Įkraunama...
Įkraunama...

Lego ir kiti konstruktoriai

kaip gaila, kad nebera. o kad kazkuri rase uz 7 ar 8 lt paeme pernai cars masinike tai kazi ar dar bus tokiu kainu. kita karta reikia tikrai be parduotuviu pavadinimu rasyti. snipams bus sunkiau. o musu bendras ratelis nelabai didelis tada per az susizinotume
Atsakyti

Viena mano pusė sako man man, o kita- tema bendra biggrin.gif

Bet juk gali būti ir visai nesusiję išpirkimas ir tema rolleyes.gif . Vilnius - ne koks kaimas, ten nenutrūkstamas srautas žmonių, bet kas gali nupirkti, juk nerezervuota Lego temos dalyvėms blink.gif .
Atsakyti
QUOTE(pempė12 @ 2013 02 18, 10:03)
Viena mano pusė sako man man, o kita- tema bendra biggrin.gif

Bet juk gali būti ir visai nesusiję išpirkimas ir tema rolleyes.gif . Vilnius - ne koks kaimas, ten nenutrūkstamas srautas žmonių, bet kas gali nupirkti, juk nerezervuota Lego temos dalyvėms blink.gif .

Gerai pasakyta 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif

As siulau toki varianta blush2.gif parasykite man i az savo tel nr, as tada visoms atsiusiu bendra sarasa - issivesime kiekvoiena i savo telefoniuka ir jei pamatytume tokiu akciju, dar bunant parduotuveje gi galiem skamtelti viena kitai 4u.gif
Atsakyti
Nieko,lauksim toliau,gal dar kas kur uzmatys geru nuolaidu.O gal tik savaitgaliui tokios nuolaidos buvo,o paskui iseme,nes maxima manipuliuoja su nuolaidom doh.gif

Keista,gal pirmakart,kai nera papildymo?
Atsakyti
QUOTE(pempė12 @ 2013 02 18, 12:03)
juk nerezervuota Lego temos dalyvėms blink.gif .

as nesupykciau jei butu lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(musyte08 @ 2013 02 18, 13:07)

Kad vos ne kas karta pildo po nurodytos datos g.gif , ir praejusi karta taip buvo.
Atsakyti
QUOTE(musyte08 @ 2013 02 18, 12:07)

gal daug smulkmenu turi, kol sutvarkis viska, tikekimes taip rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(padraika22 @ 2013 02 18, 12:11)
gal daug smulkmenu turi, kol sutvarkis viska, tikekimes taip rolleyes.gif

O aš kaip tik atvirkščiai galvoju, kad savaitgalį nebuvo, tai nebus be kito lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(musyte08 @ 2013 02 18, 12:07)
Nieko,lauksim toliau,gal dar kas kur uzmatys geru nuolaidu.O gal tik savaitgaliui tokios nuolaidos buvo,o paskui iseme,nes maxima manipuliuoja  su nuolaidom doh.gif

Labai jau tempai šios temos dideli, vos spėju paskaityti, trigrašį retai įkišu smile.gif

Nesistebėčiau, jei pati pardutuvė padaro prekėms "dingau". Prieš kelias savaites sekmadienį Maximoj mačiau Chima vienam konstr. nuolaidą, nusifotkinau, parėjau namo, pasitarėm, kad reik pirkt. Buvo jų ten nemažai, buvau vėlai, prieš pat uždarymą. Atėjau kitą dieną tik atidarius - nebėr tų konstr. visai. Pasigavau darbuotoją, ta akis išpūtus, neva niekad tokių ir nebuvo kainų. Tai gerai, kad foto turėjau. Burbtelėjo, kad "tai tada išpirko" ir dėjo į kojas...

Nesuprasi, kokiems ir kada konstruktoriams tam tinkle nuolaidos - čia jos yra, tai jų nėra - baisu ir rašyti, nes paskelbsi, žmogus kitą dieną nueis, ir nieko neras.
Atsakyti
QUOTE(Ulitka @ 2013 02 18, 13:46)
user posted image
thumbup.gif  wub.gif Labukas

Noooriu 4u.gif. reikia rudu blokiuku biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ulitka @ 2013 02 18, 12:46)
[img
thumbup.gif  wub.gif Labukas

Norėčiau biggrin.gif ... Labai skaniai atrodo thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pempė12: 18 vasario 2013 - 12:58
Sveikos

As jau grizau, kaip matau jau naujienas zinote, kad princesiu nebuvo. Gala tikrai labai, MAciau tuscia lentyna su kaina apie 15 lt, tai turbut jos ten buvo. Deja, man jau neuzteko. Del mashiniuku tai irgi kainos didesnes (cia is smulkiu detalyciu) ir su nuolaida buvo tik tas Ivanas Bruolis uz 25 lt, tai pritaikius 15 proc butu 21 lt. Tai ir nepirkau, gal nelabai manes bausit

Pelenej vat pasiseke, buvo ta duplo karieta uz 70 lt, tai su 15 proc nuolaida nupirkau jai uz 59 su centais (veliau paziuresiu cekyje, nes turiu greit susisukt namie, ir pavalgyt ir vaikams padaryt). Egzotikai nepirkau karietos nes sake iki 50 lt tik pirkti

Bet man tas isvaziavimas nuejo i nauda - suzinojau kad 15 proc toj maximoj taiko visad, o dar ir siuntinuka is Tomiikes paemiau. Aciu labai, begiukai bus naudojami.
Pelene, tavo masiniuke Tomiike irgi man perdave, tai perduosiu kartu su kitomis.

Atsakyti