Įkraunama...
Įkraunama...

Lego ir kiti konstruktoriai

QUOTE(vilmux0520 @ 2013 02 19, 14:55)
Zodziu padarykim taip. Iki menesio galo laukiu jusu pageidavimu sarasiuko, kad neklausinet po viena. Tada duosiu Zinot kas kaip. Ir vienu metu nuvaziavus paimtu kam kas tiks

O gal koki sarasiuka,ka turi,tada aiskiau butu.

Egzotika,as nepiktai cia,draugiskai. Nezinojom,kad jusu vyras vaziuos. 4u.gif
Atsakyti
O aš ryt į Senukus šiaušiu. Kam nors ko nors su 30% gal reikia? Pirksiu padą sau smile.gif
Jei netyčia būtų geresnės nuolaidos, brūkštelsiu čia, bet Seniai paprastai akcijų nesumuoja, tai labai nesitikiu tokio stebuklo.
Atsakyti
QUOTE(Ulitka @ 2013 02 19, 10:47)

NATELE o kur Vilniuje Limpopo yra ????
aciu.

As nezinau del Vln. 4u.gif , cia apie Siauliu Limpopo rasiau, bet gali ir kitur but g.gif .
Atsakyti
QUOTE(egzotikaa @ 2013 02 19, 13:59)
as supratau, kad daugiau nera norinciu, tuo labiau vyras visa valanda buvo akropolyje, bet kaip supratau skaitant liko norinti tik musyte ir pelene. musyte parase, ka paieskos savo maximoje
as apskambinau savo drauges, joms tai paemiau. 
mane domintu tos plaukuotos princeses  wub.gif kokia ju kaina tik butu kazin g.gif
unsure.gif kaip nefaina paliko, buvau on line, ne viena man i az nerasete, kad norit ir fidi dar be seimininko buvo tuo metu, tai kaip imti, jei kitos atsisako g.gif

Nesijaudink 4u.gif
Per būrį visaip būna 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(musyte08 @ 2013 02 19, 12:08)
Egzotika,as nepiktai cia,draugiskai. Nezinojom,kad jusu vyras vaziuos.  4u.gif

as ir pati nezinojau, jam vakar sakiau, jis neplanuotai darbo metu uzsuko(nes man akropolis toli nuo namu), tai man paskambino, sako esu, bet nera jokiu nuolaidu, o man toptelejo geniali mintis biggrin.gif sakau o tu paziurek , gal bus prie aparato

tai kiek cia liko be princesiu, kam dar reikia? kam skambinti jei kartais dar vaziuotume i ta puse?
kas fidi princese ima - edita ar pelene?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo egzotikaa: 19 vasario 2013 - 14:18
QUOTE(egzotikaa @ 2013 02 19, 14:15)

kas fidi princese  ima - edita ar pelene?

As imsiu, jei duos.
Atsakyti
QUOTE(egzotikaa @ 2013 02 19, 15:15)

tai kiek cia liko be princesiu, kam dar reikia? kam skambinti jei kartais dar vaziuotume i ta puse?
kas fidi princese  ima - edita ar pelene?

Cia gavos taip su tom princesem, kad lyg ir aisku buvo, kas ir kam, ir kad eile jau didesne pas fidi, tai ir neberasem, kad i eile stojam doh.gif .
jau mergytes rase, kad ir as 2 paimciau, jei tik butu 4u.gif .
Atsakyti
Man eile pripuole,imu as.Liko natele - 2 norejo,nes as neradau ir pelene dar,gal dar pempe 12,ji taip kukliai cia nesipraso.
Atsakyti
Vilmux, idomus pasiulymas del lego rinkiniu - laukiam info 4u.gif .
Atsakyti
QUOTE(vilmux0520 @ 2013 02 19, 14:40)
Merginos, kaip issiaiskinau vienas MB sefo draugas dirba legolende ir pasirodo yra galimybiu senesnius rinkinius gaut su nuolaida iki 50 procentu. Jei kas domina rasykit nr, bandysiu pasiaiskint kokios galimybes. Tik reikalas toks, kad sunku prognuozuot, kada bus galimybiu pargabent i lt. Kiek zinau iki kedainiu pargabent be problemu. Bet berods is kedainiu pas mus nieko nera. Gal uosviene apsiimtu persiuntinet?

va cia tai naujiena, super

Dabar visos ieskom senesiu rinkinuku smile.gif O kokio senumo tie rinkinukai turi buti? Ir pagal kokia kaina skaiciuot? Nes senesiu tai net nera kataloge blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(jonas_k @ 2013 02 19, 14:28)
va cia tai naujiena, super

Dabar visos ieskom senesiu rinkinuku smile.gif O kokio senumo tie rinkinukai turi buti? Ir pagal kokia kaina skaiciuot? Nes senesiu tai net nera kataloge  blush2.gif

vakare sake bandys suzinoti daugiau, laukiam vakaro 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jurga11 @ 2013 02 19, 14:10)
O aš ryt į Senukus šiaušiu. Kam nors ko nors su 30% gal reikia? Pirksiu padą sau smile.gif
Jei netyčia būtų geresnės nuolaidos, brūkštelsiu čia, bet Seniai paprastai akcijų nesumuoja, tai labai nesitikiu tokio stebuklo.

as irgi ryt i Senukus keliausiu biggrin.gif tiesa, ne lego, bet jei kam ko reiktu wink.gif
bet Senukai NIEKADA nera sumave akciju, nei tycia, nei netycia schmoll.gif
Atsakyti