUOTE(egzotikaa @ 2013 02 19, 11:37)
cia visos uz lego

QUOTE(padraika22 @ 2013 02 19, 12:46)
cia visos uz lego
dabar ieskau internete ideju ka galeciau pastatyti su sunum. nesuprantu, nieko gero nerandu. youtube tai ten kiek randu pasakoja kazka ir tiek. kur ziureti jau pastatytu namuku? koki ydomesni garaza sunui noreciau pastatyti

Per brick.set puslapi,kur ziurim,kokios detales truksta,ten yra instrukcijos,susirasit ka reikia ir statysit is turimu kaladeliu pagal instrukcijas.Mes taip su dukra namuka statem,jau rodziau,toki geltona.
QUOTE(padraika22 @ 2013 02 19, 11:46)
kur ziureti jau pastatytu namuku? koki ydomesni garaza sunui noreciau pastatyti
Ne visai, ko norit, bet man šitie yra iš įdomesnių statinių

Nelabai higieniška, bet idėja gera

QUOTE(egzotikaa @ 2013 02 19, 11:37)
Merginos, as darbe

QUOTE(egzotikaa @ 2013 02 19, 13:07)
mano beveik dvimetinukes statiniai - viska pati state
pirmas namelis
nebe reikalo staciau nama
ismoko
cia sake torto zvakute
Papildyta:
perleidziu savo princese
vyras nuvaziavoi i AKROLOLI, TAI 50M LT KAINA
SAKAU TU paziurek barkoda nusinesres - ogi 15

pirmas namelis

cia sake torto zvakute

Papildyta:

Saunuole mergaite

Pasiseke del princeses,reikia ir man nubegt iki savosios.
QUOTE(Fidi @ 2013 02 19, 10:09)
Merginos, as darbe
, o internetas kaip tycia lūžineja, negaliu prisijungti. Egzotikaa, rasiau Jums A.Z, bet siunčiant netas užlūžo, nežinau ar gavot.

nieko negavau, bet mes jau turim 2, gal kuri vilniete perims.