Įkraunama...
Įkraunama...

Lego ir kiti konstruktoriai

bet kokybė tų best lock tai schmoll.gif tikrai ne "best" lock... kiek esam kažką pirkę šios firmos, viskas buvo grynas š... sujungtos kaladėlės nesilaiko, kai kurios kai sukimba tai nebeatskirsi, ir pan...o ir IKI deklaruojama "pradinė" šio rinkinio kaina absurdiška - už tiek per akcijas galima originalų Lego olivijos namą nupirkti, kuris daug, daug kartų kokybiškesnis ir įdomesnis už šį rinkinį.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SSDD: 19 vasario 2013 - 11:34
QUOTE(egzotikaa @ 2013 02 19, 11:08)
kas megsta BEST lock KONSTRUKTORIUS, KOKIA SIANDIENA IKI akcija  bigsmile.gif vietoje 179 lt. tik 39 lt  bigsmile.gif
http://www.iki.lt/lt.../svajoniu-rumai

Sveikos
Man tai best lock turbūt nedomintų ir už keletą litų. O kainos čia, man rodos labai užkeltos, kažkada esu pirkus, tai panašiai ir be nuolaidos tiek kainavo. Kokybė visiškai netenkino, atidaviau giminaičiams, net nemaišiau su lego
Atsakyti
QUOTE(aslin @ 2013 02 19, 11:28)
Sveikos
Man tai best lock turbūt nedomintų ir už keletą litų. O kainos čia, man rodos labai užkeltos, kažkada esu pirkus, tai panašiai ir be nuolaidos tiek kainavo. Kokybė visiškai netenkino, atidaviau giminaičiams, net nemaišiau su lego

mes best lock neturejom, bet turim nusipirke deveta sena mega blok man nepatinka jos, kazkokios nesmagios ciupinejant. daugiau jokiu nebeperku apart lego. geriau maziau, bet kokybiskiau. gal dabar nauji mega blok ir fainesni, bet neberizikuoju pirkti, o ir kaina beveik tokia pat kaip lego
Atsakyti
ax.gif tai parasiau, kas megsta best lok, nes as irgi ju schmoll.gif

fidi, kur tu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(egzotikaa @ 2013 02 19, 11:37)
ax.gif tai parasiau, kas megsta best lok, nes as irgi ju  schmoll.gif

cia visos uz lego thumbup.gif dabar ieskau internete ideju ka galeciau pastatyti su sunum. nesuprantu, nieko gero nerandu. youtube tai ten kiek randu pasakoja kazka ir tiek. kur ziureti jau pastatytu namuku? koki ydomesni garaza sunui noreciau pastatyti
Atsakyti
QUOTE(padraika22 @ 2013 02 19, 12:46)
cia visos uz lego thumbup.gif  dabar ieskau internete ideju ka galeciau pastatyti su sunum. nesuprantu, nieko gero nerandu. youtube tai ten kiek randu pasakoja kazka ir tiek. kur ziureti jau pastatytu namuku? koki ydomesni garaza sunui noreciau pastatyti

Per brick.set puslapi,kur ziurim,kokios detales truksta,ten yra instrukcijos,susirasit ka reikia ir statysit is turimu kaladeliu pagal instrukcijas.Mes taip su dukra namuka statem,jau rodziau,toki geltona.
Atsakyti
mano beveik dvimetinukes statiniai - viska pati state

user posted image

pirmas namelis bigsmile.gif nebe reikalo staciau nama thumbup.gif ismoko

cia sake torto zvakute wub.gif

user posted image
Papildyta:
thumbup.gif yahoo.gif perleidziu savo princese bigsmile.gif vyras nuvaziavoi i AKROLOLI, TAI 50M LT KAINA biggrin.gif SAKAU TU paziurek barkoda nusinesres - ogi 15 thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(padraika22 @ 2013 02 19, 11:46)
kur ziureti jau pastatytu namuku? koki ydomesni garaza sunui noreciau pastatyti

Ne visai, ko norit, bet man šitie yra iš įdomesnių statinių
user posted image

user posted image

user posted image

Nelabai higieniška, bet idėja gera
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sonrisita: 19 vasario 2013 - 12:20
QUOTE(egzotikaa @ 2013 02 19, 11:37)
ax.gif tai parasiau, kas megsta best lok, nes as irgi ju  schmoll.gif

fidi, kur tu  biggrin.gif

Merginos, as darbe smile.gif , o internetas kaip tycia lūžineja, negaliu prisijungti. Egzotikaa, rasiau Jums A.Z, bet siunčiant netas užlūžo, nežinau ar gavot.
Atsakyti
QUOTE(egzotikaa @ 2013 02 19, 13:07)
mano beveik dvimetinukes statiniai - viska pati state

pirmas namelis  bigsmile.gif nebe reikalo staciau nama  thumbup.gif ismoko

cia sake torto zvakute  wub.gif

Papildyta:
thumbup.gif yahoo.gif perleidziu savo princese  bigsmile.gif vyras nuvaziavoi i AKROLOLI, TAI 50M LT KAINA  biggrin.gif SAKAU TU paziurek barkoda nusinesres - ogi 15  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Saunuole mergaite thumbup.gif .
Pasiseke del princeses,reikia ir man nubegt iki savosios.
Atsakyti
Permečiau temą, tai kiek suprantu Editai ir egzotikaai, pricesių jau nebereik smile.gif , tai ldėl jų dar rašė musyte ir Pelene. Ar jūs dar domina šis rinkinukas?
Atsakyti
QUOTE(Fidi @ 2013 02 19, 10:09)
Merginos, as darbe  smile.gif , o internetas kaip tycia lūžineja, negaliu prisijungti. Egzotikaa, rasiau Jums A.Z, bet siunčiant netas užlūžo, nežinau ar gavot.

nieko negavau, bet mes jau turim 2, gal kuri vilniete perims. ax.gif
Atsakyti