Įkraunama...
Įkraunama...

Lego ir kiti konstruktoriai

QUOTE(Fidi @ 2013 02 19, 13:18)
Permečiau temą, tai kiek suprantu Editai ir egzotikaai, pricesių jau nebereik  smile.gif , tai ldėl jų dar rašė musyte ir Pelene. Ar jūs dar domina šis rinkinukas?

jai visos jau turi , tada nuraminsiu vyra kad visos jau turi ir mes paiimsim sau 2ra rinkinuka 4u.gif

tad jei gu ka neliudekite tikrai , neprapuls ax.gif
Atsakyti
Jeigu musytei nereikia, as paimsiu princese mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ulitka @ 2013 02 19, 09:47)
Isarde jis ta savo grazu namuka ir sugalvojo pastatyt NAMA po GAISRO g.gif
Iseidamas i mokykla< paprase , kad ikelciau i SM smile.gif  biggrin.gif  Tai rodau)))

NATELE o kur Vilniuje Limpopo yra ????
aciu.

super namas bigsmile.gif kiek daug kurybiskumo pas jusu sunu..

Limpopo yra Mandarine, Akropoly ir prie spaudos rumu wink.gif
QUOTE(egzotikaa @ 2013 02 19, 09:50)
g.gif kur visos - maximas tikrinate  biggrin.gif

mano masiniukas sugedes, artimiausia maxima Fidi patikrino, tai man ramu ramu biggrin.gif
QUOTE(padraika22 @ 2013 02 19, 11:35)
mes best lock neturejom, bet turim nusipirke deveta sena mega blok man nepatinka jos, kazkokios nesmagios ciupinejant. daugiau jokiu nebeperku apart lego. geriau maziau, bet kokybiskiau. gal dabar nauji mega blok ir fainesni, bet neberizikuoju pirkti, o ir kaina beveik tokia pat kaip lego

gal kad senas, nes mes kiek turim, tai viskas tvarkoje su megabloks g.gif
QUOTE(egzotikaa @ 2013 02 19, 12:07)
mano beveik dvimetinukes statiniai - viska pati state

pirmas namelis  bigsmile.gif nebe reikalo staciau nama  thumbup.gif ismoko

cia sake torto zvakute  wub.gif

as statau statau, bet mano dvimeciui idomiausia tada ateiti su masinele ir mesti ant statinio, kad griutu po truputi biggrin.gif bet taip nepiktybiskai, o kurybiskai hihihi.gif
Atsakyti
kaip mane erzina lego padas, lankstosi doh.gif pas mus ant zemes salta tai statom ant lovos. pastaciau namuka toki, norejau jau ant pado uzdeti,bet nieko neiseina doh.gif tai viena puse atsoka, tai kita doh.gif gal ta paduka bandyti ant kokios medines lentutes priklijuoti? pasidedam ant knygos kieto virselio, na vistiek jis lankstosi. o turim toki kieta, bet maziuka nuo kazkurio rinkinio dangtis kur yra tai ant to pasakiskai viskas tvirtinasi, bet jis mazas doh.gif
Papildyta:
QUOTE(musyte08 @ 2013 02 19, 11:55)
Per brick.set puslapi,kur ziurim,kokios detales truksta,ten yra instrukcijos,susirasit ka reikia ir statysit is turimu kaladeliu pagal instrukcijas.Mes taip su dukra namuka statem,jau rodziau,toki geltona.

per cia jus ziurit?
http://www.brickset.com/instructions/
pas mane kazko nerodo, gal adobe readeris nesuinstaliuotas? g.gif na bet lygtai skaitydavau pdf failus g.gif
Papildyta:
QUOTE(_E_D_I_T_A_ @ 2013 02 19, 12:34)
jai visos jau turi , tada nuraminsiu vyra kad visos jau turi ir mes paiimsim sau 2ra rinkinuka  4u.gif

tad jei gu ka neliudekite tikrai , neprapuls  ax.gif

natele norejo princeses, kiek zinau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(egzotikaa @ 2013 02 19, 12:07)
mano beveik dvimetinukes statiniai - viska pati state

pirmas namelis  bigsmile.gif nebe reikalo staciau nama  thumbup.gif ismoko

cia sake torto zvakute  wub.gif

Mano sūnus klausia, ar jos vardas ne Genija bigsmile.gif ?

