Įkraunama...
Įkraunama...

Bendrauja Klaipėdos kraštų statybininkės (-ai)

QUOTE(kažkada @ 2013 02 25, 14:22)
Galvoju, susakem projektuotojui ko norim, ir dabar misliju gal per daug norim  lotuliukas.gif

Per daug negali buti, dziaukites, kad zinot, ko norit, nes nemazai kas supranta ko nori, ko reikia, tik pagyvene name.
Papildyta:
QUOTE(palang-mamyte @ 2013 02 25, 14:37)
o va maniske kitais netais abiturijente, mes kraustomes geguzi tai taip atsitiks kad 200m2 ir visi mudvieju su vyru, kuris retas svecias namie  biggrin.gif  , tai pagalvoju ka as ten veiksiu  g.gif  , galeciau gal nuomot vasara, nu bet isplanavimas tam neskirtas  blink.gif  Tai va kaip cia kartais iseina  4u.gif

O kada jus pradejot? Kada projekta daretes?
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2013 02 25, 15:35)
Su nudazymu nekas...
MB kai purske baltai uosines duris, tai po nupurskimo islindo kiekvienas trukumas medzio, ko nesimate pries dazyma, tai dabar uzspakliavo griovelius ir vel purks, kai bus laiko.
Kodel zmonems kyla minciu del namo dydzio, kad bus didelis isejus vaikams. As daznai tokiu klausimu isgirstu, tai atsakymas paprastas, as galvoju kaip as gyvensiu name ateinancius 20 metu su vaikais biggrin.gif .
MERGINOS, ar skiepyti vaika nuo erkiu ??? Neapsisprendziu ........

Kazi kada bus nuolaidos ermitaze ar senukuose g.gif

Ermitazas 26-27d bus 25% Sveika gyva biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2013 02 25, 15:38)
Per daug negali buti, dziaukites, kad zinot, ko norit, nes nemazai kas supranta ko nori, ko reikia, tik pagyvene name.
Papildyta:

O kada jus pradejot? Kada projekta daretes?

Nu 6metai nuo pamatu sudejimo, + 6men ind. projektui ax.gif Aiskus prailgo bet uztat ramiai miegu naktim , nes neskolinga niekam ne cento smile.gif va tas tai glosto sirdele
Atsakyti
QUOTE(palang-mamyte @ 2013 02 25, 14:43)
Ermitazas 26-27d bus 25% Sveika gyva  biggrin.gif

Wow, liux, o as siandien jau norejau vaziuot pirkt plyteliu tarpuku uzpildo.

Juokiaus siandien. Seniau su MB stovedavom prie kokios prekes ir gincydavomes iki pazaliavimo, o dabar jis sako, vaziuok nupirkt plyteliu tarpuku uzpilda koki nori, pasitikiu biggrin.gif , o as sakau, ne, tu vaziuok, man dzin koks jis bus lotuliukas.gif .

Tavo dukreles vestuviu foto turiu i FB puslapi susidejus ax.gif . Kaip jai sekas?
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2013 02 25, 15:48)
Wow, liux, o as siandien jau norejau vaziuot pirkt plyteliu tarpuku uzpildo.

Juokiaus siandien. Seniau su MB stovedavom prie kokios prekes ir gincydavomes iki pazaliavimo, o dabar jis sako, vaziuok nupirkt plyteliu tarpuku uzpilda koki nori, pasitikiu biggrin.gif , o as sakau, ne, tu vaziuok, man dzin koks jis bus lotuliukas.gif .

