siandien kaip tik nufotkinau savo namuka, nes vaziavau pas tevukus mama sveikint, jie salia kaiminysteje gyvena

Papildyta:
grazu, bet as vien del to laukimo to meisto neemiau
QUOTE(palang-mamyte @ 2013 02 23, 17:39)
Sveikos statybininkes
,
as po beveik 5men. sulaukiau 2/3 virtuves
, laaabai idomu kiek gamins likusia dali
. atveze sustate ir jau savaite jokios zinios kas toliau,
nu zinojau kad taip bus, bet vistiek stebina tokia eiga. (imeciau pora foto i albuma, galima isivaizduoti kokiam stiliui ta virtuve)
Kas del vidiniu palangiu, tai labai graziai atrodo medz. masyvo palanges prie baltu remu. jei reiktu ir kita kart jas deciau.

as po beveik 5men. sulaukiau 2/3 virtuves

Kas del vidiniu palangiu, tai labai graziai atrodo medz. masyvo palanges prie baltu remu. jei reiktu ir kita kart jas deciau.
grazu, bet as vien del to laukimo to meisto neemiau

Sveiki
Skaitau jusu pasnekesius ir suprantu kad visos statybos man zalias reikalas... neisivaizduoju kaip reikes viska susiplanuoti susipirkti, uzsisakyti...
taigis skaitau jusu snekesius ir konspektuojuos
ir kantriai laukiu projektuotojo pasiulymu

Skaitau jusu pasnekesius ir suprantu kad visos statybos man zalias reikalas... neisivaizduoju kaip reikes viska susiplanuoti susipirkti, uzsisakyti...

QUOTE(kažkada @ 2013 02 25, 11:42)
Sveiki

Sveika statybininkiu gretose

Mes rekonstruosim turima nama, bet rekonstrukcija tokia nuo pagrindu... dabar projektuojam, o va kita pavasari jei viskas gerai gal irgi pradesim darbus

QUOTE(kažkada @ 2013 02 25, 11:42)
Sveiki

Sveiki,
Galiu pasiūlyti malonų ir gerai dirbantį projektuotoją Tomą Bartkų. Tel. nr. 867342503

QUOTE(Edirga @ 2013 02 25, 12:48)
Sveiki,
Galiu pasiūlyti malonų ir gerai dirbantį projektuotoją Tomą Bartkų. Tel. nr. 867342503

projektuotoja jau turim, laukiam dabar jo pasiulymu...

Galvoju, susakem projektuotojui ko norim, ir dabar misliju gal per daug norim

QUOTE(*Kristal* @ 2013 02 23, 20:35)
Įdėjau ir aš savo "snieguolę"
čia pirmą kartą tiek sumontavo ir daug ko neatsiveže
2 kart jau daugiau sumontavo, bet išsiveže karnyzus derint. O kai pareguliavo tas lenktas dureles vidinės lentynos jau netiko, tai ir tas taisyt išsiveže
ir įdėjau vieną foto kaip "gražiai" nudažyta
palang-mamyte viskas bus gerai
tik užtruks 

palang-mamyte viskas bus gerai

Nu grazi tavo Snieguole bus, ypac patiko ta nepagrindine dalis

QUOTE(kažkada @ 2013 02 25, 14:22)

cia visiems turbut taip buna

QUOTE(kažkada @ 2013 02 25, 15:22)

Niekada nebuna perdaug, bet visada kaz ko nedagalvoji

QUOTE(palang-mamyte @ 2013 02 25, 14:23)
Nu grazi tavo Snieguole bus, ypac patiko ta nepagrindine dalis
speju ten per viduri saldutuvas bus. bet nudaze tai tikrai jau nekaip, ant baltos ypac matos tokia kliurka
.

Su nudazymu nekas...
MB kai purske baltai uosines duris, tai po nupurskimo islindo kiekvienas trukumas medzio, ko nesimate pries dazyma, tai dabar uzspakliavo griovelius ir vel purks, kai bus laiko.
QUOTE(grazyte @ 2013 02 25, 14:26)
mes susiprojektavom nama 160 m2 , neseniai buvo uzejusios mintys, ar nebus per didelis, nes juk vaikai greit uzaugs ir liksim su vyru abudu didelej troboj
bet jau praejo tos mintys 

Kodel zmonems kyla minciu del namo dydzio, kad bus didelis isejus vaikams. As daznai tokiu klausimu isgirstu, tai atsakymas paprastas, as galvoju kaip as gyvensiu name ateinancius 20 metu su vaikais

MERGINOS, ar skiepyti vaika nuo erkiu ??? Neapsisprendziu ........
Kazi kada bus nuolaidos ermitaze ar senukuose

QUOTE(grazyte @ 2013 02 25, 15:26)
mes susiprojektavom nama 160 m2 , neseniai buvo uzejusios mintys, ar nebus per didelis, nes juk vaikai greit uzaugs ir liksim su vyru abudu didelej troboj
bet jau praejo tos mintys 

Na matau kad vienas vaikelis jusu 2011m, tai jei ir 10metu statytumet nama vistiek spes pasidziaugti vaikas savu kiemu