Mergaitės, jei kas gaunat pirkti, o sau nebereikia, aš irgi noriu. Ir Makvyno ir Bruolio pigiai noriu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pempė12: 19 vasario 2013 - 13:28
oi, kaip smagu, kad atsirado norinciu princesiu, nes tokia nefaina situacija gavosi, viena ima, paskui nebeima, kitos laukia, kita atsisako pagal eile blush2.gif saunu, kad kazka sja pasiis
bet kaip smagu, kad pagaliau ir mes ja turesime wub.gif
Papildyta:
QUOTE(pempė12 @ 2013 02 19, 11:24)

biggrin.gif grazus vardas, bet deja ne
blyn, buciau vyro daugiau uzprasius, nes buvo ju unsure.gif bet kad taip visos atsisakinejo, tai nebeemiau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(egzotikaa @ 2013 02 19, 13:36)
oi, kaip smagu, kad atsirado norinciu princesiu, nes tokia nefaina situacija gavosi, viena ima, paskui nebeima, kitos laukia, kita atsisako pagal eile  blush2.gif saunu, kad kazka sja pasiis
bet kaip smagu, kad pagaliau ir mes ja turesime  wub.gif
Papildyta:
biggrin.gif grazus vardas, bet deja ne
blyn, buciau vyro daugiau uzprasius, nes buvo ju unsure.gif bet kad taip visos atsisakinejo, tai nebeemiau doh.gif

Kas čia nefaino, kuo daugiau princesių, tuo daugiau patenkintų thumbup.gif

Atsisakiau tik iš mandagumo arčiau gyvenančių naudai blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pempė12: 19 vasario 2013 - 13:42
Merginos, kaip issiaiskinau vienas MB sefo draugas dirba legolende ir pasirodo yra galimybiu senesnius rinkinius gaut su nuolaida iki 50 procentu. Jei kas domina rasykit nr, bandysiu pasiaiskint kokios galimybes. Tik reikalas toks, kad sunku prognuozuot, kada bus galimybiu pargabent i lt. Kiek zinau iki kedainiu pargabent be problemu. Bet berods is kedainiu pas mus nieko nera. Gal uosviene apsiimtu persiuntinet?
Atsakyti
QUOTE(pempė12 @ 2013 02 19, 13:24)

Mergaitės, jei kas gaunat pirkti, o sau nebereikia, aš irgi noriu. Ir Makvyno ir Bruolio pigiai noriu 4u.gif

as irgi cars masinikiu noriu papigiai, o natelei reikia princeses thumbup.gif
Atsakyti
Nu va egzotika,palikot mus likimo valiai.Neveikia musu planas chuliganas del telefonu sararo.Apvaziavau savas maximas,nera verysad.gif .Dar Natele 2 norejo,neskaitant manes ir Pelenes.
Atsakyti
Nustebino mergytė su savo statiniu thumbup.gif

QUOTE(pempė12 @ 2013 02 19, 13:24)

Eisiu šiandien pro Maximą, bet kad ir didelė ji, bet neužtinku super gerų kainų niekad... Jei netyčia būtų, paimčiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmux0520 @ 2013 02 19, 14:40)
Merginos, kaip issiaiskinau vienas MB sefo draugas dirba legolende ir pasirodo yra galimybiu senesnius rinkinius gaut su nuolaida iki 50 procentu. Jei kas domina rasykit nr, bandysiu pasiaiskint kokios galimybes. Tik reikalas toks, kad sunku prognuozuot, kada bus galimybiu pargabent i lt. Kiek zinau iki kedainiu pargabent be problemu. Bet berods is kedainiu pas mus nieko nera. Gal uosviene apsiimtu persiuntinet?

As iki Kedainiu ir nuvaziuot galeciau.Idomu galetu gauti ta policijos nuovada 7498?
Atsakyti