Tavo dukreles vestuviu foto turiu i FB puslapi susidejus ax.gif . Kaip jai sekas?

sekas puikiai lab gerai baige magistro pirma pusmeti visi egzai vien 10, Jaunikis musu dirba konstruktorium, povestuvine kelione buvo Paryziuj.Tai pakolkas vis dar medu kopineja biggrin.gif

O zinai zmonems labiausiai patiko ta nuotrauka kur jaunoji su kroksais prie juros thumbup.gif
Ar fotkinai dar kokias vestuves?
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2013 02 25, 14:35)
Kodel zmonems kyla minciu del namo dydzio, kad bus didelis isejus vaikams. As daznai tokiu klausimu isgirstu, tai atsakymas paprastas, as galvoju kaip as gyvensiu name ateinancius 20 metu su vaikais biggrin.gif .

geras poziuris is kitos puses smile.gif
Atsakyti
QUOTE(palang-mamyte @ 2013 02 25, 14:55)
sekas puikiai lab gerai baige magistro pirma pusmeti visi egzai vien 10, Jaunikis musu dirba konstruktorium, povestuvine kelione buvo Paryziuj.Tai pakolkas vis dar medu kopineja  biggrin.gif

O zinai zmonems labiausiai patiko ta nuotrauka kur jaunoji su kroksais prie juros  thumbup.gif
Ar fotkinai dar kokias vestuves?

Nu saunuole.
Aplamai pajury man grazios ax.gif . Dabar truputi geriau esu fotkiu patasius, reiks persiust jai.
Dar ne, nes nelabai skelbiuos, laukiu naujo fotiko kita menesi, kolkas esu vienas sutarusi birzelio 1d. rolleyes.gif .

QUOTE(grazyte @ 2013 02 25, 14:59)
geras poziuris is kitos puses  smile.gif

I viska reik ziuret is geros puses, ieskot kuo daugiau pliusu nei minusu ax.gif .
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2013 02 25, 16:22)
Nu saunuole.
Aplamai pajury man grazios  ax.gif . Dabar truputi geriau esu fotkiu patasius, reiks persiust jai.
Dar ne, nes nelabai skelbiuos, laukiu naujo fotiko kita menesi, kolkas esu vienas sutarusi birzelio 1d. rolleyes.gif .
I viska reik ziuret is geros puses, ieskot kuo daugiau pliusu nei minusu ax.gif .

pritariu tau mirksiukas.gif ne tik namo statybose, bet ir visur kitur kad, ir naujoj karjeroj biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(grazyte @ 2013 02 25, 13:26)
cia visiems turbut taip buna  lotuliukas.gif  mes susiprojektavom nama 160 m2 , neseniai buvo uzejusios mintys, ar nebus per didelis, nes juk vaikai greit uzaugs ir liksim su vyru abudu didelej troboj  unsure.gif  doh.gif  bet jau praejo tos mintys  rolleyes.gif

Nu kad vaikai jusu dar tokie mazi, o jau ateina minciu, kad greit uzaugs biggrin.gif Dar tiek daug vandens nutekes, kol jie uzaugs mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(palang-mamyte @ 2013 02 25, 15:32)
pritariu tau  mirksiukas.gif  ne tik namo statybose, bet ir visur kitur kad, ir naujoj karjeroj  biggrin.gif

Tai kas be ko bigsmile.gif , o tada ir gyvent smagiau biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(Spindulėlė @ 2013 02 23, 16:28)

O vaikams kiti daktarai. Rekomenduočiau Jarašiūnienę berods.
O šiaip žinau, kad žmonės pas Aidietį prisiprašo ir vaikams jei kas rimčiau.
Aš irgo jei dar kas nors tik pas jį bevažiuočiau.

Roznova seip nebloga 4u.gif

QUOTE(valpurgija @ 2013 02 24, 19:11)
siandien kaip tik nufotkinau savo namuka, nes vaziavau pas tevukus mama sveikint, jie salia kaiminysteje gyvena  smile.gif

4u.gif laba

simtas metu smile.gif palanga-mamyte mirksiukas.gif as jau kita statau doh.gif o jus dar i pirmaji niekaip neuzbaigiat biggrin.gif
Atsakyti
Mes irgi pas Roznova... Mums po operacijos Vilniuje ja rekomendavo...
Atsakyti
kaip cia kada patekt i jusu albumeli, ikelciau namuka, kokia formule, kada turesiu teise? ax.gif 4u.gif
Atsakyti