Įkraunama...
Įkraunama...

Lego ir kiti konstruktoriai

Laba 4u.gif
kaip manot ar 100lt normali kaina rinkinukas zaistas, http://www.amazon.de...8/dp/B000NCG3JM
Atsakyti
QUOTE(jonas_k @ 2013 02 18, 14:20)

Tai nors ne visai be reikalo vaziavimas buvo 4u.gif . O tai taip nelabai patogu, jei del musu cia taip blush2.gif .Kokius begiukus prsisiuntet?
Atsakyti
QUOTE(Natele @ 2013 02 18, 14:30)
Tai nors ne visai be reikalo vaziavimas buvo  4u.gif . O tai taip nelabai patogu, jei del musu cia taip  blush2.gif .Kokius begiukus prsisiuntet?

Oi,ne nieko tokio, cia gi del bendro reikalo, vaziavau, nes norejau padet, o ir paciai reikejo i parde, tai kartu ir apsipirkau. Begiukais tai dupliniais tai traukiniui Tomiike pasidalino, aciu jai 4u.gif
Dabar galesim vis idomesnias trasas statyt, tik gaila mazius neduoda pasinerti i statybas, viska isgriadamas.
Ziuriu dar iki siol nera papildymo, gaila, o as jau galvojau busit viska ispirke. Bet matyt bus, nes kitaip jau butu uzrasa pakeitusi, kad papildymas bus vasario 17. Tad, laukiam visi.
O del maximos tai matyt jie kazkaip savo nuoziura numeta nuolaidas, kaip tada buvo nukainuotiems galiojo dar 30 proc nuolaida. Tai as paskutine diena nebloga rinkinuka duplini paemiau, nors pries kelias dienas duplo praktiskai nebuvo. Vat ir suprask.

Tiesa, tuoj bandysiu tel Nr, surasyt ir pradet siust. Tik gal mums pereiti ir i kita el. pasta? Nes tas SM, tai labai greit persipildo? Ar liekam cia?
Atsakyti
Mes irgi, mes irgi norim į uždarą sąrašiuką naujienomis dalintis bigsmile.gif taip pat ir patys mielai pasidalinsim jei kur kokių gėrybių rasim. Kaune žinau vieną kitą taškelį, kur galima rasti tai, ko MAximose nelabai būna, bet pastaruoju metu ten kainos pakilo, tad nelabai apsimoka... šiandien akropolio maxę apėjau, tai lego vienam kitam rinkiniui yra nedidelių nuolaidų, bet mažiau nei 40 proc., tai ir nesigundžiau. mes kai būna didžiosios nuolaidos priperkam lego pilnas lentynas, ir laikomės visokiausioms progoms...
princesės būtume labai norėję ir mes verysad.gif
labai fainai, kai čia kas nors įkelia nuotrauką. mano sūnus sėdi ir grožisi wub.gif
Atsakyti
QUOTE(jonas_k @ 2013 02 18, 13:38)

Tiesa, tuoj bandysiu tel Nr, surasyt ir pradet siust. Tik gal mums pereiti ir i kita el. pasta? Nes tas SM, tai labai greit persipildo? Ar liekam cia?

tai cia tau atsiusti tel nr?jau baigiat susitart o as niekaip nespeju kai vyrui iseigines tai prisedu labai trumpam
Atsakyti
QUOTE(SSDD @ 2013 02 18, 14:43)

labai fainai, kai čia kas nors įkelia nuotrauką. mano sūnus sėdi ir grožisi  wub.gif

kalbint prasom sunu, kad ir savo grozius parodytu mirksiukas.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(jonas_k @ 2013 02 18, 14:38)

As jau uzsisaugojau jusiski nr., galit man neberasyt 4u.gif .
nezinau, del el.pasto - as i ji reciau paziuriu, nei i SM, nors irgi nepatinka, kad greitai persipildo... g.gif
Atsakyti
QUOTE(jonas_k @ 2013 02 18, 13:20)
Sveikos

As jau grizau, kaip matau jau naujienas zinote

Ačiū labai už pastangas user posted image

QUOTE(ishiri @ 2013 02 18, 13:23)
Laba  4u.gif
kaip manot ar 100lt normali kaina rinkinukas zaistas, http://www.amazon.de...8/dp/B000NCG3JM

Man atrodytų, kad normaliai g.gif
Atsakyti
QUOTE(padraika22 @ 2013 02 18, 14:46)
tai cia tau atsiusti tel nr?jau baigiat susitart o as niekaip nespeju kai vyrui iseigines tai prisedu labai trumpam

Jo, gali man, nes jau kelis turiu, tai bus greiciau, tik vat turiu eiti valgyt daryt, nes maniskiai ateje is darzelio nepaziures, kad mama legom buvo uzsiemusi, o reikalaus valgyt, ypac mazasis. Valgo tai ypatingai gerai, pyktas kai alkanas, o suvalgo 2 cepelinus su grietine, pasisuka ir vel prieina prie puoda ir "line" ka reikia dar cepelino, ir dar suvalgo viena biggrin.gif
Tad su tokiu apetitu, tik speju suktys virtuvej. Gerai, kad mesos neperkam patyt auginam, tai ir pigiau ir sveikiau.

Toliau laukiam lego papildymo
Atsakyti
QUOTE(jonas_k @ 2013 02 18, 13:54)
Jo, gali man, nes jau kelis turiu, tai bus greiciau, tik vat turiu eiti valgyt daryt, nes maniskiai ateje is darzelio nepaziures, kad mama legom buvo uzsiemusi, o reikalaus valgyt, ypac mazasis. Valgo tai ypatingai gerai, pyktas kai alkanas, o suvalgo 2 cepelinus su grietine, pasisuka ir vel prieina prie puoda ir "line" ka reikia dar cepelino, ir dar suvalgo viena  biggrin.gif
Tad su tokiu apetitu, tik speju suktys virtuvej. Gerai, kad mesos neperkam patyt auginam, tai ir pigiau ir sveikiau.

Oho blink.gif , mano kaip paukštelis lesa, net neaišku, iš ko šika lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(padraika22 @ 2013 02 18, 11:46)

kas man atsiunte, persiunciau jonui 4u.gif lauksime is jono bendro vieno sarasiuko
Atsakyti
QUOTE(jonas_k @ 2013 02 18, 13:54)

kasnors, kam gerai atraso, galetu parasyti ir paklausti ar verta siom dienom laukti ar jau nusiraminti lotuliukas.gif
Atsakyti
o senukuose yra kokiu geru lego?
maciau treciadieni 30 proc. nuolaida daugeliui prekiu smile.gif
Atsakyti